19/6/15

Μια πάπια μα πια πάπια; Μια Πολωνοπαππική!

Ο Ντόναλντ (Ντακ) είπε Πα-Πα-Απαα-πα και το έμαθαν στον Σκάααααι
Του είπαν να κάνει τον σοβαρό αλλά δεν γίνεται. Ο αχυράνθρωπος παραμένει αχυράνθρωπος. Νούμερο for ever.
Η Ελλάδα, είπε, θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ μιας καλής προσφοράς ή να χρεοκοπήσει, και πρόσθεσε διαβάζοντας από το non-paper του Βάιντμαν, ότι το παιχνίδι του ποιος θα υποχωρήσει πρώτος πρέπει να τελειώσει, και να υποχωρήσει η Αθήνα και ότι το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι των ευθυνών. Δεν ευθύνονται ουτε ο Βαίντμαν ούτε το ΔΝΤ. Η μπάλα είναι στο γήπεδο της Ελλάδας. Και μετά είπε το εξής απίθανο: «Η Σύνοδος Κορυφής της Δευτέρας δεν αποτελεί το τελικό βήμα για την Ελλάδα».
-Οπότε ρε ALEXIS , στείλε τον Δραγασάκη στο πόδι σου, να τους πει ότι εσύ θα πάς εκδρομή με το Λύκειο και όχι με το δημοτικό της Κυρά Χριστίνας.
Στην Αγία Πετρούπολη ο μέτρ της τακτικής Βλαδήμηρος που τους έχει πάρει και τα σώβρακα απαντώντας σε ερώτηση είπε :«Ο κ. Τσίπρας είπε, πολύ σωστά ότι το πρόβλημα της κρίσης δεν είναι ελληνικό, αλλά ευρωπαϊκό...», και πρόσθεσε χαμογελώντας, ότι «αν έχεις χρέος, το πρόβλημα το έχουν οι πιστωτές, και όχι η Ελλάδα».

Οπότε ρε Βάιντμαν, δεν αφήνεις τα παιχνίδια και να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το ειχε πει και ο δικος τους απο το 1936. Ο Γιαννης ο Κεινς.

"Οταν χρωστας στην τραπεζα λιγα και δεν εχεις να πληρωσης εχεις προβλημα, οταν χρωστας πολλα η τραπεζα εχει προβλημα". (δευτερο ετος οικονομικων).

Αντε να ορθοποδισουμε απο την δουλοπρεπεια και την ιδιοτελεια και να παρουμε τις τυχες μας στα χερια μας.

ΣΠ

Ανώνυμος είπε...

Μιάς και έχει πέσει πολύ παπιοκατάσταση

σας στέλνω έναν σύνδεσμο με ένα ανέκδοτο

γιά παπάκια (παλιό αλλά καλό - απολαύστε το)


https://www.youtube.com/watch?v=9qW8UM8ZvmY