12/3/15

Ο Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΥΤΥΧΙΔΗ

Την περίοδο 1981-1985 ορίστηκε από την πρώτη κυβέρνηση Παπανδρέου Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργείου Εργασίας και ασχολήθηκε με τους τομείς κοινωνικής και εργατικής πολιτικής. Ήταν εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ενώ παράλληλα δίδασκε Εργατικό Δίκαιο στη Νομική της Αθήνας.
 
Το 1996 θα αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ, διαφωνώντας για άλλη μια φορά με την κυβερνητική πολιτική του, για να προσχωρήσει στο ΔΗΚΚΙ.
Στα τέλη της δεκαετίας του '90 θα επανέλθει στο ΠΑΣΟΚ. Το 2010 εκφράζει τη νέα διαφωνία του με την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου.
Αποφασίζει -παρά την ιδιότητά του ως μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ- να συμμετάσχει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό Αττική Συνεργασία-Όχι στο Μνημόνιο, υποστηριζόμενος από τον ΣΥΝ και από αριστερές συσπειρώσεις προερχόμενες από το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ.
ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ . ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ.
Υπόθεση της κληρονομιάς του εφοπλιστή Δημήτρη Μανιού ο οποίος πέθανε αφήνοντας πίσω του συζύγο, γιό και κόρη. Μητέρα και κόρη λοιπόν θεώρησαν ότι ο γιός του εφοπλιστή, ο Βασίλης Μανιός διαχειριζόταν την περιουσία χωρίς να τους αποδίδει το μερίδιο τους. Ο γιός αντέδρασε προσλαμβάνοντας δύο δικηγόρους και έναν τεχνικό σύμβουλο. Δικηγόρος και αυτός. τους Α. Μ, Γιάννη Μαντζουράνη και Φίλιππο Φυλακτόγλου.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ Ο Α.Μ. ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ 3.000.000 $ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,(ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΛΠ) Η ΑΜΟΙΒΗ ΗΤΑΝ 2.000.000 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ (ΠΛΟΙΑ ΚΛΠ) 1.000.000.
Η ΚΟΡΗ ΜΑΝΙΟΥ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΑΜΟΙΒΗ 2.000.000. ΤΟ 1.600.000 ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Α.Μ. ΚΑΙ ΑΠΟ 200.000 ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ. Ο ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ, (σου λέει :έμενα να δαγκώσει; ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ , ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΚΟ.
ΤΟ 1.000.000 ΗΡΘΕ ΣΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ 2004 .
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΔΠΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥΣ.
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !!!!!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΛΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!!! ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ψήφους 229 υπέρ, 52 λευκές και 1 άκυρη ψήφο. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ; ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ;
 ΕΥΓΕ ΣΤΑΘΑΚΗ , ΚΟΤΖΙΑ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΤΣΙΠΡΑ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ
229....... ΕΥΓΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο πατέρας του Βασίλη Μανιού και του μικρότερου αδελφού του Δημήτρη. ήταν έμπορος (μάλλον με ένα συνοικιακό μπακάλικο)στο Βύρωνα. Μήνυση έκαναν η μανα του Βσδίλη και η αδελφή Μια μικρή λεπτομέρεια ,και ίσως κάπως άσχετη για την ιστορία του σημειώματός αυτού. Αλλά πάντα είναι καλύτερα κάθε λεπτομέρεια νάναι στην θέση της.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ