18/4/15

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 63-76

Ουφ! Τους καταλανιάσανε τους Καταλανούς, ο Πρίντεζης και ο τρομερός Σπανούλης. Ο δε Σφαιρόπουλος πήρε το δίπλωμα του Πασκουάλ.
Ως "πράσινος" και το χάρηκα και τους χειροκρότησα.
Χάιλ!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΟΣΚΩΤΑ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ ΟΛΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΦΥΛΑΚΩΝ Η ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΨΡΙΝΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΑΥΓΟΥΛΟΜΑΤΗΔΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΤΕΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ. Π Ο Τ Ε.

Ανώνυμος είπε...

Οι δήθεν κουλτουριάρηδες καλατράβες-σαγραδοφαμιγίστας μεγαλομανείς καταλανοί ρήμαξαν τελείως την Ελλάδα ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο στους τουρκαλάδες.
Ο δε λαπόρτα-λαμόγια αγωνίζεται για την... λευτεριά τής "βόρειας Κύπρου"...
Αυτά να τα βλέπουν μερικοί δικοί μου (γαύροι), που βλέπουν την μπάρτσα σαν "ομογάλακτη" δηλαδή "λιμανίσιους- μπεσαλήδες", αντιβασιλικούς και αναρχικούς του εμφυλίου (εγκληματίες ΚΑΙ αυτοί).
Τουλάχιστον ο Φερδινάρδος και η Ισαβέλλα ξεσκίσανε τους αλλόθρησκους (και δυστυχώς τους φορτωθήκαμε εμείς).
Φόλα λοιπόν στους "συντρόφους" της μπλαουγκράνα, στον Ναβάρο και στον προσκυνημένο (ξέρετε που) Μέσι.