4/7/15

Θα μας σώσουν οι Τουρίστες της Τασίας;

«Πράκτορας περίμενε γκρουπ πάνω από 100 άτομα και ήρθαν μόνο 20». Κλαίνε και οδύρονται στα Κανάλια οι Πασόκοι και οι νεοδημοκράτες του ΣΕΤΕ για τις μαζικές ακυρώσεις κρατήσεων. Κραυγή αγωνίας στέλνουν οι ξενοδόχοι κι οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων.
Στο μεταξύ Τασία συνεχίζει κανονικά οι απαραίτητες διοικητικές ενέργειες για τη υποδοχή και τη διαχείριση των αυξημένων «ροών» από Τουρίστες που εισέρχονται παράτυπα .Επτακόσιοι πέντε φρέσκοι εντοπίστηκαν στη Μυτιλήνη. «Ούτε καφέ δε μπορούμε να προσφέρουμε στον τουρίστα», λένε οι ξενοδόχοι.
Η μανδάμ Τασία, μέσα στο χαμό, και ενώ η ΕΚΤ έκοψε τον ELA ενίσχυσε τη λειτουργία της Υπηρεσίας Ασύλου, μέσω έκτακτης χρηματοδότησης ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, εξ ολοκλήρου από ευρωπαϊκά κονδύλια, (παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα).Από τις 6 Ιουλίου ξεκινάει η λειτουργία του Περιφερειακού Γραφείου Θεσσαλονίκης και συστήνονται πέντε καινούρια αυτοτελή κλιμάκια ασύλου στην επικράτεια. Έκαστος στο είδος του.
Η πλάκα είναι ότι βάζουν τα « στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής», να «διενεργούν προανάκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...