15/4/15

Δραστικιά η σπαστικιά

Η Οχλομαλακισμένη ρεπόρτερ του Facebiik με το κινητό, που τρομοκρατήθηκε, είναι Τζήμερος Fan.
Στο δήθεν επεισόδιο αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο πρώην αστυνομικός Βαγγέλης Βενετής, μαζί με τη γυναίκα και το γιο του. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε από τον υπάλληλο να βάλει αέρα στο λάστιχο και όταν ξεκίνησε να φύγει, διαπίστωσε, πως τα λάστιχα έχαναν αέρα και ζήτησε από τον υπάλληλο αν θέλει να της τα ελέγξει ξανά. Τότε εκείνος, σε έντονο ύφος άρχισε να της φωνάζει, «δεν είμαστε βουλκανιζατέρ». και ότι «καλά της τα λέει ο Γιακουμάτος», ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε ξανά στην κα Κωνσταντοπούλου και άρχισε να βρίζει τον σύζυγο και την οικογένειά της.
 Η κ. Κωνσταντοπούλου δεν προκάλεσε το επεισόδιο, δεν απείλησε τον υπάλληλο και βγήκε από το αυτοκίνητό της όταν αντιλήφθητε τις δυο κυρίες του Τζήμερου Και τους είπε : «Αυτό που κάνετε απαγορεύεται. Σας παρακαλώ να διαγράψατε τις φωτογραφίες που πήρατε χωρίς συναίνεση». Εκείνες έσβησαν το υλικό και δεν υπήρξε κάποια άλλη αντίδραση.

ΥΓ.Για να μην μπερδευόμαστε…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η παραμονή του Παπάγου στην Αθήνα ήταν δική του απόφαση

Από τα Πρακτικά της Συσκέψεως στα Ανάκτορα  Τατοίου στις 11 το πρωί  της 18ης Απριλίου 1941 . Παρόντες: Γεώργιος Β', Βασιλεύς των Ελλήνω...