19/6/15

Πριν τη Δευτέρα-«Αντι-μαιντάν» Μέτωπο.

Ο Alexis πρέπει να καλέσει για ενημέρωση στις Βρυξέλλες , πριν τη Σύνοδο Κορυφής , τους Αρχηγούς των Ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Και πρώτους –πρώτους , πρέπει να καλέσει την ΕFDD, «Ευρώπη της Ελευθερίας και της Άμεσης Δημοκρατίας», (Φάραντζ-Γκρίλο), και την «Europe of Nations and Freedoms», Μαρίν Λε Πεν κλπ. 
  Η μάχη τωρα δεν είναι «Αριστεροί- Δεξιοί», ούτε «Πάνω-Κάτω», είναι Ολιγαρχία, και Διεθνής Χρηματοπιστωτική Χούντα με του Λαούς.
Ο Alexis είπε προς εκείνους που δεν σέβονται τη Δημοκρατία ότι , « θα υπάρξει λύση στη βάση του σεβασμού των κανόνων της Ε.Ε. αλλά και της δημοκρατίας», για να γίνει αυτό χρειάζεται «Αντι-μαιντάν» Μέτωπο.
Και σε αυτό θέση έχουν όλες οι δημοκρατικές πατριωτικές δυνάμεις που στέκονται απέναντι στους Τραπεζίτες.
Δηλαδή και Μαρίν Λε Πεν και Φάραντζ και Γκρίλο και φυσικά η Χρυσή Αυγή.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σ'τα έχω ξαναπει.

Αυτό που λες "λαοί και δημοκρατία εναντίον τραπεζιτών" πέραν τού ότι είναι αναποτελεσματικό λόγω τού οχλαγωγικού τύπου τής δημοκρατίας, δεν το πιστεύουν ούτε οι λαοί.

όταν σου λένε 70% ευρώ πάσι θυσία, εννοούν ότι θα ακολουθήσουν τον δρόμο αυτού που υπόσχεται διατήρηση τού μισθού και τών συντάξεων και φυσικά χωρίς επιστροφή στο χωράφι και δουλειά.

ε, ο τραπεζίτης ακριβώς αυτό λέει, πάρε δάνειο να έχεις μισθό έστω και μειωμένο.

και ο λαός λέει ναι, θέλω μισθό κομμένο και σαλάμια από το LIDL αλλιώς έρχεται το χάος και θα πρέπει να πιάσω την τσάπα. η τσάπα είναι το χάος, όχι η πείνα.

οπότε λαός, δημοκρατία και τραπεζίτες είναι το ίδιο μέτωπο.

Αμφιάραος είπε...

Καλησπέρα Σπύρο. Φυσικά ονειρεύεσαι και αστειεύεσαι. Ο AXEL θα καλέσει όποιον του πει το Τέξας και η λέσχη Bildeberg.

Ανώνυμος είπε...

https://www.airbnb.gr/rooms/644400

Ανώνυμος είπε...

Νόμος SaΡαγκούση - Νομος Τασια


Κοινός αντισυνταγματικός συντακτης,τζιμης χριστόπουλος της παντείου,σύζυγος της μαριλενας κατσίμη της ερτ εχθρός της σαμπιχα της θράκης και φίλος του τουρκισμού.


κοινή νομικοπολιτική βάση ,κοινή πολιτικοφιλοσοφική αφετηρία των δύο νομοθετικών εγχειρημάτων.


Το νέο νομοθετικό εγχείρημα ναι μεν έρχεται σε προφανή αντίθεση με την απόφαση του ΣτΕ, διαμορφωθείσα από την πλειοψηφία των συμμετασχόντων δικαστών, όμως βρίσκεται σε αγαστή σύμπλευση με τη γνώμη της μειοψηφίας, η οποία, κρίνοντας συνταγματικές τις διατάξεις του «νόμου Ραγκούση», αναπτύσσει το νομικοπολιτικό υπόβαθρο της γνώμης της, το οποίο μάλιστα εκθέτει με περισσή σαφήνεια και καθαρότητα.

Σύμφωνη με τη μειοψηφία: «(...) Ούτε από τη διάταξη αυτή, ούτε από άλλη συνταγματική διάταξη απορρέει υποχρέωση του νομοθέτη να θέτει ως προϋπόθεση για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, τη διαπίστωση γνήσιου δεσμού με το ελληνικό έθνος, δηλαδή την ύπαρξη ήδη διαμορφωθείσης εθνικής συνείδησης των πολιτογραφούμενων αλλοδαπών. Κατά μείζονα δε λόγο, όταν πρόκειται για απονομή ιθαγένειας σε ανήλικα τέκνα αλλοδαπών. Και τούτο διότι, άλλωστε, με την απονομή της ιθαγένειας ο αλλοδαπός καθίσταται Έλληνας πολίτης, συμπολίτης των λοιπών Ελλήνων πολιτών και όχι ομοεθνής τους, δηλαδή δεν του αναγνωρίζεται και η ελληνική εθνική ταυτότητα. (...)».


Κατά τον Κώδικα Ιθαγενείας, εμφoρούμενον από την αυτονόητη μέχρι σήμερα παραδοχή ότι η Ελλάδα είναι το κράτος του ελληνικού έθνους,αλλοδαποί ενήλικοι, αφού έχουν συμπληρώσει ένα χρονικό διάστημα νόμιμης και οχι εκ των υστερων δια θεραπειας νομιμοποιημενης και μόνιμης παραμονής στη χώρα και έχουν επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, ιστορίας και έναν αυξημένο βαθμό ενσωματώσεως στην κοινωνικο-οικονομική, πολιτιστική και πολιτική ζωή της χώρας, εκ των οποίων τεκμαίρεται διαμόρφωση δεσμού με το ελληνικό έθνος , δύνανται να υποβάλλουν αίτηση ότι επιθυμούν να αναγνωρισθούν ως Έλληνες και, μετά απο εξατομικευμένη κρίση , πολιτογραφούνται.



Με τη νομοθετική τροποποίηση, όπως και με τον "νόμο Ραγκούση", το κρινόμενο ζήτημα δεν είναι η αυτόματη αναγνώριση ιθαγένειας σε παιδιά αλλοδαπών

Το κυρίαρχο ζήτημα είναι ότι επιχειρείται εμμεσως η εννομη αναγνώριση του ελληνικού κράτους ως πολυεθνικού, η αυτόματη και αθρόα πολιτογράφηση ποικίλων κατηγοριών αλλοδαπών, ανοίγει η οδός για τη διεκδίκηση δικαιωμάτων εθνικών μειονοτήτων και τίθεται εν αμφιβόλω ο εθνικός χαρακτήρας του κράτους και η ισχύς της Ιδρυτικής Διακηρύξεως της Α΄ Εθνοσυνελεύσεως της Επιδαύρου "Το Εθνος των Ελλήνων (...) διά των νομίμων αυτού παραστατών (...) κηρύττει την πολιτικήν αυτού ύπαρξιν και ανεξαρτησίαν).



οι εμπνευστές και υποβολείς τέτοιων διατάξεων, πάσχοντες από ιστορική αγνωσία ή ακρισία η δολο, καλό είναι να εννοήσουν ότι ο εθνικός χαρακτήρας του ελληνικού κράτους μπορεί να απεμποληθεί μόνον από Συντακτική Συνέλευση συνοδευόμενη από δημοψήφισμα,οχι απο την τυπικη συμμετοχη της χωρας στην ευρωπαικη ενοποιηση, αφού αποτελεί θέμα σημασίας «πλέον μείζονος» και απο αυτη της απεμπολήσεως της νομισματικής και αλλης εθνικής κυριαρχίας.





Ανώνυμος είπε...

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ

δηλωσεις ντορας

https://www.youtube.com/watch?v=6VkgpSFb8xs

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο αυτο που λες ειναι ανεφικτο και εξαιρετικα απιθανο να συμβει. Φανταζεσαι τι πολεμο θα φαει ο Αξελ απο τις συνιστωσες του? Το μονο που μπορει να γινει, δυστυχως για εμας, ειναι μετωπο Μα'ι'νταν ΝΔ-Φωφη-Ημιαιμος για να αντιμετωπιστει στα ισα ο Αξελ. Περαν τουτου ΚΚΕ,ΧΑ και ΑΝΕΛ θα εχουν απο ενα 5αρακι και αν στις επομενες.

ΥΓ: Φανταζεσαι τι νειλα θα παθουν αυτοι που θελουν ευρω παση θυσια αν οι Βρετανοι αποφασισουν εξοδο απο την ΕΕ και οι Γερμανοι να γυρισουν στο μαρκο? χοχοχοχοχο

Ανώνυμος είπε...

Και ο σαβανοτσεπηs θα εχει τα τρια 3 σιγουρα θα το γλεντησει με τον ΑΚΗ
ΥΓ:Ο γιαννακηs με παρεο και τρυπουλα στον πωπο στην πισινα να ταιζει τα πουλακια;;;;;
χεχεχεχεχιχιχιχιχοχοχοχο...