5/7/15

Προσπαθούν να μας φορτώσουν τις ευθύνες τους και εκβιάζουν

Η τριαντάχρονη Ασακεναζίμ πουτάνα από τη Βιέννη , (Sebastian Kurz), δήλωσε Είπε, σε μια συνέντευξη με την καθημερινή της Βιέννης «Österreich» δήλωσε οτι η κυβέρνηση των Αθηνών είναι εξαιρετικά λαϊκιστική και ότι έχει οδηγήσει τη χώρα «στο χείλος της αβύσσου», και ότι εάν οι πολίτες ψηφίσουν σήμερα «όχι» στην πρόταση των διεθνών πιστωτών τότε η χώρα θα αντιμετωπίσει μια κατάσταση πτώχευσης. Εάν οι Έλληνες ψηφίσουν «ναι», τότε αυτό θα είναι μια απόφαση υπέρ του ευρώ, και ως εκ τούτου οι διαπραγματεύσεις έχουν μια ευκαιρία».

Το Καρτέλ της ιουδαικής χρηματοπιστωτικής διεθνούς αφού έλεγε ότι «δεν υπάρχει πρόταση», «αποσύρθηκε η πρόταση» , τώρα λένε ότι είτε λες ΝΑΙ στην πρόταση είτε ΟΧΙ. Και «στο χείλος της αβύσσου»,οδήγησε την Ελλάδα, ο λαϊκιστής ALEXIS, και όχι το Το Καρτέλ των Ασακεναζίμ Τραπεζιτών και πολιτικών, που μεθοδικά οδήγησε στα Capital Controls που τα επέβαλαν ο Βάιντμαν και το φερέφωνό του ο Σακάτης.

Το αν φταίει η λαϊκιστική κυβέρνηση ή το ΚΑΡΤΕΛ θα το αποφασίσουν τα δικαστήρια. Η τριαντάχρονη Ασακεναζίμ πουτάνα από τη Βιέννη μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά αν τους καθίσουμε στο «σκαμνί» θα λένε άλλα τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...