17/4/15

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Γράφεται, και λέγεται ότι σε περίπτωση αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις, να πτωχεύσουμε εντός της ευρωζώνης με διπλό νόμισμα, αυτό είναι πλάνη χειρότερη (μνημόνια ) της πρώτης. Χρεοκοπία εντός του ευρώ είναι τραγωδία. Αχρείοι αιδώς. Αυτά επιχειρούν οι απάτριδες, ανθέλληνες και ενεργούμενα των διεθνών τοκογλύφων, οργάνων της παγκόσμιας συμμορίας διακυβέρνησης, προϊόντα των διαβόητων « Λεσχών ». Έλληνες προσοχή, η πατρίδα μας κινδυνεύει. 
 Ο εχθρός έν όψει !
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ :
1.Άμεση έξοδος από την ΟΝΕ
2.Στάση εξωτερικών πληρωμών του επαχθούς χρέους στο 80% ( διαγραφή ) με αποπληρωμή του υπολοίπου 20% εντός 30 ετών με ελάχιστο επιτόκιο δευτέρας δεκαδικής τάξης ( 0,03% )
3.Άμεση επαναφορά της Δραχμής με ισοτιμία 1ΕΥΡΩ = 1 ΔΡΑΧΜΗ (αρχικά )
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η Σωτηρία της πατρίδας είναι ο υπέρτατος Νόμος ( άρθρο 120 παραγ.4 του Συντάγματος )
Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.

3 σχόλια:

Katagrafeas είπε...

Ρε αγράμματε, ποιον πημα φυγεν ερκος οδόντων

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ,επαναφορά της δραχμής,δεν είναι κακό όταν έχεις δικό σου τρόπο συναλλαγής με δικές σου δυνάμεις λειτουργείς,ξαναεπανέρχεσαι σε μια τροχιά ανάπτυξης,ακόμη κι αν βραχέως αποσυντονιστείς.1-1 ΕΥΡΩ ΔΡΑΧΜΗ.Όσο βιώνουμε αυτή τη ξεφτίλα θα ζούμε μέρες ανέχειας,εξευτελισμού,υπανάπτυξης.Αυτή δεν είναι η Ευρώπη που ονειρευτήκαμε,λαμόγια κυριαρχούν και διβρωμένοι πολιτικοί με τραπεζίτες.

Ανώνυμος είπε...

Ρώτησα οικονομολόγους και μου είπαν οτι την ισοτιμία δεν την καθορίζουμε μόνοι μας, αλλά οι "αγορές". Άρα αυτό το 1 προς 1 μήπως είναι πατάτα;; (εκτός κι αν κλείσουμε τα σύνορα)

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...