8/4/15

Ου παντώς πλειν στον Μόσκοβο

Alexis πήγε, Alexis γύρισε.

4 σχόλια:

soulis είπε...

Σπυρο ο Τσιπρας ντρεπευαι η μου φαινεται ;
Το ειχα παρατηρησει και σε αλλες περιπτωσεις και στο Γιουρογκρουπ και με την Μερκελ αλλα σημερα με τον Βλαδιμηρο ειχε κοκκινησει.
Ενταξει δεν το λεω σαν κατηγορια αλλα που παει τωρα να το παιξει διεθμης παραγοντας .
Και το κακο ειναι οτι φαινεται να πιστευει τις λιγοστες αριστερες παπαριες που εμαθε και συγκινειται οταν τις λεει.
Αληθειαεκτος απο τα γνωστα για τους κοινους μας αγωνες κατα του φασισμου ναζισμου και τις αλλες κομμουνιστικες μαλακιες εχει ακουσει γ διαβασει ποτε τυποτα για το ινδαλμα και προτυπο του Βλαδιμηρου τον Πιοτρ Στολυπιν ;
Βαζω οτι στοιχημα οτι δεν εχει ιδεα.
Και ο Βλαδιμηρος αραγε ξερει του εχουν πει οτι ο Τσιπρας και οι συριζαιοι ειναι ιδεολογικα ιδιοι με τον εβραιο Πανκροφ που τον σκοτωσε αλλα και με ολους της συνωμοσιας που σκοτωσε αυτον αλλα και τον κοσμαγαπητο Αλεξανδρο Β΄ προηγουμενως;.
Θα τον πλακωνε στις σφαλιαρες αν το ηξερε.
Kαλη Ανασταση.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
Για ποιά αναβάθμιση των ελληνορωσιών σχέσεων μιλάνε τα παπαγαλάκια των επιχορηγούμενων ΜΜΕ, όσο ισχύουν οι κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας;

Εγώ πιστεύω ότι τσόγλανοι είναι και αυτοί που ψήφισαν τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας
(Σαμαράς-Βενιζέλος), αλλά εξίσου τσόγλανοι είναι και αυτοί που τις παρέτειναν μέχρι το τέλος του 2015 (Τσίπρας-Καμμένος).

Είναι όλοι τους τσόγλανοι, γιατί υπάκουσαν σαν υπάκουα σκυλάκια στις εντολές των ΗΠΑ- ΕΕ, ενάντια στο ελληνικό εθνικό συμφέρον! Με τη στάση τους ζημίωσαν εκατομμύρια ευρώ τους Έλληνες παραγωγούς και την ελληνική αγροτική οικονομία.

Η συναίνεσή τους σε ένα μέτρο που εκ των προτέρων γνώριζαν ότι θα βλάψει οικονομικά τη χώρα, λέγεται απλά ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΑ «ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ» ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΛΤΕΖΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΑΝ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

Πίκι,πίκι, ραμ...

http://is.gd/F8Y6hm