7/4/15

Συμφωνώ με το ΔΟΛιο συγκρότημα

Γράφουν στο μαγαζί της Στοάς.
Το ερώτημα είναι όχι μόνον ένα από τα μεγαλύτερα της ελληνικής
- Ποιος σκότωσε τον Καποδίστρια;
-Ποιος όπλισε το χέρι των δολοφόνων και ποιος τους φυγάδευσε μετά;
Με ποιου την εντολή και τον σχεδιασμό;
Ποιος κρύβοταν πίσω απ’ όλα αυτά;
Ποιος ήταν ο εγκέφαλος;

Αν και είναι γνωστός ο ένοχος και είναι γνωστή η αιτία τους απαντώ.

Ο εγκέφαλος ήταν ο Ρότσιλντ.
Πίσω από την δολοφονία κρυβόταν η αγγλική πολιτική και η Στοά του Λονδίνου.
Η εντολή δόθηκε από τον μεγα διδάσκαλο της Στοάς και αδελφό του Γεωργίου του τρελού
και οργανώθηκε από τον Ρώμα.

ΥΓ. Έτσι για να μην κουράζονται με εξεταστικές.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ!

στα συνορα της (ανθελληνικης) παραφροσυνης !





Προσεξτε αυτη την ειδηση
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64167868



""Δεκάεξι παράνομους (ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )

μετανάστες από τη Συρία στοίβαξαν ανάμεσα σε τόνους βαμβακόσπορου τα μέλη σπείρας που θα τους έστελναν στην Ευρώπη

(ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ) .


αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με υπαλλήλους του τελωνείου Ευζώνων, ακινητοποίησαν τα δύο φορτηγά που είχαν προορισμό την κεντρική Ευρώπη και μέσα σε αυτά βρήκαν κρυμμένους ...


οι οδηγοί των φορτηγών, ένας 67χρονος και ένας 68χρονος από την Καβάλα. Σε βάρος τους και σε βάρος άλλων πέντε συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία ...

(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ )

παράβαση του νόμου περί διευκόλυνσης παράνομης εξόδου μεταναστών-υπηκόων τρίτων χωρών από την ημεδαπή προς τρίτες χώρες. """


-------------

ΔΗΛΑΔΗ

Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ...ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ...ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!!!! !!!!!!!! !!!!





ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ;



ΚΑΝΕΝΑ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΙΜΗ !!!





ΟΜΩΣ ...............


ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΤΟΣ Ψ ΜΗΝΩΝ, ΑΝΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ!!!



ΔΗΛΑΔΗ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕΝΑΝ ΑΤΟΜΙΚΑ


ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑ ,

ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ....ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ !!!! !!!




ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ !!!



Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΣΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ!!!





Η ΕΛΛΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑ!



Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΝΤΕΦΑΚΤΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΦΗ ΣΤΗ ΚΟΥΛΗ

ΒΑΦΗ ΣΤΗ ΚΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

εμένα μου την σπάει η ρομαντική αφέλεια όλων αυτών, Καποδίστρια, Μεταξά και αντίστοιχων προσωπικοτήτων που τους φάγανε, να μην έχουν ισχυρή σωματοφυλακή και να μην βγάζουν από την μέση τους αντιπάλους όσο είναι καιρός. Κάναμε επαναστάσεις και πολέμους και σκοτώθηκε τόσος κόσμος πολεμώντας να μαχαιρώσουν τον Καποδίστρια δύο τυχάρπαστοι που περνούσαν από εκεί, έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
Οι Ναίτες Ιππότες έχουν και λογαριασμό στο youtube και ανεβάζουν βιντεάκια:

https://www.youtube.com/channel/UCzaBsHp8dRK8X-ves499Stg

Πάρτε μάτι κάτι φάτσες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας... Κι όμως αυτούς τους καρα-μασόνους, δέχθηκε να τους συναντήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και μάλιστα δέχθηκε και δωρεά τους (!):

http://thriskeftika.blogspot.com/2013/04/blog-post_3667.html

Ο Ιερώνυμος όμως, ως πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου υπογράφει και την εγκύκλιο 1395/28-3-2014 "Περί τεκτονισμού" με την οποία η Εκκλησία της Ελλάδος καταδικάζει τη μασονία (!):

http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/egyklioi.asp?id=1796&what_sub=egyklioi

Ποιόν δουλεύεις ρε Ιερώνυμε;

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...