4/4/15

Αναμνήσεις

4 Απριλίου 1999

Το ΝΑΤΟ βομβαρδίζει το διυλιστήριο στο Πάντσεβο απέναντι από το Βελιγράδι και το Εργοστάσιο Κεντρικής Θέρμανσης του Βελιγραδίου.4 Νεκροί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινα η ουσια του Χριστιανισμου ειναι η αρχοντια. Οστις θελει πισω μου ερθειν. Με την βια δεν γινεται τιποτα. Τωρα γιατι επιμενουν τοσο ορισμενοι να ξυνονται στην γκλιτσα του τσομπανη ειναι γιατι θελουν πνευματικες ξυλιες. Ποια ειναι η ουσια της διδασκαλιας του Κυριου, που εγινε με βασανιστηρια και μαρτυρικη εκτελεση και οχι αμπελοφιλοσοφιες των φλυαρων γλωσσοκοπων, το τι θα φανε προς αναμνηση εορταστικη ενθυμηση,γιορτη, η οτι ο Θεος ηρθε στην γη αναμεσα μας στο μαυρο μας το χαλι και διδαξε με το παραδειγμα Του οτι Αυτος ειναι ο τριαδικος μοναδικος Θεος και οποιος τον ακολουθει δεν φοβαται ουτε τον θανατο, αφου ο ιδιος τον νικησε.
Τελος αναλογα με την φυση τους, οι μελισσες ελκυονται απο τα ανθη, ενω οι μυγες απο τα σκατα. Αναλυση στις θεσεις του Καλοπουλου απαιτουν ολοκληρη πραγματεια και τεκμηριωμενη απαντηση απο ειδικο. Εγω βλεπω μια εμμονη με παλαια διαθηκη και τον παλαιο πλην εκπεσοντα περιουσιο λαο. Σαμπως ο νεος περιουσιος λαος των Χριστιανων Ορθοδοξων ειναι καλυτερος; Απο την ελληνικη ιστορια να θυμησω τις σφαγες των Αρειανων, μονοφυσιτων, εικονομαχων, τις αμετρητες προδοσιες των Δυνατων φεουδαρχων, αυλικων, την καταπιεση του λαου, τους πολεμους και τις εριδες, την προδοσια των εξομωτων αριστοκρατων φαναριου, κοτζαμπασηδων, προκριτων, αρματωλων, βασιλεων ελεω αγγλιας, πολιτικων, δικτατορων, στρατιωτικων και λοιπων λαγουμιτζιδων των στοων και δυστυχως αλλων αμετρητων. Οπως το εθεσε και ο μπαρμπαΣπυρος, η Παναγια μαζι μας. Χρονια πολλα σε ολους.