28/6/15

Οι ελληνικές περιπέτειες αρμόδιων και «αναρμόδιων»

Ο Χανς Γεργκ Σέλινγκ του Ευρωπαικού Λαϊκού Κόμματος, είναι μέλος της Εγκληματικής Οργάνωσης του Βάιντμαν ,στην οποία ανήκει με καθοδηγητικό ρόλο και ο «Σακάτης».
Ο Χάνς , επειδή είναι «αρμόδιος» και ανήκει στο «Ουρο-γκρουπ» δήλωσε στην αυστριακή «Die Presse», ότι , "η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ μοιάζει πλέον αναπόφευκτη διότι μια χώρα δεν μπορεί να εκβιάζει τις χώρες της Ευρωζώνης", και ότι, «η Αθήνα θα ζητήσει να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση και οι άλλες χώρες θα συμφωνήσουν με το αίτημά της».
Μετά τα πήρε πίσω: «Δεν είπα ποτέ ότι υπάρχει περίπτωση Grexit» δήλωσε.
Ο ίδιος, ως αρμόδιος, δήλωσε ότι, «οι επιπτώσεις για τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης δεν θα είναι σε καμία περίπτωση τόσο σοβαρές όσο για την Ελλάδα», ενώ ο αναρμόδιος «σοσιαλδημοκράτης» καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν, σε συνέντευξή του στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία είπε πως «οι επιπτώσεις ενός Grexit για την Αυστρία μπορεί να είναι ανυπολόγιστες», και ότι «μία έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν καταστροφική τόσο για τους Έλληνες, που δεν φταίνε σε τίποτα , όσο και για την Ευρωζώνη».
Ο διοικητής της Αυστριακής Κεντρικής Τράπεζας (ΑΚΤ) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας, Εβαλντ Νοβότνι, σε συνέντευξή του στη δημόσια αυστριακή τηλεόραση, είπε ότι εάν Ελλάδα δεν πληρώσει την Τρίτη τη δόση των 1,6 δισεκατομμυρίων ευρώ του δανείου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, τότε αρχίζει η διαδικασία αδυναμίας πληρωμών, αλλά ωστόσο, "μία χρεοκοπία δεν σημαίνει και αποχώρηση από το ευρώ".

YΓ, Ουγκάγκα μπουμ μπουμ χι γκάπα γκουμ μπιρλί γκαγκά αούγκιγκι αούγκιγκι μπάγκαλα γκάουγκα γκα.. ♫♪♪♪

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Back to basics:
Μην αγχωνεστε αδερφια ειτε ναι ειτε οχι στο δημοψηφισμα και ευρω θα συνεχισουμε να εχουμε και ΕΕ θα συνεχισουμε να εχουμε και κοντσιτα θα συνεχισουμε να εχουμε και ΝΑΤΟ θα συνεχισουμε να εχουμε... Για ΣΥΡΙΖΑ δεν παιρνω και ορκο οτι θα συνεχισουμε να εχουμε.

ΥΓ: Ανηκομεν εις την Δυσιν