16/5/15

Ρουφιάνοι και πράκτορες σε τηλε-αποστολή στον Κορυδαλλό

Το «μέτωπο» στο οποίο οφείλει να δώσει την μάχη της ύπαρξης του ο ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά στην «κομαντατούρα» του Δ’ Ράιχ, στην Τράπεζα της Ελλάδος και όχι στον Κορυδαλλό.
Όλοι αυτοί οι «αγωνιστές» και οι «πυρήνες» που δίνουν σκηνοθετημένες παραστάσεις μαζί με τον δήμαρχπ για τα κανάλια και βγάζουν μεροκάματο είναι μερικά χιλιόμετρα μακριά από το μέτωπο. Είναι η Πέμπτη φάλαγγα.
Αντί να είμαστε «ενωμένοι ενάντια στον Στουρνάρα και τους τραπεζίτες», οι συνεργάτες του Κωνσταντίνου βγάζουν «μεροκάματο» στο Κορυδαλλό. Ο δήμαρχος έτσι κι αλλιώς πληρώνεται από το Κράτος.
Γιατί δεν κυνηγάνε τον Στουρνάρα οι κουκουλοφλώροι;
  Ακριβώς το ίδιο κάνουν και οι ρουφιανοΤαλιμπάν του Δία. Δεν τους απασχολεί ο Βάιντμαν και η διεθνής χούντα των τοκογλύφων αλλά, η αγία Βαρβάρα.
Πάντως για το θεατρικό σκηνικό που έστησε το παρακράτος με την ανοχή του Κράτους ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε στο crashonline.gr Αυτά που συνέβησαν είναι απαράδεκτα. Ζούμε την κατάλυση του κράτους δικαίου.Έχουν γίνει επιθέσεις σε τέσσερα γραφεία συνηγόρων μας και αυτό που συνέβη σήμερα στον αυστηρά φυλασσόμενο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού αποδεικνύει ότι υπάρχει συνενοχή σκοτεινών μηχανισμών του παρακράτους, οι οποίοι επέτρεψαν το γεγονός αυτό.Σκοπός τους είναι να μην πραγματοποιηθεί μια δίκαιη δίκη, αλλά μια δίκη εντυπώσεων υπό το κράτος τρομοκρατίας. Δεν θέλουν να αποδείξουμε την αθωότητα μας, η οποία είναι δεδομένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...