4/2/15

AXIS RADIO

Από τη χθεσινή εκπομπή με τον Γιώργο Κανελλόπουλο από την Ουψάλα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘAΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


ΤΡΕΞΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΘΕΑΣΗ ΣΕ HD ΤΗΝ ΑΠΛΥΤΗ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΟΥΣΑ ΚΑΛΤΣΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΜΑΛΑΚΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ !



(κριστιανο ροναλντο το προβλημα δεν ειναι οτι (δεν) εισαι αδερφη αλλα το οτι μοιαζεις με αποτριχωμενη λαδεροκορμη γαιδουρομορφη απο τα αναβολικα αδερφη και παλιοπουτανα που δουλευεις τις μαζες και αμοιβεσαι για αυτο ως η πιο ακριβη πουτανα πολυτελειας ενος καπιταλιστικου μπερντε με προσχημα εναν κουφιο αθλητισμο τσοντα

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΤΑ ΑΠΟΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ)





Συμφωνία-χειροβομβιδα από τη Gova για τα τηλεοπτικά του πρωταθληματος λουμπεν μαλακοσφαιρας

(κομποτηδες ,λαθροαραπηδες και λοιποι μισθοφοροι της μαλακοσφαιρας σας εφεξε παλι εσεις διακοπες και γκομενες, στοιχηματαρες σικε και οι μαλακες που σας βλεπουν στα παγκακια των παρακμιακων λαθροσυνοικιων με χυμα γκετο τσιγαρα)






Έτοιμη να επεκτείνει το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη Σούπερ Λίγδα είναι η Gova.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportGay, οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει ήδη το ενδεχόμενο να ανανεώσουν τη συνωμοσια τους, βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το 2017 και η κουβέντα γίνεται για να επεκταθεί ως το 2019!

Από εκεί και πέρα, η Σούπερ Λίγδα είναι σύμφωνη με την πρόταση Γιώργαρου Μποροθρήλου το νέο πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 14 ομάδες προκειμένου να είναι πιο ανταγωνιστικό πιο κερδοφορο και να αποκτήσει περισσότερη αίγλη ζαππειου και κονομα ελβετικου λογαριασμου για τις συνδρομητικες πορνες διχως συνορα και iban.

Ανώνυμος είπε...

Το υπερήφανο μασωνο-παπάκι.

Το παπάκι της φωτογραφίας που επισυνάπτεται, μου θύμισε την παρακάτω ιστορία: Όταν βρισκόμουν στις ΗΠΑ συνάντησα μεταξύ των άλλων αφελών και ένα ομογενή που το όνειρό του ήταν να γίνει μασώνος (το μ με πολύ μικρό μ). Αυτό το διαμάντι λοιπόν του αποδήμου Ελληνισμού, πέτυχε το όνειρο που είχε και εισήλθε στο άθλιο μαντρί. Ήταν λοιπόν τόση μεγάλη η χαρά του, που αγόρασε από την στοά (των ηλιθίων) ότι αυτοκόλλητο ή αναμνηστικό πουλούσε το μαγαζάκι και τα κόλλησε όλα στο αυτοκίνητο του . Φεστιβάλ υπερηφάνειας λοιπόν από έναν τραβεστί «Έλληνα».


Το παπάκι της φωτογραφίας στα ε-μεηλ: xisradio@hotmail.com,info@axisradio.gr,deltio11@gmail.com,

Ανώνυμος είπε...

Ο σκηνοθέτης μίας ταινίας αντίθετης στην Παγκοσμιοποίηση, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του υπό ύποπτες συνθήκες.

Ο Ντέιβιντ Κρόουλυ (David Crowley), ο σκηνοθέτης του «Γκρίζου Κράτους»(“Gray State”), μίας ταινίας για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και τον αποκρυφιστικό τρόπο σκέψης της ελίτ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη. Το Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Ντακότα δήλωσε ότι οι θάνατοι του φάνηκαν «ύποπτοι».

http://ermionh.blogspot.gr/2015/02/blog-post_9.html