3/3/15

Σνόουντεν : «Η δολοφονία του Νεμτσόφ είναι μόνο η αρχή»

Ο πρώην συνεργάτης των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Έντουαρντ Σνόουντεν, έγραψε σε κοινωνικό δίκτυο: «Ξεκίνησε η εκκαθάριση εκείνων που διέτρεφαν επί πολλά χρόνια. Δεν τους χρειάζονται, πια εκείνοι που δεν μπορούν να εκπληρώσουν τα σχέδιά τους και που γνωρίζουν τα μυστικά τους. Η δολοφονία του Νεμτσόφ είναι μια προσπάθεια δημιουργίας «Μαϊντάν» στη Ρωσία.Το State Department δεν θα σταματήσει στον Νεμτσόφ, θα συνεχίσει».

Η «άσχετη» δήλωση του Ομπάμα που έγραψαν οι «υπηρεσίες» προς τιμήν του Εβραιόφ. «Αποτελεί μια ένδειξη του κλίματος, τουλάχιστον στο εσωτερικό της Ρωσίας, στην οποία η κοινωνία των πολιτών, οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, οι άνθρωποι που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μέσω του διαδικτύου, νιώθουν ολοένα και περισσότερο να απειλούνται και να τους επιβάλλονται περιορισμοί. Επίσης, συχνό είναι πλέον το φαινόμενο το κοινό να πληροφορείται μόνο μέσω των ελεγχόμενων από την κυβέρνηση μέσων μαζικής ενημέρωσης», αυτό δήλωσε ο Ομπάμα στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

ΥΓ.Η «κοινωνία των πολιτών» είναι οι Ρουφιάνοι των ΜΚΟ και «ανεξάρτητοι» δημοσιογράφοι είναι οι πρακτορίσκοι της ενημέρωσης χωρίς συνείδηση, χωρίς σύνορα, και … «sans culottes». Αυτό που υπονοεί είναι ότι τον σκότωσαν οι «εθνικιστες». Κάτι σαν τον ράπερ της Αμφιάλης δηλαδή

Δεν υπάρχουν σχόλια: