4/3/15

Η μαφία και ο σοσιαλισμός κατά των Ορθοδόξων Ελλήνων

Το αλβανικό «Λαϊκό» κράτος κατεδαφίζει τον περίβολο του Ναού της Αναστάσεως του Χριστού στα Τίρανα

Ξεκίνησε σήμερα η καταστροφή του περιφράγματος γύρω από το Ιερό Καθεδρικό Ορθόδοξο Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στα Τίρανα. Εργάτες κόβουν τα διακοσμητικά σίδερα και ξεριζώνουν τα δέντρα και τα διάφορα διακοσμητικά φυτά γύρω από αυτό. Έπειτα έχουν σειρά οι εκσκαφείς.
Είναι μια αυθαίρετη πράξη, που γίνεται χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας. Είναι μια πράξη που παραβιάζει την ιερότητα του χώρου και εξαφανίζει την ασφάλεια ενός ιδιωτικού χώρου, που ανήκει στην Ορθόδοξη Κοινότητα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας Θωμά Δήμα, η πρωτοβουλία ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού το οποίο - όπως τόνισε - επικαλείται την ανάγκη ανασυγκρότησης της χωροταξίας των μνημείων στο κέντρο της αλβανικής πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με τον κύριο Δήμα, ο χώρος γύρω από τον καθεδρικό ναό είναι ιδιωτικός και ανήκει στην Ορθόδοξη Εκκλησία και η κατεδάφισή του όχι μόνο βλάπτει την γενικότερη αρχιτεκτονική του εκκλησιαστικού συγκροτήματος, αλλά θέτει σε κίνδυνο και την ασφάλειά του.
Ο αυλόγυρος αποτελείται από σιδερένια κάγκελα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

https://www.youtube.com/watch?v=kcakH4kAd9I

Ως γνωστό οι μεγαλύτεροι εχθροί του ελληνισμού είναι οι χριστιανοί οι οποίοι βεβήλωσαν τα ελληνικά ιερά και επιφέρανε σκοταδισμό στην ελληνική επικράτεια. Ο μέσος έλληνας αυτό δεν το γνωρίζει, διότι το καλοθρεμμένο και ξεπουλημένο εβραιολατρικό παπαδαριό του χριστιανικού ιερατείου που βρίσκεται στην Ελλάδα ως παράσιτο, κάνει ασταμάτητα λογοκρισία και προπαγάνδα. Παρόλο που το παίζουν έλληνες, λατρεύουν φανταστικούς (μη πραγματικούς) εβραίους.