25/6/15

Το κτίσιμο της απάτης.

Όσοι εξ ημών θέλωμεν την πατρίδαν ελευθέραν, την χώραν των προγόνων, πρώτον χώραν δια τους απογόνους ημων και δεύτερον χώραν της Ελληνικής Πολιτείας και μόνον, είμεθα και αντιμετωπιζόμεθα ως μεγάλοι εχθροί των Διεθνών τοκογλύφων ἢ των χρηματοσυμμοριτών όπως κατονομάζει αυτούς και ο Κώστας Ζουράρις.
Όμως εμείς τασσόμεθα αυτομάτως εναντίον όλων όσων επιβουλεύονται τα Εθνικά συμφέροντα ημων και ορέγονται άπαντα τα Ελληνικά περιουσιακά στοιχεῖα του Κράτους και Έθνους των Ελλήνων ως και τα ατομικά ημών περιουσιακά στοιχεία. Εκείνοι εν τω μεταξύ έχουν υφαρπάξει πρό πολλοῦ, Ελληνικήν γλώσσαν, Πολιτείαν, Τεχνογνωσίαν, Πολεμικήν Τέχνην, ακόμη δε, και το Ελληνικόν Σπέρμα. Διότι Ουρωπαίοι, Ασιάται και Εξαιθίοπες επί μακρόν τερατογενούσαν.
Συνέλληνες τα σημεία των Καιρών διαμηνύουν ότι έχομεν καθήκον όπως υπερασπισθώμεν την πατρώαν γήν. Ας καλέσωμεν εις Επιστράτευσιν τούς Πάντας. Άνδρας και γυναίκας. Λησμονήσατε τό κάλπικο χρήμα των Διεθνών χρηματοσσυμοριτών.
Λησμονήσατε τα γελοία περί αναπτύξεως, περί χρήματος δήθεν Επενδύσεων.
Ουδεμία πιθανότης υπάρχει περί αναπτύξεως οπως περιγράφουν αυτήν ο συρφετός των ψευδοοικονομολόγων, οι οποίοι έχουν φοιτήσει δια να υπερασπίζονται τα των διεθνων τραπεζοκρατών. Ειναι φύσει αδύνατον η Ελληνική Γη και Έλληνες να κτίσουν και παράγουν αγαθά και παράγωγα δια να καλύψουν τας ανάγκας άλλων λαών.
Τέλος το κτίσιμον, το οποίον προτείνουν κάποιοι. Τέλος η καταστροφή της χώρας.
Εκείνο το οποίον έχει ανάγκη η Ελλάς, είναι η προστασία και καλλιέργεια των δασών, η παραγωγή αγαθών διά την κάλυψιν της εσωτερικής Αγοράς και μόνον.
Πλήρης Προστασία της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων το γένος.
Η Σμίκρυνσις των μεγαλοπόλεων και η δραστική μείωσις εισαγωγών. Όπως και η δραστική μείωσις και χρήσεως αυτοκινήτων.
Διώξατε τους Χρηματοσυμμορίτας!

Γεώργιος Κανελλόπουλος

Ουψάλα

2 σχόλια:

Αμφιάραος είπε...

Ένας Ζουράρης με σαγιονάρα, για δέσιμο και κατευθείαν για το δαφνί ψήφισε το νομοσχέδιο που δίνει "ιθαγένεια" στους λαθροπιθήκους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΩΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΖΟΥΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΤΥΠΟΙΣ, ΩΣΑΝ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ pax americana...

ΠΑΟΚ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...