28/5/15

Οι μαθητευόμενοι των τοκογλύφων

Σπύρο, η φωνή σου θεωρώ ότι είναι η φωνή του Έλληνος. Του Έλληνος το γένος. Ανήκεις εις τήν ομάδα εκείνων οι οποίοι επί δεκαετιών αναλύουν, ενημερώνουν, εξηγούν, ακόμη καὶ φωνάζουν τὰ Δίκαια της Μεγάλης Μητρός Ελλάδος χωρίς φόβο καὶ προσπαθούν να εγείρουν τα ναρκωμένα σώματα της πολυπαθούς Ἑλληνικῆς Φυλῆς.
Σὲ συγχαίρω διά ¨αλλην μίαν φοράν ακόμη καί εξ ονόματος όλων των εκτός Ελλάδος Ἑλλήνων. Διότι εμείς οι του εξωτερικού σήμερον είμεθα σκόρπιοι εδω και εκεί. Η προσπάθεια την οποίαν εκάναμε με τόν Ανδρέα Αθανάσιο (Andrew Athens) διεκόπη. Καί αυτό οφείλεται εις τας μεθόδους των διαφόρων κκε και αριστεροπασόκων. «Ότι δεν το ελέγχομεν αγωνιζόμαστε να διαλυθή» ως και «καμμία συνεργασία με τους Ελληνοαμερικανούς», θά μας ...φάνε!
Ευχόμεθα λοιπόν νά συνεχίσῃς μὲ τὴν ἲδια τόλμη καὶ δύναμιν ὣστε νὰ ἑνωθούν οι Άριστοι, οι Πατριώται, οι εκλεκτοί του Ελληνικού Έθνους ώστε να αποκρούσωμεν όλους τους εχθρούς και να απομακρύνομεν ιδιοτελείς, απατεώνας και ψευδολόγους από την ηγεσίαν της Ελλάδος.
Τα λέγω αυτά, αγαπητοί φίλοι του Axisradio, Έλληνες το Γένος, διότι πολύ ολίγοι αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάς ευρίσκεται εις την πλέον κρίσιμον στιγμήν της Ιστορίας. Βάλλεται πανταχόθεν.
Καταληστεύεται από παντού.
 Αν κάποτε έλεγαν ένα ευχαριστώ, σήμερον όλοι καρπώνονται από την Ελληνικήν Πολιτείαν καί τήν Ελληνικήν Γλώσσαν καί ΟΥΔΕΝ ευχαριστώ ακούγεται.
Η Σουηδία φερ΄ ειπείν έχει κερδίσει δύο μουσικά ευρωπαϊκά έπαθλα την τελευταία πενταετία. Τό ένα μέ τό «Ευφορία» καί τό άλλο μέ τό «Ήρωες». Δεν θα ακούσης ευχαριστώ... αλλά thank you εις τούς Άγγλους!
Οι σημερινοί λοιπόν κυβερνώντες, οι μαθηταί τών τοκογλύφων, Η ΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΝ ΦΟΡΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, εάν μάθη να διαχειρίζεται καλώς τα της Γραικίας Επαρχίας, επαρχία της αυτοκρατορίας του τοκογλυφικού οίκου των Rothschild, ώστε η βόρειος Ελλάς να αυτονομηθή, ενώ το Αιγαίον, η Κρήτη και η Κύπρος να ενταχθούν εις την Αραβοτουρκικήν Ισλαμοκρατίαν.
Ας μην λησμονούμε ότι ο αρχιπράκτωρ των τοκογλύφων, ο Jeffrey Papandreou είχεν δηλώσει ότι «Είμαστε πιό ασφαλείς στα σύνορά μας!» δηλαδή κάτω από την Πιερία, ως την Πελοπόννησον!
Η Αριστερά λοιπόν συνεκυβέρνησεν, 1. Από τήν 18/2 έως τήν 25/4 του 1936, μέ τό Σύμφωνον Σκλάβαινα – Σοφούλη. 2. ΕΙς τήν «Ελευθέραν Ελλάδαν», τήν Ελλάδα του Βουνού, το 1943 – 44, με τήν Ανοχήν τών Άγγλων. 3. Συνεκυβέρνησεν με το ΠΑΣΟΚ, το 1981 – 84, (το ΚΚΕ είχε δώσει ψήφον ανοχής).
Οί μαθητευόμενοι των τοκογλύφων, εάν δέν επιτύχουν τήν πλήρην αποσύνθεσιν της Ελλάδος καί τήν Γενοκτονίαν της Ελληνικής Φυλής θά πέσουν καί θά αναλάβουν νέα πολιτικά σκουπίδια.
ΔΕΝ υπάρχει Αριστερά, ΔΕΝ υπάρχει Δεξιά, μόνον ιδιοτελείς, απατεώναι καί ψευδολόγοι. Ο Αγών διά τήν Αφύπνισιν τών Ελλήνων τό Γένος συνεχίζεται.
Εμπρός διά τήν Δημιουργίαν της «Γερουσίας των Ελλήνων Αρίστων»!
Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα, Σουηδία

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σημερα στην αγγλικη βουλη κοινοτητων η υπουργος εσωτερικων ανακοινωσε οτι το ην βασιλειο απελασε 24000 αλλοδαπους κακοποιους τα τελευταια χρονια η χρονο

επισης ανακοινωσε μια σειρα νομων μεταξυ των οποιων και μια διαταξη που θα ποινικοποιει την αδηλωτη εργασια αλλοδαπων υπηκοων.

θλιβερη η συγκριση με την ελλαδα


εκει οι αλλοδαποι ειναι το...60 τα εκατο στις φυλακες ,τις εχουν γεμισει και το κρατος αντι να τους απελασει ...τους αφηνει ελευθερους στις γειτονιες και στις τοπικες κοινοτητες για αποσυμφορηση!!!
οι φυλακες ειναι στα χερια ξενων συμμοριων!


δηλαδη το ελληνικο κρατος παραδεχεται οτι δεν ειναι σε θεση η αρνειται να απελασει αλλοδαπους κακοποιους απο τις τοπικες κοινοτητες και εκτος τηςχωρας οριστικα και επειδη δεν ξερει τι να τους κανει φτιαχνει νομους που αναιρουν την δικαιοσυνη και τους δινει ασυλια και ακαταδιωκτο για μικρα εγκληματα ενω για μεγαλα εγκληματα τους βγαζει εξω αφου εκτισουν αστειες ποινες!!!

για την δε αδηλωτη εργασια ειναι ενα ανεκδοτο, πληθοι αλλοδαπων βοσκουν στη χωρα ανενοχλητοι στην αδηλωτη αγορα εργασιας
!!!

εχουμε να κανουμε οχι απλως με ενα κρατος αποτυχημενο τυπου σομαλιας αλλα με μια δημοκρατια που εχει καταλυθει!

μια δημοκρατια αποτυχημενη που δεν ειναι σε θεση να προστευτευσει ουτε τους πολιτες της απο τον ξενο υποκοσμο!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ

Χωρα γεροντων

αλλοδαπων λουμπεν

γκετο

γυφτων

ομοφυλοφιλων

πορνων

χασικληδων

αναρχικων

αξεστων


κομπιναδορων

κρατικων υπαλληλων

φοροφυγαδων

τεμπελχανιων

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γεώργιε,
Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ότι η κυβέρνηση είναι αριστερή... Το πρόβλημα είναι ακριβώς ότι η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή και ο Τσίπρας και ο πολιτικός του θίασος δουλεύουν ψιλό γαζί τον ελληνικό λαό... Συνεχίζουν δηλαδή τις πολιτικές των προκατόχων τους, που μας οδήγησαν εδώ και μόνο αριστεροί δεν ήσαν...

Έχεις δει εσύ ποτέ "αριστερή" κυβέρνηση να χαριεντίζεται με τους Αμερικανούς και να τους προσφέρει και νέα αεροπορική βάση στην Κάρπαθο; Έχεις δει εσύ ποτέ "αριστερό" υπουργό εξωτερικών να χορεύει και να τραγουδάει στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο τσακίρ κέφι "we are the world";

Δυστυχώς, εξαιτίας της διχόνοιας και της διαίρεσης που υπάρχει σε όλους τους πολιτικούς χώρους, οι ψηφοφόροι, μη βλέποντας κάποια άλλη εναλλακτική λύση, πήγαν και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μας οδηγεί με σιγουριά στην καταστροφή... Κι εσύ παρόλο που ξέρεις ότι πλέον "δεν υπάρχει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά", συνεχίζεις το ίδιο βιολί... Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο τόπος είναι ενότητα και συνεννόηση όλων των πατριωτικών δυνάμεων, "δεξιών" και "αριστερών". Φτάνει πια με τη διχόνοια και τα κηρύγματα μίσους...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ

40 Χρονια

Κλεφτων

Λαμογιων

Απατεωνων

Ελεεινων

Ξευτιλισμενων

Αρπαχτικων

Ψευτοπολιτικαντιδων

Πατριδοκαπηλων

Προδοτων

Βρωμιαρηδων

Μασονων

Προσκυνημενων Δουλων

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!!!!!!!!






Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...