14/5/15

ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κρύο και βροχαί σήμερον. Και είναι της Αναλήψεως και αργία ημέρα σήμερον εις τον Παπικόν Χριστιανισμόν. Ημέρα κατά την οποίαν καταθέτω δύο Ενστάσεις.
Εις την προσωπικήν μου ¨Ενστασιν αποκαλώ ευθέως και χωρίς ενδοιασμόν ως μισέλληνας όσους βουλευτάς εψήφισαν υπέρ ανεγέρσεως μουσουλμανικού τεμένους εις τὸν Βοτανικόν. Μισέλληνες είναι δέ και όσοι επιδιώκουν φιλικάς σχέσεις με τους εχθρούς του Ελληνικού Έθνους. Όσους επιχειρούν συνεργασίαν με τοκογλύφους και τούρκους.
Μισέλληνες και εχθρικώς διακειμένων προς το Ελληνικόν Έθνος διότι μορφωμένοι όντες πράττουν τας εντολάς μισελλήνων εν γνώσει των.
Η εκδίωξις, ως εκ τούτου, όλων των τούρκων και όλων των τουρκικών συμφερόντων από την Ελλάδα είναι τόσον επιτακτική επι των ημερών μας όσο ποτέ. Διότι οι τούρκοι αιωνίως εχθρικοί επιμένουν εις την Κατοχήν της Βορείου Κύπρου και αυτό υπό την ανοχήν κατά δε άλλους υπό την εποπτείαν της μεγάλης Στοάς του Λονδίνου, της στοάς των αρχιτοκογλύφων Ιακωβίνων. Αλλά όσον ο χρόνος παρέρχεται όλοι επιζητούν και επιδιώκουν την πλήρην εξασθένισιν και την ολικήν παράλυσιν της Ελλάδος.
  Όλοι, με πρώτους το εγκληματικόν διπολικόν συνδικάτον, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, όπως το είχεν καταγγείλει και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτό τι προϋποθέτει πλήρην διασφάλισιν των συνόρων της Ελλάδος τώρα πλέον και ουχί της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Ευθύνη προς αυτό ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να αναλάβη έκαστος των Ελλήνων. Ο τρόπος υπάρχει. Θυμηθείτε μόνον τήν κίνησιν των Αποστράτων του 1916.
ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και πρόσληψιν χιλιάδων αστυνομικών και συνοριοφρουρών. Εννοώ όταν ένα σαπιοκάραβο ξεκινά από την άλλη μεριά αμέσως να ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΟΗΕ. Και ας βγάλουν τα μάτια τους.
Η Δευτέρα Ένστασις αφορά τήν αντίδρασιν των ευγενών εξουσιαστών και άντιεξουσιαστών των Εξαρχειωτών. Αντέδρασαν ή τουλάχιστον έπρεπε να διαδηλώσουν δια τί απεφάσιασαν να «κτίσουν τζαμί στο Βοτανικό μαχαλά και όχι στο Εξαρχειώτικο μαχαλά».
Ευκαιρία λοιπόν να ξεσηκώσωμεν τα επαναστατημένα αυτά παιδιά ώστε να μεταφερθή το ισλαμικόν τέμενος εις την φυσικήν του θέσιν. Εντός και εν μέσω συντρόφων, αδελφών και συνεργατών. Όσο ζει τούρκος και όσο υπάρχει ισλαμιστής εις την Ελλάδα θα είμεθα επί ποδός με τα όπλα ανά χείρας.

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα

2 σχόλια:

Καλλίξεινoς είπε...

Συγχαρητήρια κ. Γεώργιε Δ. Κανελλόπουλε, Ουψάλα, δια την μεταστροφήν σας επί το πατριωτικότερον!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!
Τι κρίμα να μην είχατε ανανήψει κατά την διάρκειαν της πολυετούς θητείας σας εις την διοίκησιν της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας, ότε τελούσατε υπό τας διαταγάς κομμουνιστοσυμμοριτών, συμπράττοντας ενεργώς εις τας απάτας της εν λόγω οργανώσεως εις βάρος του Ελληνισμού της Σουηδίας με το όπλο παρα πόδα εναντίον διαμαρτυρούμενων Ελλήνων και Ελληνικών οργανώσεων.

Ανώνυμος είπε...

Η επανάστασις θα ξεκινήσει από την Ουψάλαν και τον κύριον Κανελλόπουλον! Εβίβα! Αλήθεια, πως είναι ο καιρός εκεί;