2/5/15

Η παρέμβαση της Μπίλντερμπερκ στη Βοσνία

O Μητσοτάκ στο Πάλε. ( 5 Μαΐου 1993)
Ο χάρτης με τα Καντόνια των Βάνς-Όουεν
1-2 Μαΐου 1993. Με εντολή της Μπίλντερμπεργκ ο Μητσωτός κάλεσε τους σέρβους, (Μιλόσεβιτς Ντόμπριτσα Τσόσιτς και Μπουλάτοβιτς) στη Βουλιαγμένη για να πείσουν τον Ράντοβαν Κάρατζιτς να υπογράψει το σχέδιο Βανς-Όουεν για τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Ήταν παρόντες εκτός από τον Σάυρους Βάνς και τον Ντεϊβιντ Όουεν, ο Τούτζμαν, ο Ιζετμπέγκοβιτς, ο Μιλόσεβιτς, ο Μπουλάτοβιτς, ο Τσόσιτς και από τη Σερβική Δημοκρατία ο Κάρατζιτς, ο Κολίεβιτς, ο Κράισνικ και ο Μπούχα
Ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς μετά τη συνάντηση του με τον Όουεν στο Βελιγράδι στις 24 Απριλίου του 1993, είχε αποδεχτεί το σχέδιο.
Ακολούθησε η "Διάσκεψη Ειρήνης" στην Αθήνα την 1η Μαΐου 1993, στην οποία συμμετείχαν όλα τα αντιμαχόμενα μέρη.
Ο Πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατία πιεζόμενος δέχτηκε, μετά από αρκετές ώρες, να υπογράψει το σχέδιο, (2 Μαΐου),αλλά με την προϋπόθεση να εγκριθεί και από το Κοινοβούλιο της Σερβικής Δημοκρατίας.
Την επομένη 3 Μαΐου σε συγκέντρωση στην Πλιέβλια ο Βόισλαβ Σέσελι κατάγγειλε την υπογραφή από τον Κάρατζιτς, του σχεδίου και δήλωσε πως «αν βομβαρδίσουν τις γέφυρες στον Δρίνα, οι Σέρβοι θα περάσουν κολυμπώντας για να βοηθήσουν τη Σερβική Δημοκρατία.
Η ομάδα της Βουλιαγμένης «πετάχτηκε» μέχρι το Πάλε στις 5 Μαΐου, μαζί με τον «φίλο» των Σέρβων, Μπίλντερμπεργκερ Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης ζήτησε από τους βουλευτές να αποδεχθούν το σχέδιο, αλλά ο Ράτκο Μλάντιτς τους εξήγησε ποια εδάφη των Σέρβων προσέφερε στους μουσουλμάνους και τους Κροάτες το σχέδιο Βανς-Όουεν.
Ακολούθησε μια κλειστή συνεδρίαση, που διήρκεσε 17 ώρες και ολοκληρώθηκε στις επτά το πρωί της 6ης Μαΐου. Και η απόφαση ήταν ΟΧΙ.
Πολλοί μάλιστα θεωρούν ότι η εθνική γιορτή της Σερβικής Δημοκρατίας πρέπει να είναι η 6η Μαΐου γιατί αν είχε γίνει αποδεκτό το σχέδιο Βανς-Όουεν, σήμερα δεν θα υπήρχε Σερβική Δημοκρατία.
Ένας από τους αντιπροσώπους που είχαν δεχθεί την έκκληση Μητσοτάκη ήταν ο σημερινός πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας Μίλοραντ Ντόντικ. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 2008


ΟΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΠΙΣΩ ΜΠΡΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ....ΕΠΙΔΕΞΕΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ

-------


ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΩΡΕ ΝΕΟΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ?


EIΠΑΜΕ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ


ΟΙ 5 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΓΑΜΗΣΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΕ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ...ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !!!ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΤΥΧΙΑΣ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΕ ΟΡΓΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΕΣ ...


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΟΤΙ ΝΕΕΣ ΠΟΥ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΧΑΜΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣΑΤΖΗΔΙΚΟΥ ΕΠΕΙΤΑ

ΚΑΛΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΣΕΞ 5 ΜΕ 5 ,ΜΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΕΓΙΝΕ ΓΚΑΝΓΚ ΜΠΑΝΓΚ ... ΜΕ 12 ΕΠΕΙΔΗ ....ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΛΟΧΟΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΕ ΣΑΝΤΟΥΤΣ!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ...ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΞΑΝ.


''
πέντε Ελληνίδες πήγαν σε πολυτελές ξενοδοχείο-spa της Ανδριανούπολης για να περάσουν ευχάριστα μια δυο μέρες και να γιορτάσουν το bachelor party της μίας από αυτές, που θα ντυνόταν νύφη.

Παρασυρμένες από τον ενθουσιασμό και τη διάθεσή τους για ξεφάντωμα, δελεάστηκαν (SIC..) από τις μοναδικές υπηρεσίες που τους πρόσφερε ένας ντόπιος γοητευτικός μασέρ και τον ....κάλεσαν το ίδιο βράδυ στη νυφική σουίτα όπου διέμεναν.

Εκείνος έφτασε συνοδευόμενος από κάποιους 5 φίλους του και εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια, η οποία εκτυλίχθηκε σε θρίλερ!


Τα κορίτσια αιφνιδιάστηκαν από την παρουσία των Τούρκων και πριν καλά καλά καταλάβουν τι γινόταν βρέθηκαν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Αρχικά οι νεαροί άντρες τους φέρθηκαν κολακευτικά και τρυφερά. Λίγο αργότερα όμως, όταν εκείνες χαλάρωσαν και κάμφθηκαν οι αντιστάσεις τους, διαπίστωσαν ότι στο δωμάτιο βρίσκονταν.... και άλλοι άντρες και ότι οι ερωτικοί τους παρτενέρ απαιτούσαν όλο και πιο σκληρά σεξουαλικά παιχνίδια, χωρίς να λογαριάζουν τις συνέπειες.


12 ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙ 5 ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2 ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΑΕΝΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΩΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΘΙΚΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΑ ΜΕΧΜΕΤΣΙΚ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΟΛΑΚΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ

ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ


Μου φαίνεται απίστευτο να θεωρείτε ότι γυναίκες που έπαθαν ρήξη μήτρας και διάτρηση εντέρου διασκέδασαν και πέρασαν καλά



χωρίς όμως να θελήσει να ρίξει φως στο πώς βρέθηκαν ....12 Τούρκοι στη σουίτα με τις φιλενάδες της.""


http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=37590&subid=2&pubid=838456

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΟΙ ΜΑΣΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΤΟ ΣΠΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΑΘΟΥΣΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΛΟΓΩ ...ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΥΛΙΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

H ΘΡΑΚΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ,ΣΒΗΝΕΙ ...


ΘΡΑΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΜΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ ΦΟΙΤΗΤΑΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ...



Στην Κομοτηνή.....τζάμπα το δινουν 2-2 το μουνί

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΤΟ ΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΕ

ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΑ

2 ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ 3 ΜΕ 2 ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΙΤΩΜΕΝΕΣ



ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ...

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ...Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ




μια 45αρα δημόσια υπάλληλος σε κεντρική υπηρεσία της πόλης, την «βρίσκει» με νεαρούς Κομοτηναίους και φοιτητές και έχει μετατρέψει μία γκαρσονιέρα της … σε ερωτική φωλίτσα!


Η άτακτη σέξυ (ομολογουμένως) 45αρα συνευρίσκεται σε πολυκατοικία στα βόρεια της πόλης και πιο συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Ηρώων. Το σπίτι όμως που διαμένει μόνιμα βρίσκεται σε άλλη περιοχή της Κομοτηνής.

Οι νεαροί άνδρες κάνουν συχνά επισκέψεις στο σπίτι της, ενώ οι θόρυβοι από το διαμέρισμα αποκαλύπτουν τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα μέσα σε αυτό. Ερωτικά μαθήματα, παιχνίδια ρόλων, ομαδικά όργια και πολλά άλλα συμβαίνουν στο «αμαρτωλό» διαμέρισμα με την έμπειρη γυναίκα να έχει εξελιχθεί σε καθηγήτρια του σεξ, επιβεβαιώνοντας το ρητό που λέει «η γριά κότα έχει το ζουμί»!

Τα κριτήρια επιλογής των ανδρών δεν είναι ακόμα γνωστά, αλλά σύμφωνα με την έγκυρη και παρούσα στα όργια πηγή μας, αρκεί να μπεις στο … σύστημα, μ’ ένα τηλεφώνημα ενός φίλου της κυρίας!


Τα νέα μεταξύ των νεαρών φοιτητών του ΤΕΦΑΑ (κυρίως) άρχισαν να διαδίδονται γρήγορα, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες η γκαρσονιέρα της Λεωφόρου Ηρώων να γνωρίζει μεγάλες στιγμές! Βέβαια η ζωηρή 45αρα περνάει προς το παρόν καλά, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και κυρίως μακριά από τον … σύζυγό της!

http://piazzadelpopolo.blogspot.gr/2011/10/45.html

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...