5/5/15

Μιας λίστας Λαγκάρντ μύριοι έπονται

ΖΙΤΟ Ι ΕΛΙΝΟ-ΙΟΥΔΑΙΚΙ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ . (αναδημοσίευση) http://deltio11.blogspot.gr/2012/12/blog-post_29.html

Το εξιλαστήριο θύμα, ο γιός του Στέργιου και Διδάκτωρ του London School of Economics , αφού εργάστηκε στον ΟΟΣΑ, γύρισε στην Ελλάδα το 1998, σε ηλικία 37 χρονών, σαν σύμβουλος του Σημίτη για θέματα «Κοινωνίας της Πληροφορίας», και μετά άρχισε να ανεβαίνει. Το 2000 ορίστηκε Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών για την Κοινωνία της Πληροφορίας .Το διάστημα 2002-2004 υπήρξε μέλος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΤΕ και εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Επιτροπή Οικονομικής Πολιτικής της ΕΕ. Το 2003 ήταν συντονιστής για τη «διαδικασία της Λισσαβόνας», το ευρωπαϊκό πρόγραμμα οικονομικών και κοινωνικών μεταρρυθμίσεων κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μετά τις εκλογές του 2004, ‘έχασε την κρατική δουλεία και του έδωσαν κομματική. Έως το 2007 διετέλεσε οικονομικός σύμβουλος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ – Ανδρέας Παπανδρέου, και «βοηθούσε», ως σύμβουλος, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε θέματα πολιτικής έρευνας και Κοινωνίας της Πληροφορίας.
Το Μάιο του 2005 έγινε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Τον Σεπτέμβριο του 2007 κληρονόμησε την Έδρα του θείου Μιχάλη στο Νομό Κοζάνης, που την κράταγε ζεστή η λαίδη Μπίλντερμπέργκ-Διαμαντοπούλου. Έγινε Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ το Μάρτιο του 2008, ηγήθηκε του Ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο του 2009 και μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 ανέλαβε Υπουργός Οικονομικών και υπέγραψε το μνημόνιο.

Ο Μιχάλης, ο αδερφός του Στέργιου δεν είχε αγόρια. Είχε δύο κόρες. Η μια, η Ελένη Παπακωνσταντίνου που ήταν μεγάλη δικηγόρος στο δίκαιο συγχωνεύσεων, εξαγορών και ανταγωνισμού, που παντρεύτηκε τον κ. Σικιαρίδη, ήταν δραστήρια πολίτης μέλος του ΔΣ. ΕΛΙΑΜΕΠ μαζί με τους Βερέμη, Κουλουμπή, Ιωακειμίδη, τον Trilateral Βουρλούμη, τον Μπίλντερμπεργκ Δαυΐδ, και τον Αλέξη Πούλιτζερ –Παπαχελά, του Αλαφούζ. Όταν ο Αλογοσκούφης ξαναέστειλε την Ιουδαία Μιράντα (Miranda Jaffa) στο ΔΝΤ (που την βόλεψαν σαν αναπληρώτρια εκτελεστική διευθύντρια) , άνοιξε μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου του Οδυσσέα (Κυριακόπουλου), που αμέσως σκέφθηκε την Ελένη. Η άλλη αδελφή τώρα η Μαρίνα Παπακωνσταντίνου στάθηκε πολύ τυχερή. Παντρεύτηκε ένα ψηλό κατάξανθο παλικάρι τον Ανδρέα Ι. Ρωσσώνη. που συνεργαζόταν με τον με τον Ιουδαίο Ι.Μοδιάνο επί πολλά χρόνια και κυριαρχούσαν στις προμήθειες του Πολεμικού Ναυτικού, έχοντας την αντιπροσωπεία του ιταλικού οίκου πυροβόλων OTO Melara και αντιπροσωπείες. Δεν υπάρχει πλοίο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού που να μην έχει επάνω πυροβόλο ΟΤΟ Melara. Φρεγάτες, πυραυλάκατοι, κανονιοφόροι, όλα. Ακόμα και τα αρματαγωγά κλάσης ΙΑΣΩΝ έχουν πυροβόλα OTO Melara! Ρωσσώνης και Μοδιάνο ήσαν οι άρχοντες των εξοπλισμών του Πολεμικού Ναυτικού.
Το 2004 ανέλαβαν την αντιπροσωπεία της κοινοπραξίας Αlenia Westinghouse και προωθούσαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας την τορπίλη βαρέως τύπου Blackshark απέναντι στο μεγάλο φαβορί την τορπίλη DM2Α4. Παρά το γεγονός ότι χρειαζόταν πιστοποίηση η Blackshark, εν τούτοις ο Ρωσσώνης «κτύπησε» την προμήθεια με όλη του την δύναμη και μπορεί να μην την πήρε αλλά «χάλασε» τον διαγωνισμό. Μέχρι σήμερα τα υποβρύχια δεν έχουν τορπίλες…
Η Ιουδαία Μιράντα που αγόρασε το CDS του Φιλιππίδη από το ΤΤ, όταν γύρισε από την Ουάσιγκτον εκτός από σύμβουλος επενδύσεων στην IJ Partners με έδρα την Γενεύη ανέλαβε σύμβουλος της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, του Ιουδαίου Sala, όπου πήρε υπό την προστασία της και τον γιό του Ιουδαίου Στέφανου Μάνο. Ο Γιώργος, ο γιός του Στέργιου , το εξιλαστήριο θύμα, αποβλήθηκε από το ΠΑΣΟΚ από τον αδιάφθορό Βαγγέλη τον γαμπρό του Μπακατσέλου και φίλο του Λαυρέντη, που με την Proton Bank στην οποία ανέλαβε πρόεδρος ο ιουδαίος τέως πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα κος Daniel Σπεκχαρντ , αγόρασε το 2005 την Ωmega Bank του Ιουδαίου Χασδάι Καπόν, του κόμματος της Δράσης του Μάνο και νυν αντιδημάρχου οικονομικων του κου Μπουτάρη, στην οποία μετείχαν ο πεθερός του Βενιζέλου Μπακατσέλος, ο αδελφός του Αβάπτιστου Νίκος Παπανδρέου.
Ο αδιάφθορος Βαγγέλης πρόλαβε να αγοτράσει ως υπουργός πολιτισμού το ξενοδοχείο «Ακροπόλ» από τον Μπατατούδη και ως υπουργός Δικαιοσύνης το 1996, με τον νόμο 2408, κατάφερε να γλυτώσει 400 επιφανείς Θεσσαλονικείς (μεγαλογιατρούς, βουλευτές, δικηγόρους, κατασκευαστές κλπ) των οποίων τα παιδιά είχαν μεταγραφεί από τα Πανεπιστήμια Γιουγκοσλαβίας, Ρουμανίας κλπ), με ψευδείς και πλαστές βεβαιώσεις, για το ότι έπασχαν από ανίατα νοσήματα. «Γαμπρός» δεν είναι μόνο ο Βαγγέλης αλλά και ο Μανώλης ο εξάδελφος της Ολγας που παντρεύτηκε Γκρατσιέλα Γκρόλο , που βρέθηκε στη λίστα.
Ο Αθανάσιος Νάκος-δήλωσε ότι ο κος Κεφαλογιάννης κάνει λόγο για δικαίωμα κληρονομικής διαδοχής γιατί γυναίκα του ήταν η δικαιούχος σε λογαριασμό που είχε ανοίξει η γιαγιά της Ελένη Σαφρά που ήταν σύζυγος Ιουδαίου τραπεζίτη. Πολλά χρήματα διαθέτει και η πεθερά του Μανώλη Ρεγγίνα Αμπουάφ, που είναι και αυτή κατά σύμπτωση Ιουδαία. Ιουδαίος είναι και ο πεθερός του «φιλοσόφου» της Open Society Νίκου Δήμου/Μπενρουμπί .

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Αμφιάραος είπε...

Εβραιόπουστες και παλικάρια γίνανε μαλλιά-κουβάρια...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΙΟΥΔΑΊΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
ΠΑΟΚ

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...