11/5/15

Το ΝΑΤΟ πήρε θέση υπέρ των "αθώων" αλβανών ενόπλων και ρίχνει ευθύνες στον Γκρουέφσκι

Είναι γνωστός ο ένοχος και είναι γνωστή και η αιτία. Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ως τουρίστας πορτορικάνος, ζήτησε , «να διενεργηθεί μία διαφανής έρευνα για τις βιαιότητες στο Κουμάνοβο κατά τις οποίες, σύμφωνα με την κυβέρνηση, σκοτώθηκαν οκτώ αστυνομικοί και 14 μέλη μίας «ένοπλης οργάνωσης» προκειμένου να προσδιοριστεί τι έχει συμβεί», », και δήλωσε τώρα «πολύ ανήσυχος», αν και έκανε την «πάπια», όταν τον ενημέρωσε ο Γκρουέφσι ότι υπάρχουν στην πΓΔΜ ένοπλοι τρομοκράτες από το Κόσσοβο. Δήθεν ,τάχα ,«κατά την κυβέρνηση» του Γκρουέφσκι , οι 14 ήσαν μέλη μίας «ένοπλης οργάνωσης» , οι οποίοι μπορεί  και να ήσαν απλά "καλοί άνθρωποι" που έπαιζαν με καλάσνικοφ και RPG, και φορούσαν στολές του UCK από τις περασμένες απόκριες, οπότε χρειάζεται «διαφανής έρευνα», προκειμένου να προσδιοριστεί τι έχει συμβεί.
Ωστόσο, ο παράνομος «UCK», έστειλε ανακοίνωση στην εφημερίδας της Πρίστινα Bota Sot, και διέψευσε το ΝΑΤΟ αφού ανέλαβε την ευθύνη των επιθέσεων στο Κουμάνοβο ενώ στάλθηκε ηλεκτρονικό μήνυμα ανάληψης της ευθύνης από την «Φρουρά της Ρεπούμπλικας της Ιλλυρίδας» , που ανέφερε ότι όλες οι αλβανικές ομάδες ενόπλων έχουν ενταχθεί υπό ενιαία στρατιωτική διοίκηση της «Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας».

  ΥΓ.Και δεν ρωτάει ο  Γενικός τον Μιρσάντ Ιντρετσάι ,  (Мирсад Ндрецај) , γνωστό και ως «Καπετάν ΝΑΤΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...