18/6/15

Σπάζοντας τον Κώδικας του Αφεντικού

Τι είπαν τα φερέφωνα και οι Έμμισθοι Παπαγάλοι
Μας απειλού με επανάληψη του 1916 οι Σύμμαχοι.

 1 . Η Ιουδαία Τζάνετ (Γέλεν) είπε ότι ο κύβος για την Ελλάδα δεν έχει ακόμα ριφθεί και ότι « οι δανειστές βρίσκονται ενώπιον δύσκολων αποφάσεων», Κι ότι από τις δύσκολες αποφάσεις «είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν φαινόμενα διάχυσης ακόμη και στην αμερικανική οικονομία».

2. Η Δωροθέα είπε πως, «όπου υπάρχει θέληση, (για αποβολή της Ελλάδας), υπάρχει και τρόπος» , η « υπευθυνότητα και η αλληλεγγύη πάνε μαζί», ότι δηλαδή για τους «ανεύθυνους» δεν υπάρχει «αλληλεγγύη» και ότι η γραμμή των Αφεντικών είναι μεταρρυθμίσεις για χρήματα

3. O τέως Μπαρούχοζο, που είναι δεξιός Πασόκος, κάλεσε τονAlexis να σταματήσει να υβρίζει τους Ευρωπαίους εταίρους, και είπε ότι «ο ελληνικός λαός πληρώνει το τίμημα μίας ανεύθυνης κυβέρνησης», για τους ανεύθυνους δανειστές δεν πληρώνει τίμημα. Άρα για την ανεύθυνη κυβέρνηση που βρίζει δεν υπάρχει αλληλεγγύη αλλά μόνο (διαρθρωτικές) μεταρρυθμίσεις για χρήματα που θα δοθούν στους δανειστές και θα πρέπει να είμαστε ευγενικοί μαζί τους και να λέμε Ευχαριστώ αφεντικό, και να τους φιλάμε το χέρι.

4.Ο αριστερός σοσιαλιστής Μισέλ Σαπέν , που προεκλογικά ήταν εναντίον της Γερμανικής Λιτότητας ,(προφορικά όμως), μας προειδοποίησε ότι η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα συνιστούσε «απόλυτη καταστροφή» για τους Έλληνες. Θα σας πεινάσουμε, και,

5. O προβοκάτορας του London School of Economics (1978-1982) μίλησε για  δελτίο στα (εισαγόμενα) τρόφιμα. Και το είπε, για να τρομάξει, να φωβήσει, ως αριστερή Πέμπτη φάλαγγα.

Στον Γενικό συμμαχικό αποκλεισμό της Αντάντ το 1916 το σύνθημα ήταν «ελιά ελιά και Κώτσο βασιλιά».

ΥΓ.Επιστρέφονται όλοι  ως απαράδεκτοι και ανεπίδοτοι. Λάθος διεύθυνση. Εδώ είναι  Ελλάδα ρε, δεν είναι παίξε γέλασε. Αέρααααα!
ΥΓ. Γαμώ το Όνομα Σας, Ρουφιάνοι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι εγω πιστευα πως οι δημοσιογραφικες αυτες πουτανες το εκαναν τζαμπα. Απο ιδεολογια!!!

Ανώνυμος είπε...

έλα Σπύρο το ευρωμαϊντάν έφτασε στην Αθήνα

άκουσα στο ράδιο ότι έχουν συγκέντρωση με σύνθημα "Θέλουμε Ευρώ Θέλουμε ευρώπη"

δηλαδή το καθεστώς οργανώνει επανάσταση υπέρ τού καθεστώτος

θα γίνει μακελειό!!!!