21/1/15

Τα εκ των ων ουκ άνευ

Καλά με τις επαναπροσλήψεις και το άνοιγμα της ΕΡΤ. Είμαι σύμφωνος. Αλλά δεν είναι Αλλαγή.
Το πρώτο βήμα Αλλαγής Πολιτικής θα γίνει όταν η νέα ελληνική Βουλή, να αποφασίσει ότι το Συμβούλιο της ΕΕ και η Κομισιόν δεν έχουν καμιά εξουσιοδότηση από τις συνθήκες για να λαμβάνουν μέτρα κατά της ελευθερίας του Εμπορίου που βλάπτουν την ελληνική οικονομία και τον ελληνικό λαό και να διατάξει την άμεση διακοπή της εφαρμογής των αμερικανικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας της Συρίας και του Ιράν. Αυτή είναι «ανέξοδη» αλλαγή πολιτικής. Εκ των ων ουκ άνευ.
Και το λέω προς όλος από τον ΣΥΡΙΖΑ ως τη Χρυσή Αυγή. Ο ελληνικός λαός θα είναι ελεύθερος και κυρίαρχος εφόσον αμφισβητήσει τα πλαίσια της «παγκόσμιας πολιτικής» της Χούντας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα.
Το δεύτερο είναι η αναγκαστική άμεση απομάκρυνση από τη θέση του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας, του Στουρνάρα και η τοποθέτηση ενός πολιτικού όπως ο Γιάννης Μπούτος, και όχι ενός «τραπεζίτη».

  Και δεν ακούω κανέναν Συριζαίο να λέει τι θα γίνει με την «εργαλειοθήκη» του ΟΟΣΑ. Θα πάει στον διάολο μαζί με τον Χατζηδάκη ή όχι;
Αυτά είναι τα επείγοντα ζητήματα, μαζί με την κάθαρση στο δικαστικό σώμα, για τους νέους αριστερούς διαχειριστές του συστήματος.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...