9/3/15

Κρύβει λόγια η Στοά

Τώρα που ασχολήθηκα εκτενώς με την περίοδο 1936-1944 για να γράψω το βιβλίο μου "ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ", μου έκανε εντύπωση, ότι υπάρχουν ελάχιστες πηγές για τον αρχιερέα της διαπλοκής και της διαφθοράς του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου, τον Τέκτονα Ιωάννη Διάκο. 
O Διάκος, ο αόρατος δικτάτορας,άρχισε να με απασχολεί όταν  διάβασα το βιβλίο της κόρης του Βουλπιώτη. Και σκέφθηκα ότι η μεγάλη Στοά, καμαρώνει για τον Κατσιμήτρο,  αλλά πουθενά δεν λέει ότι ο Διάκος ήταν ο σεβάσμιος της Στοάς Ησίοδος και ήταν ανώτερος του Μεταξά.
Η Μεγάλη Στοά, δεν λέει επίσης ότι η δικτατορία της 4ης Αυγούστου αποφασίστηκε από το εκλεκτό Τέκνο της Στοάς του Λονδίνου τον Γεώργιο ΒΟΥ και υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Μεγάλης Στοάς των Αθηνών και του Διδασκάλου 33ου βαθμού Ιωάννη Διάκου.
Αν όμως διαβάσετε τους Δημοκράτες και τους Αριστερούς θα βρείτε να βρίζουν τον δικτάτορα Μεταξά και τον Μανιαδάκη αλλά για τον Διάκο κρύβουν λόγια.
Και για την παρουσία του στο σπίτι του Κορυζή κρύβουν λόγια.
Άσε δεν έχει βρει κανείς ιστορικός τη δήλωση του Διάκου στο τελωνείο της Αλεξάνδρειας για να μάθει ο κόσμος τι είχε μαζί του εκτός από το "τεκτονικό σφυρίον".

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. ΟΥΖΕΕΕΕ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σπύρο, νομίζω πως εάν ασχολούσασταν με την χαρτογράφηση της μασονίας στην Ελλάδα και την ιστορία τους, ίσως από κοινού με τον κ.Μιχαλόπουλο που φαίνεται να το κατέχει (χωρίς να υπονοώ κάτι κακό), θα προσφέρατε μεγάλες υπηρεσίες στους Έλληνες. Είναι πασίδηλες οι τραγικές ελλείψεις σε επαρκή βιβλιογραφία σε αυτό το θέμα στην χώρα μας. Ό,ποιος αναπτύσσει τέτοια θέματα σε συζήτηση, αυτοδικαίως εντάσσεται στην κατηγορία συνομωσιολόγου. Σχεδόν ανακλαστικά οι ομοεθνείς μας προτάσσουν τοίχο άρνησης, που συνοδεύεται με περιφρόνηση, γελοιοποίηση και απομόνωση του εκφέροντα αιρετική άποψη.
Σας προσκαλώ λοιπόν ως νέοι Ηρακλής-Ιόλαος να αναλάβετε τον άθλο της αποκάλυψης και εξόντωσης της Λερναίας ύδρας. Και αν αυτό μοιάζει υπερφίαλο, τότε ας γίνει ο άθλος της αποκάθαρσις της κόπρου του Αυγεία. Η δύναμη των ποταμών Πηνειού-Αλφειού που εξέτρεψε ο Ηρακλής είναι η αληθής πληροφόρηση και η επακόλουθη κινητοποίηση της κοινωνίας εναντίον των σκατών που μας έχουν πνίξει. Καλημέρα σας.

Ανώνυμος είπε...

O Μεταξάς έκλεισε όλες τις ΣΤΟΕΣ, εκτός τη ΜΕΓΑΛH, έπειτα από παρακληση της Βασίλισσας της Αγγλίας

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
Μπορεί ο μασόνος στρατηγός Χαράλαμπος Κατσιμήτρος να ηγήθηκε της 8ης Μεραρχίας, στη συνέχεια όμως συνεργάστηκε με τους Γερμανούς, καταδικάστηκε ως δοσίλογος και έμεινε στη φυλακή ως το 1949, όταν και αποφυλακίστηκε με παρέμβαση της Μεγάλης Στοάς στον Βασιλέα Παύλο...
http://www.analystsforchange.org/2014/10/blog-post_319.html

Το γεγονός όμως είναι ότι το 1940 οι Ιταλοί εισβολείς αποδεκατίστηκαν κυριολεκτικά από την απίστευτη ευστοχία του ελληνικού πυροβολικού, υπό την καθοδήγηση του ταγματάρχη Δημήτριου Κωστάκη, που τα κατορθώματά του γίνανε θρύλος:
http://defenceline.gr/index.php/history/item/525-kostakis-pyrovoliko

Ας σημειωθεί ότι ο Κωστάκης δεν ήταν καν της Σχολής Ευελπίδων και πολέμησε και στη Μικρά Ασία. Ακόμη διηγούνται στην Ήπειρο οι παλαιότεροι ένα χαρακτηριστικό περιστατικό του πολέμου: Ο Κωστάκης από το παρατηρητήριό του πάνω στο βουνό Κασιδιάρης βλέπει με τα κυάλια μια στήλη καπνού πίσω από το χωριό Κάτω Ραβένια. Κάνει τους υπολογισμούς του με την γροθιά του, όπως συνήθιζε, χωρίς όργανα και δίνει εντολή για βολή. Η οβίδα πέφτει μέσα στο καζάνι με το φαγητό των Ιταλών!

Οι Ιταλοί μόνο που ακούγανε το όνομα Κωστάκης, παραδίδονταν αμαχητί... Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ένας ταπεινός ταγματάρχης του πυροβολικού είναι ο πραγματικός ηγέτης της νίκης του 1940!

Κι όμως όταν αυτός ο ήρωας πέθανε το 1961 στα Γιάννενα, κηδεύτηκε χωρίς τιμές και ούτε ένας επίσημος δεν πήγε στην κηδεία του. Ούτε ένας εκπρόσωπος της τότε μασονοδεξιάς κυβέρνησης Καραμανλή. Βλέπετε ο ταγματάρχης Κωστάκης δεν ήταν ούτε δεξιός, ούτε μασόνος, ήταν απλά Έλληνας!

Οι Ακραία ΛΟΑΤΚΙ του ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΟΜΙΛΟΎΝ ΜΕ ΣΚΕΡΤΣΟ για τα «ΑΚΡΑ»

 Ο εν λόγω ΑΚΡΑΙΟΣ  έκανε μαθήματα για την γεωπολιτική διάσταση και σημασία της Ομοφυλοφιλίας στην ΛΟΑΤΚΙ ΚΟ των ΚΝΟΥΔΟΥ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ!  ΣΤΟ Ο...