7/1/15

Εδώ απέλυσαν κοτζάμ Μίτσελ στον Καλαματιανό θα κωλώσουνε;

Von Αντωνάκη σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος, αποχαιρέτα την, την Aλεξάνδρεια που χάνεις.

ΥΓ. Και μετά, αν δεν πάς στην Αργεντινή , σε περιμένει ο Ηλίας.....

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ ο γιαννης (που γιορταζει σημερα) τον περιμενει. κ ξερεις, αυτος δεν αστειευεται.χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, σχόλιο για τον δολοφόνο του Κουμανταρέα..
από 15 χρονών τον "γνώριζε"..

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ το κομμα που νομιμοποιει απο το 1991 την εισβολη εκατομμυριων μαζι με το πασοκ στις κυβερνησεις εχει τα μουτρα να ζηταει και τα ρεστα !

και μαλιστα ο μοιραιος ανθρωπος που ανοιξε τα συνορα στους αλητες απο τα σπηλαια του σκιπταρι ,κατοπιν διαταγων των ηπα μαζι με τον θλιβερο απερχομενο προεδρο !

το κομμα που συνεδραμε στη βουλη σε πληθος σχετικων νομων απο τη δεκαετια του 90

ουτε ντροπη μονον θρασος σας περιττευει κ. σαμαρα

η νδ ,το κομμα της πλουτοκρατιας και της ξενης εξαρτησης με τη νεα μορφη της ευρωπαικοφροσυνης που απο το 74 παγιδευει την φτωχεια συντηρητικη αστικη ταξη στα παιγνια της δεν δικαιουται να ομιλει ουτε εσεις.

ο συριζα δεν προκειται να κανει τιποτα χειροτερο απο εσας,τον προλαβατε ηδη επι 20 χρονια.

και ο κοσμος που εχει προβλημα με το συγκεκριμενο θεμα θα ψηφισει χ.α οχι την πλουτοκρατικη νδ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ

οι μαιμου πατριωτες της δεξιας πλουτοκρατιας της νδ μεταλλαχθησαν

καποτε πουλαγαν στους αστους και στους νοικοκυραιους στους φτωχους αγνους πατριωτες το παραμυθι της εθνικοφροσυνης για να αρπαζουν την ψηφο και να διαιωνιζει την φαρα της η επικυριαρχια του 10 στα εκατον των προνομιουχων της ελλαδικης σοσαειτι μαζι με τους περι αυτων.

κομμα ξενοδουλο και εκφραστης των συμφεροντων της ντοπιας πλουτοκρατιας που με τη σειρα της ηταν παντα εξαρτημενη για να υπαρχει ως τετοια απο την δυση και εχουσα παντα αριστερη και δεξια προβια και καβαντζες ,

επαιζε το χαρτι της εθνικοφροσυνης και ντυνοταν με την προβια του αμνου πατριωτη

ενω ολοι ηξεραν οτι ηταν ο λυκος του διεθνιστη λαδεμπορα πλουτοκρατη απατρι κωλονακιωτη και ψυχικοκηφισιωτη -βουλιαγμενιωτη που αρπαζε τις ψηφους του φτωχουν πατριωτη της νικαιας και της λαρισας

ακομη πιο παλια ζητουσαν απο τους αντιπαλους τους πιστοποιητικα εθνικοφροσυνης αυτοι οι απατρεις του δυτικου κεφαλαιου

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΔ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΑΣΟΚ 1,2,3,34, ΚΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ του νεου δοσιλογισμου.

η επιβιωση της πλουτοκρατιας και των περιξ αυτων βολεμενων περναει μονο μεσα απο τη διαιωνιση της δυτικης υποτελειας.

ετσι πεταξαν σταδιακα μετα το 90 και τις αλλαγες στον νεοκαπιταλισμο την προβια του πατριωτη και εβαλαν την καπα του ΕΥΡΩΠΑΤΡΙΩΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ

θυμουνται βεβαια τις ψευτοπατριωτικες οπερετες καθε 15 προ των εκλογων και μετα απο δω παν και οι αλλοι και ψηφιζουν αλλους νομους στη βουλη αφου δουλεψουν τα κοροιδα...


η ευρωπαικοφροσυνη εγινε το νεο πεδιο επιβιωσης και παγιδευσεως του απλου πατριωτη ψηφοφορου στο υπουλο αντεθνικο και προδοτικο κομμα της πλουτοκρατιας και της δυσης τη ΝΔ

η επιβιωση και αναγεννηση του εθνους περνα μεσα απο την σταδιακη συντριβη της νδ και των συμμαχων της ευρωπαικοφροσυνης το νεο μετωπο της ξενης υποτελειας του δοσιλογισμου και της εκμεταλλευτικης ελλαδικης πλουτοκρατιας.

οσοι δηλωνουν ευρωπαιστες θα πρεπει να καταστουν μεθοδικα τα συγχρονα μιασματα οι νεοι δοσιλογοι της δυτικοφερτης ευρωπαικοφροσυνης στα ματια του λαου.

η συντριβη της νδ περναει απο την σταδιακη της απογυμνωση στα ματια του λαου σε αυτο που πραγματι ηταν παντα προ και μετα του 74

ενα κομμα της πλουτοκρατιας που ξεγελουσε με ενα μαιμου πατριωτισμο τους αγνους φτωχους και απλους αστους ψηφοφορους.


ο εσωτερικος εχθρος της ελλαδος ειναι η νδ οι σατανικοι υφαρπαγεις της ψηφου του απλου αστου οι ψευτοπατριωτες οι πλουτοκρατες διεφθαρμενοι ευρωπατριωτες και τα συμμαχικα τους ξοανα πασοκ ποταμι ολιγαρχης κλπ. αριστεροι παμπλουτοι.

η νδ ηταν παντα ο δουρειος ιππος της δυσης στη χωρα.

Ανώνυμος είπε...

syndrome de culpabilité francais base sur le passé colonial

Ανώνυμος είπε...

O Koυραδοπεριστεροχεσμενοs πατριδοκαπηλοs ψευτοπατριωτηs το λαμογιο o κακαραντζαs o ανθυποτιποταs o εγγυητηs των κτηνοτροφικων και γαλακτομικων το κωμα τηs κατσικαs ο μασωνοs ο προδοτηs ο βαμενοs κω...λοs o βρωμοπ...ουστοs ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΩ...ΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

To πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

http://1.bp.blogspot.com/-inmomytr2pU/VK6rkDmu3PI/AAAAAAABodY/LbT0pAon_Qg/s1600/SYRIZA10277757_1436855119901403_2381592922063249442_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

to: antonis saxlamaras -poustaras


Σας εύχομαι χρόνια λιγα και ευτυχισμένο το νέο σας κενοταφιο.

Ο λόγος της συγκεκριμένης αλληλογραφίας είναι για να σας ζητήσω την βοήθεια σας σχετικά με την προκήρυξη που εκδόθηκε, πριν από ένα αιωνα περίπου στην Τράπεζα της Ελλάδος. Έχω υποβάλλει αίτηση για την θέση Πρωθυπουργου Πληροφοριακών Συστημάτων με κωδικό2014010968, άλλα δυστυχώς δεν έχω λάβει κάποια ενημέρωση μέχρι στιγμής.

Τα τελευταία χρόνια υποβάλλω συνεχώς αιτήσεις στους οργανισμούς ΟΤΕ/Cosmote και ENISA (European Union Agency for Network and Information Security με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης) όταν προκηρύσσονται θέσεις εργασίας, ωστόσο δεν έχω λάβει πρόσκληση για προσωπική συνέντευξη, παρόλο που θεωρώ ότι διαθέτω όλα τα απαραίτητα προσόντα για να μπορέσω να εργαστώ και μάλιστα με επιτυχία στους συγκεκριμένους οργανισμούς, όταν μου δοθεί η ευκαιρία.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (1798-2023). Επιπρόσθετα, έχω αποκτήσει δύο (2) μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών με κατεύθυνση στα Δίκτυα και Τηλεπικοινωνίες:
Οργάνωση και Διοίκηση Τεχνικών Συστημάτων - Δημοκρίτειο Πανεπιστημίο Θράκης & Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (2023-2024)
Κινητές και Δορυφορικές Επικοινωνίες - University of Surrey (υπότροφος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών) (2025 - 2026)

Τα τελευταία εικοσιεπτά χρόνια ζώ και εργάζομαι στην ΛαθρΑθήνα, στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρία τηλεπικοινωνιών, ωστόσο η επιθυμία μου να εργαστώ εκτος Ελλαδος, στην Κρήτη, με κάνουν να αναζητώ θέσεις εργασίας σε οργανισμούς, όπου υπάρχει η δυνατότητα μελλοντικής εγκατάστασης στο Ηράκλειο Κρήτης .

Θα ήθελα παρακαλώ πολύ την βόηθεια σας στη συγκεκριμένη προκήρυξη, καθότι πιστεύω ότι διαθέτω όλα τα απαραίτητα προσόντα και παρακαλώ και πάλι θερμά την βοήθεια σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

Τζονυ be good Μαθιουδάκης


6946900079


Mathioudakis imathioudakis@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

ANOIGOYME TA ARXEIA TOU MALAKA _

----------------------



To wifi mou malaka _


Ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν έτσι το έφτιαξα και την πρώτη φορά to 93, και θυμάμαι
ακόμα ότι την πρώτη φορά που το έφτιαξα και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα να
το ξαναθυμίσω ξαναφτιαχνοντας στο κεφαλι μου μαλακα και ετσι θα τα κατάφερνα, καθώς κάπως τυχαία τα είχα καταφέρει με δωρεαν και ασυρματο και wifi ανοιξιατικα ιντερνετ nd _


Το τι παίζει στο κεφαλι του μαλακα αυτή τη στιγμή:

Το καλώδιο που έρχεται από το modem/router πάει στο ether1, όπου είναι και
"Power over syriza Ethernet" .

Από εκεί παίρνει και pasok internet το οποίο θέλουμε να μοιράσουμε μέσω των δύο
wifi potami kodiso and you know it interfaces.

το πώς θα έπαιζε τελικά σήμερα:


Πρέπει να γίνει ένα bridge over μεταξύ του ether1 syriza και wlan1-wlan2 nd-pasok potami-kiditso.

- Πάμε στο Bridge, δημιουργούμε ένα, ορίζουμε όνομα, π.χ. "bridge-interface syriza nd_"
- πάμε στο Tab "Ports" του παραθύρου Bridge:
- πατάμε το "+", επιλέγουμε interface ether1, Bridge: "bridge-interface syriza nd_",
όπως είπαμε το Bridge over troubled water παραπάνω, και τέλος την πατάμε ok
- επαναλαμβάνουμε για wlan1 και wlan2

αυτό ήταν τελικά το κεφαλι μου wifi μεσα....



Antonis Saxlamaras _


EGGYHSIS MALAKES OXI ASTEIA _



ps in bs. Μακάρι αυτός ο οδηγός να είναι αχρείαστος