30/5/15

Tων πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες διεκδίκησαν την διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2022 και έχασαν από το Κατάρ. Επίτιμος πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης ήταν ο Μπιλ Κλίντον. Η ΦΙΦΑ πάντως δώρισε 100 χιλιάδες δολάρια στην παγκόσμια φιλανθρωπική των Κλίντον, με την οποία έχει συνεργαστεί σε αρκετές περιπτώσεις, για να το απαλύνει την απογοήτευση , και έδωσε «συνδρομή» και στο «Ταμείο» υποστήριξης της Χίλαρι, το, «Hilary For President Foundation».
Το ίδρυμα του Κλίντον έλαβε το 2014 , 500.000 δολάρια από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του ΚΑΤΑΡ και 5 εκ. από την κυβέρνηση του ΚΑΤΑΡ για να μελετήσει, τη «διατροφική ασφάλεια στη Μέση Ανατολή», και το πρόβλημα της υδροδότησης. Αλλά αυτά τα χρήματα ήσαν «καθαρά». 
  Ωστόσο πολλά κορυφαία στελέχη της FIFA συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη από το Εφ-Μπι-Άι στη Ζυρίχη με κατηγορίες διαφθοράς, αδικαιολόγητου πλουτισμού και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος».
Ένας άλλος καταζητούμενος από την Ιντερπόλ με βάση ένταλμα της εισαγγελίας της Τιφλίδας, ο φυγόδικος πράκτορας Μιχαήλ Σαακασβίλι έλαβε απαλλακτικό βούλευμα και φύλλο πορείας από το Στέητ Ντηπάρτεντ. 
  «Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέφρασαν ανησυχία σχετικά με την υπόθεση και προειδοποίησαν ότι «το νομικό σύστημα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως εργαλείο για πολιτικές διώξεις», ενώ ο κολαούζος , η Ευρωπαϊκή Ένωση εκτός ανησυχία «παρακολουθεί στενά τις νομικές διαδικασίες κατά των μελών της πρώην κυβέρνησης». Η ναυαρχίδα οι «Τάιμς της Νέας Υόρκης», ζήτησε πάντως οι δίκες των υπουργών του Σαακασβίλι να γίνουν «σε αυστηρή συμφωνία με τους διεθνείς δικαστικούς κανόνες».
Ο φυγόδικος σώγαμπρος, που έχει παντρευτεί «δικό μας» κορίτσι , την «Ολλανδή», Sandra Elisabeth Roelofs, έλαβε υπηκοότητα από τον συνάδελφο πράκτορα και κατά κάποιο τρόπο μπατζανάκη Πορόσενκο Ουκρανική υπηκοότητ, και χθες ο Πορόσενκο τον διόρισε κυβερνήτη της Οδησσού. Λέω σώγαμπρος, διότι , 5 μακρινοί (;) συγγενείς της Roelofs, βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων του «Ολοκαυτώματος» στο Auchwitz .

Παράλληλα, 12000 ακτιβιστές της «παρδαλής» επανάστασης στην Ρωσία, υπέγραψαν μια αίτηση και την έστειλαν στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ζητώντας του να χορηγήσει την αμερικανική υπηκοότητα για Μιχαήλ Κασιάνοφ, τον συμπρόεδρο του κόμματος της ρωσικής αντιπολίτευσης, PRP-Parnas.
Οι συντάκτες της αναφοράς λένε ότι ο (πράκτορας) Κασιάνοφ, είναι ένας από τους ηγέτες του Δημοκρατικού Συνασπισμού, « που εργάζεται με υποδειγματικό τρόπο για την προώθηση των δημοκρατικών αξιών» και είναι, «ανεκτίμητη η συμβολή του για την υποστήριξη των θέσεων των ΗΠΑ σχετικά με τα βασικά ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής της Ρωσίας» και αυτό θα πρέπει να εκτιμηθεί, όπως λένε.
« Απαιτούμε από το Κογκρέσο των ΗΠΑ και τον Πρόεδρο  Μπαράκ Ομπάμα να μελετήσουν το θέμα της χορήγησης αμερικανικής υπηκοότητας στον κ Κασιάνοφ για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της δημοκρατίας», λέει η αναφορά, την οποία υποκίνησε γερουσιαστής Robert Hill, της Κολούμπια*.

* https://www.change.org/p/us-congress-and-president-barack-obama-we-demand-that-the-us-congress-and-president-barack-obama-addressed-the-issue-of-granting-us-citizenship-to-mr-kasyanov-for-his-contribution-the-development-of-democracy-2?lang=en-US  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.globaltravelerusa.com/shanghai-natural-history-museum-opens-in-stunning-structure/

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο Σύνταγμα του κόσμου που ορίζει ότι «ο πολίτης μπορεί να πιστεύει σε οποιαδήποτε θρησκεία ή να μην πιστεύει σε καμιά» είναι αυτό της Ρωσίας.
Kαι όχι μόνο αυτό με το Σύνταγμά της,αλλά και το άλλο : Οι μισοί Ρώσοι είναι αβάπτιστοι (αχ και συ βρε Σπύρο είχες κολλήσει στον αβάπτιστο ΓΑΠ ή GJP).
Καλύτερα με τις ΕΠΑ και την ΕΕ παρά με τη Ρωσία λοιπόν, που παραμένει ρευστή και πρώην ΕΣΣΔ.

Ανώνυμος είπε...

To GJP σημαίνει George Jeffrey Papandreou.
O Γιώργος Αντρέα Παπανδρέου δεν γεννήθηκε George Papandreou,αλλα
George Jeffrey Papandreou,και η αδερφή του Gayle Sofia Papandreou.
Δείτε το,στο ευρετήριο γεννήσεων της πολιτείας της Μιννεσότα των ΗΠΑ
(Minnesota Birth Index) :

http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?db=MNBirth&rank=1&new=1&so=3&MSAV=0&msT=1&gss=ms_db&gsfn=GEORGE&gsln=PAPANDREOU&msbdy=1952&uidh=000&msbdd=16&msbdm=6

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...