13/8/15

Έφοδοι της ΟΠΛΑ του ALEXIS στα σπίτια

Έφοδοι της ΟΠΛΑ (εφορίας) στα σπίτια προβλέπονται στο τρίτο αριστερό μνημόνιο της ΤΑΣΙΑΣ και του ALEXIS .
Όπως γράφεται στο Μνημόνιο-ΕΚΜ η λαοκρατική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι έως τον Οκτώβριο του 2015 θα εξασφαλίσει την επαρκή πρόσβαση της φορολογικής πολιτοφυλακής στις «εγκαταστάσεις των φορολογουμένων» για «τη διεξαγωγή εγκαίρως ελέγχων και για σκοπούς επιβολής του (τοκογλυφικού) νόμου».
Μετά τα Ορλωφικά . οι εγκατεστημένοι στην Τρίπολη ομοεθνείς των δανειστών τοκογλύφοι ,που αγόραζαν τους τουρκικούς φόρους, εξαπέλυσαν τους Αλβανούς μπράβους μαζί με τους «εφοριακούς» για να μαζέψουν το «χαράτσι» και ανάγκαζαν τους Πελοποννήσιους να υπογράψουν χρεωστικές ομολογίες για πεντακόσιες ή εξακόσιες χιλιάδες γρόσια και τους έκαιγαν με λάδι για να αποκαλύψουν που είχαν κρύψει τη σοδιά.
 Επί εννέα χρόνια οι τοκογλύφοι λεηλατούσαν, έκαιγαν, έσφαζαν, και πουλούσαν τους κατοίκους, για να πάρουν τα ….λεφτά τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΟΔΩΡΟ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΧΡΟΝΓ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ; ΜΞΟΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΑΚΟΜΗ; ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΛΩΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ;

ΠΑΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Σαν εισπράκτορες των φόρων επί τουρκοκρατίας, διέπρεψαν και οι διαβόητοι ΛΑΛΙΩΤΕΣ!!
Πόσα μας φανερώνουν τα επώνυμα!,

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...