17/5/15

Τσάμπα πήγαν τα έξοδα μας για τη Ρίγα

Ο Σαρκοζί δεν ρώτησε ούτε τον Κόκκινο ούτε τον Πλευράκης και σήμερα σε ομιλία του στη Νότια Γαλλία είπε ότι «είναι απαραίτητο να αλλάξουν οι όροι υποδοχής των μεταναστών , στη συνέχεια, να καθοριστούν νέοι όροι της αλληλεγγύης».
  «Οι αρχές λειτουργίας του ενιαίου ευρωπαϊκού χώρου πρέπει να επανεξεταστούν «από πάνω ως κάτω», και οι χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να συμφωνήσουν σε μια ριζικά νέα συμφωνία του Σένγκεν, που θα αντικαταστήσει την προηγούμενη».
«Φυσικά, δεν θα αφήσουμε τους ανθρώπους να πεθαίνουν σε μικρή απόσταση από τη Γαλλία, αλλά είναι διαφορετικό πράγμα το να σώζεις τη ζωή κάποιου από το σημερινό σύστημα στο οποίο η απάτη είναι κανόνας και η οποία λειτουργεί εις βάρος των Γάλλων φορολογουμένων» είπε ο ψωφοδεξιός Σαρκοζί, για το σύστημα ΜΚΟ-Νιλς Μούιζνιεκς -Σεσίλια Μάλμστρομ-Σόρος-Κατριβάνου κλπ
Άμα βάλεις και τον Δαβίδ Κάμερον, ο «θρίαμβος» των Κόκκινου –Πλευράκη για τη χρηματοδότηση μαθημάτων εκμάθησης της Γαλλικής από του Γύφτους πάει κατευθέιαν στα σκουπίδια μαζί με τα 2.300 που στοίχισαν στον έλληνα φορολογούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...