18/2/15

Ε, ρε μουζίκοι , ποτέ θα ξυπνήσετε!

Aφού οι Προτεσταντες της Δύσης (στην οποία ανήκουμε...αλήθεια γιατί;;;) οι οποίοι χειραφετούνται και χειραγωγούνται από τους ΓερμανοΕβραιοΣιωνιστες οι οποίοι με τη σειρα τους εχουν εξαγοράσει τους πάντες (αφού είναι "ο εκλεκτός λαός του Θεού"), ξέρουν οτι πάση θυσία θέλουμε να μείνουμε στο ευρώ νομίζετε ότι μπορεί να γίνει διαπραγμάτευση έτσι; Λογικό δεν είναι να μας εκβιάζουν ;
Και όταν στο τέλος βρεθεί ένας συμβιβασμός (ο θεος ασ τον κανει συμβιβασμο) θα μας λενε οτι μας αγαπάνε και μας έκαναν και χάρη.........ε ρε μουζίκοι και ποτέ θα ξυπνήσετε! Εμείς σαν Έλληνες πάντοτε ανήκαμε στην "Ανατολη" και Ιστορικά και πολιτισμικά (βλέπε Μέγα Αλέξανδρο και Ρωξάνη κ.ο.κ) ενώ οι Δυτικοί πάντοτε μας πολεμούσαν (βλέπε Σταυροφορίες κ.ο.κ).
Αλήθεια γιατί του κερατα η φαρα οι Εγγλεζοι μας βαλανε να αλληλοσφαχτουμε στον εμφυλιο; Ακόμα δεν έχουμε βάλει μυαλό; Μετα μας παράδωσαν στους Αμερικανούς, Δηλ. στα αδέρφισα τους και τώρα στους Γερμανους δηλ. τα αδελφάκια τους. Όλοι αυτοί οι ΠροτεσταντοΡωμαιοΚαθολικοΑγγλοΣαξωνες εχουν δηλωσει "τα κυριαρχικα δικαιωματα μιας χωρας απεμπολούνται (παραχωρούνται) όταν μπαίνει στην ένωση "ΑΝΘΡΑΚΑ και ΧΑΛΥΒΑ".
Προγραμματίζουν μπροστά 100 χρονια για να επιτύχουν το σκοπο τους. {(βλεπε την ομιλια της Μπενακη (Μπεν-Ακιμ) όταν παράδωσε την προεδρία στον Παπούλια (Παπα-Ηλια)}.

Γιάννης Νταμαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: