8/3/15

Προς την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Αγαπητή κ. Πρόεδρος,
Στο πλαίσιο των θεσμικών πρωτοβουλιών σας που επικροτούνται σχεδόν από την παμψηφία των Ελλήνων νομίζω ότι έφθασε η κατάλληλη ωρα για να ζητήσετε από την Ολομέλεια του Σώματος να απευθύνει πρόσκληση εξ ονόματος του Ελληνικού λαού προς την ομόλογο σας πρόεδρο της Ανω Βουλής της Ρωσικής Ομοσπονδίας κα. Βαλεντίαν Ματβιένκα.

Σπυρίδων Χατζάρας Δημοσιογράφος

ΥΓ. Αγαπητή κ. Πρόεδρος, έχω επίσης τη γνώμη ότι η ελληνική Βουλή θα πρέπει να εκδώσει ψήφισμα με το οποίο να θεωρεί άκυρη την εξ υφαρπαγής ψήφιση του καταστατικού της ΕΚΤ το οποίο παρανόμως ενεκρίθη από την «ευρω-κυνοβολευτική» πλειοψηφία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μαζί με την συνθήκη της Λισσαβόνας, και το οποίο απαγορεύει τον δανεισμό των Κρατών με τα χαμηλά επιτόκια της ΕΚΤ τα οποία μπορούν να απολαμβάνουν μόνον οι κατ επάγγελμα δανειστές, και να ζητηθεί η έγκριση με πανευρωπαϊκό δημοψήφισμα του   καταστατικού της ΕΚΤ ώστε να αποκατασταθεί ο δημοκρατικός έλεγχος στην ΕΚΤ και ο εθνικός έλεγχος στις Κεντρικές Τράπεζες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κ. Χατζάρα!
Έτσι θα αποκατασταθεί η αδικία που έγινε όταν το βοθρομίασμα που λέγεται βενιζέλος την χαρακτήρισε ανεπιθύμητη και της απαγόρευσε την εισοδο στην χώρα μας!

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ!! Αν είναι να κάνει κάτι η κα Πρόεδρος, ας είναι εθνοσυνέλευση!!! Αν δεν επιστρέψει η δημοκρατία στη χώρα της δεν πρόκειται ποτέ να πάψουν να μας διοικούν τα ξένα και ντόπια συμφέροντα μέσω του κΥνοβολευτισμού! Διαιρούν το λαό σε κόμματα και μετά αγοράζουν τους αρχηγούς των κομμάτων!! Απλό και αποτελεσματικό! Απο εκεί και πέρα, όποιες προσπάθειες κι αν γίνουν είναι εκ των προτέρων καταδικασμένες...