22/5/15

Ο Πάνος (Χικ) κατέθεσε Στεφάνι .

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ουάσιγκτον, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλιγκτον».
Έλεγα κι εγώ γιατί πήγε ξανά στο Αμέρικα. Εντάξει πήγε στο Πεντάγωνο όπου είδε την Under Secretary of Defense for Policy που είναι «the Principal Staff Assistant to the Secretary of Defense and the Deputy Secretary of Defense for all matters on the formulation of national security and defense policy and the integration and oversight of DoD policy and plans to achieve national security objectives», δηλαδή το δεξί (υπηρεσιακό) χέρι του υπουργού και της προσέφερε την «αποστρατικοποιημένη» Κάρπαθο για βάση. 
  Πήγε και στα κεντρικά Lockheed και Επισκέφθηκε το Μουσείο του Ολοκαυτώματος.
Πολλά τα έξοδα ρε παιδιά.
ΥΓ.Για ψώνια πήγαν;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Παπαδημουληs προs Σουλτs!!Η συνθεση τησ Ελληνικηs Κυβερνησηs δεν ειναι δικη σαs δουλεια!!!!Γιατι διυλιζετε τον Καμμενο αλλα ΚΑΤΑΠΙΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;;;;;;Υπενθυμιζεται οτι η συμμετοχη του ΛΑΟΣ σε κυβερνηση συνεργασιαs (Noεμβριοs 2011) ειχε γινει δεκτη στην ευρωπη με απαθεια σχεδον καθολικη!!!!!!!ειναι δυνατον να μην θελουν τον τσατσο...

Ανώνυμος είπε...

Ετσι και αλλιως η γη θα γινει κοκκινη

ή κοκκινη απο τη Ζωη

ή κοκκινη απο το νεο μνημονιο


θα παλεψουν αυτοι για αυτο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ



ΠΡΩΚΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΝ

Αντιρατσιστική αντεπίθεση με πυροβολισμούς στην περιοχή του Σταθμού ΚΛαρί σης

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια τρανσέξουαλ στο κέντρο της Λαθραθήνας, όταν άγνωστος της επιτέθηκε και την πυροβόλησε.


Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, γύρω στις 6.00 , στην περιοχή κοντά στον Σταθμό ΚΛαρίσης και πλησίον των γραφείων της Κεντρικης Ισραηλιτικης Τσιμινιερας, άγνωστος εύσωμος τρανς φορμερ ηλικίας 5 ετών όταν αντιλήφθηκε ότι είχε μπροστά του τρανς γυναικα, την εξύβρισε αποκαλώντας την λησταρχο "ντραβέλι", εκείνη του ανταπάντησε στα σουαχιλι υπερασπιζόμενη την παρθενια των αυτιων της, και στη συνέχεια την πυροβόλησε στα πόδια, στους μηρούς και κοντά στα επαγγελματικα εκκλησιαστικα και μουσικα της όργανα, πιθανότατα με κυνηγετικό όπλο.

Η τρανσέξουαλ έφτασε τρομοκρατημένη και με περιοδο στην είσοδο της Τροχαίας, πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης, όπου γυναίκα τρανς αντρας αξιωματικός της Τροχαίας προσπάθησε να τη συνεφέρει και αμέσως κάλεσε το FBI και την κ. Τσιμπουκοβα της ΜUNESCO για συλλειτουργο.



Εκτός κινδύνου
Το θύμα μεταφέρθηκε σε κεντρικό ζαχαροπλαστειο της Lauraθήνας, όπου και νοσηλεύεται εντος οργανου και εκτος κινδύνου.



Την καταγγελία έκανε το Σωματείο Πρεφας και Υποστήριξης Διεμφυλικών "ο Αγιος Σουφριος ο διαμπερης της UNIDAD POTSULAR", στο οποίο απευθύνθηκε το θύμα.


Το Σωματείο, σε ανακοίνωση που εκδιδεται, κρούει τον κώδωνα τον κρεμασμενο στις τσαπελες και τονίζει ότι θα αναλάβει όλες τις δυνατές πρωκτοβουλίες για την καταπολέμηση των εγκλημάτων υπερηφανειας με έδαφος την νεα ηλεκτρονικη ταυτότητα φυλου , καθώς τα κρούσματα τρανςφοβεριστικων επιθέσεων πολλαπλασιάζονται και όπως καταγράφηκε προ ημερών στην ετήσια έκθεση του Δικτυου Καλτσον Προγραφής Αντιρατσιστικής Βίας, είναι ιδιαίτερης σκληρότητας.

Ανώνυμος είπε...

Φρουρός τής Γερμανικής οικονομίας είναι η ελλαδινή κυβέρνηση. Θα δωθεί μάχη μέχρις εσχάτων να μην αποπληρωθεί το κατοχικό δάνειο και αν είναι δυνατόν να διαγραφεί.

Απορώ πώς δεν έχουν σκεφτεί ακόμα να πουν ότι αν διεκδικήσουμε το κατοχικό δάνειο είναι σαν να νομιμοποιούμε το ναζιστικό καθεστώς. Γι'αυτό ζητάει και το κατοχικό δάνειο η Χρυσή Αυγή και λαϊκίζει!!!!

Τσίπρας Καμμένος τών τραπεζών φρουροί, με την Μπούντεμπανκ όλοι μαζί....είμαστε όλοι τραπεζιτικοί και τοκογλύφοι δεινοί....

Ανώνυμος είπε...

Η κανταδα στην βιλα των 6.000.000 εκ ευρω στο Λαγονησι στον υποδικο ερωτυλο καμπουρη στον παρ ολιγο διγαμο του αφιερωσαν το ασμα:
Να το παρειs το κοριτσι
να το παρειs μην το παιδευειs
να το παρειs το κοριτσι ειναι
κριμα να το κοροιδευειs..
Eιν κοριτσι απο σπιτι
και δεν ειναι οπωs τα αλλα
και οταν σου μιλα για γαμο
μην θαρειs πωs ειν κρεμαλα..
Δεν σου λεμε να το παρειs με
τη βια να το παρειs επειδη
το αγαπαs και αν δεν ξερειs
τον χορο του Ησαια θα στον
μαθει στον Κορυδαλλο ο ΑΚΗΣ
που σε λιγο εκει θα παs.!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Προεδροs των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ.Πανοs Καμμενοs Eγω δεν χτυπαω ανθρωπο που ειναι κατω στο πατωμα και αναφερομαι στον κ.καρατζαφερη.Ωστοσο πωs το γεγονοs οτι υπαρχουν χρηματα που''ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ''ειναι ενα θεμα το οποιο ειναι πολυ σοβαρο και πρεπει να το αποδειξη!!!!Δεν ξερουμε αν ειναι ΜΙΖΑ αλλα ξερουμε οτι υπαρχουν λεφτα ''ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ!!!!!!Και τονισε οτι τα σημερινα κυβερνητικα στελεχη οπωs ο Βοριδηs ο Πλευρηs και ο Γεωργιαδηs εχουν κανει επανειλημμενεs ερωτησειs και εχουν ασκησει επανειλημμενεs πιεσειs!!!!το τηλεμπουρδοπορδοκλανο φρουροs των offshore...

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοφανής ξεφτίλα για τον Πανούλη... Να πάει ολόκληρο ταξίδι στην Αμερική και να συναντηθεί με μια υπάλληλο του υπουργού άμυνας... Τι πόνος κι αυτός... Χικ, χικ... Τουλάχιστον με την ΑΧΕΠΑ και τον Αρχιεπίσκοπο συναντήθηκε, ή τον έφτυσαν κι αυτοί;

Ανώνυμος είπε...

Το πρρρρρ του ΛΑΟΣ γιωργοs καρατζαφερηs θα το εβρισκα παρα πολυ εξυπνο στα σεναρια περι δημιουργιαs ενοs αντιμνημονιακου αναχωματοs στα δεξια τηs ΝΔ απο τουs ΑΝ ΕΛ του Πανου Καμμενου ακουω απο πολλουs οτι θα ειναι παραρτημα τηs ΝΔ!!!!Ο κ.Καμμενοs ειπε Τα παραρτηματα ειναι εκεινα που συγκυβερνουν με ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ και ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ λυπουμαστε για την δηλωση του καρατζαφερη...Τα παραρτηματα ειναι εκεινα που ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ συγκυβερνουν με τουs ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ και αφηνουν ανοικτα παραθυρα για το μελλον!!!!Καλα λενε ο ΚΩ...ΛΟΣ του παπαδημου η γρια σκυλιτσα τηs κατεριναs γαβ γαβ γαβ