9/1/15

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

Το κυρίαρχο πολιτικό συνονθύλευμα , στην πατρίδα μας, παραπλανά τον Λαό με ασύστολα ψεύδη και προσπαθεί να τον εκφοβίσει, εφαρμόζοντας την θεωρία του φόβου. Λέγει:
Α) ότι, αν δεν δεχόμαστε το μνημόνιο δεν θα μπορούσαν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Αυτό είναι το μεγαλύτερο ΨΕΜΑ. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν υπογράφαμε το μνημόνιο δεν θα μπορούσαν να πληρωθούν τα αφεντικά τους, οι διεθνείς τοκογλύφοι.
Β) ότι, αν φύγουμε από την ΟΝΕ θα καταστραφούμε.
Γ) ότι, αν επανέλθει το εθνικό μας νόμισμα, η Δραχμή, θα πεινάσουμε.
Δ) ότι αν ορίσουμε την ΑΟΖ ( αποκλειστική οικονομική ζώνη)  oι  Τούρκοι θα μας κάμουν ντά-ντά. Και τόσα άλλα ψεύδη μας αραδιάζουν, οι δούλοι των τραπεζιτών και των παγκοσμιοποιητών. 
 Επειδή αυτοί είναι εξωνημένοι και απάτριδες, θέλουν να μας φοβίσουν, τα σκιάχτρα, με ψεύδη και δήθεν κινδύνους διότι αυτό πού φοβούνται τα αφεντικά τους, και τρέμουν από φόβο τους, είναι μήπως «ξυπνήσει» η Ελληνική ψυχή και τους πάρει φαλάγγι. Ενδεικτικό του φόβου τους είναι και η επαναπόκτηση του εκδοτικού μας προνομίου, δηλαδή η επαναφορά της ΔΡΑΧΜΗΣ μας. Χαρακτηριστικό είναι και ένα δημοσίευμα με τίτλο : 
 Να βρεθεί ένας ήρωας! "Αυτό πού χρειάζεται η Ελλάδα είναι ένας νέος ήρωας".
Όμως ο ΗΡΩΑΣ υπάρχει, είναι ο Ελληνικός Λάος πού με την ψήφο του θα δώσει την πρέπουσα απάντηση στους λυμεώνες της φαύλης οικογενειοκρατίας και η Ελλάδα μας θα αναστηθεί. 
 Η ώρα πλησιάζει για μια νέα πνευματική επανάσταση. Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ έρχεται για μια νέα Ελλάδα, με ένα νέο Σύνταγμα και νέο πολιτικό και οικονομικό μοντέλο, πού θα καταπλήξει και πάλι την Ανθρωπότητα. 
 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ πού δεν σβήνει ποτέ, αυτό πρέπει ιστορικά να το γνωρίζουν «αυτοί» πού θέλουν να επιβάλλουν την παγκόσμια διακυβέρνηση. Έλληνες πατριώτες, αντεπίθεση, τρομοκρατήσατε τους τρομοκράτες.
Χρίστος Α Αθανασόπουλος-Christathan.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο λαός, το πόπολο, είναι εξ'ορισμού αυτό που φοβάται, που δέχεται τέτοιους εκβιασμούς και που άγεται μαζικά υποβαθμίζοντας τις δυνατότητες τής μονάδας

το πόπολο δεν δημιουργεί και δεν φιλοσοφεί, δεν ανδραγαθεί και δεν μπορεί σε καμμιά περίπτωση να είναι ήρωας ή να πράξει έτσι.

η δημοκρατία είναι πάντα η αυλαία ενός πολιτισμού, είναι το τελευταίο βήμα τής σήψης και τής κατάρρευσης ενός πολιτισμού παραδοσιακού.

χρέος μας είναι όπως καταρρέει νομοτελειακά το ευρωπαϊκό δημοκρατικό έκτρωμα να του δώσουμε και μία σπρωξιά να πάει στα κομμάτια

χρέος μας είναι σαν αριστοκρατία τής σκέψης και τής πνευματικότητας, τού ηρωικού επικού κύκλου τής Ιλιάδος, να δομίσουμε τον νέο παραδοσιακό κόσμο τού Υπεροβορείου Απόλλωνος.

κόσμος ανδρικός, ηλιακός, υπερβατικός

υποστηρίζω κάθε δύναμη που έχει σκοπό να εξαλείψει την δημοκρατία!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος
Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν.
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ..αριώ χτενίζεται.
Τα πολλά τα λόγια είναι φτώχια.
Μπορούμε να κάνουμε ένα εκατομμύριο (1.000.000) την ημέρα των εκλογών να στέκεται έξω από τα εκλογικά τμήματα και να μην ψηφίσει;
Διότι αλλιώς ένα 30% και 3% και 3,5% και 2% και 0,5% μετά τα μαγειρία των πρεσβειών φυσικά και διαμέσου της Singular που άλλαξε και αφεντικό τελευταία - είδες η τράπεζα του Μιχαλάκη τι έξυπνες κινήσεις κάνει προεκλογικά; - θα με κυβερνήσει για άλλα 4 μνημονιακά και σωτήρια έτη κ΄εγώ θα τρώω αριστοκρατική σκέψη, πνευματικότητα, δομώντας τον (νέο ΚΑΙ παραδοσικό ΔΕΝ γίνεται) κόσμο του Υπερβορείου Απόλλωνος. Έλληνες, αν το καταλαβαίνουμε μας έβαλαν φωτιά και μας καίνε και όταν πολεμάς δεν αφήνεις το τουφέκι και αρχίζεις την φιλοσοφία.
Πρώτα απελευθερώνεσαι και μετά στο συμπόσιο στρώνεσαι.
Κι όταν απελευθερωθούμε συμποσιάζουμε.
Μετά τιμής. mihpalaiopanos@gmail.com

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...