21/1/15

Ο Θαμαράς μας τελείωσε. Πάμε για άλλα!

Όλεθρος της ΝΔ σε Α και Β Αθηνών. Είναι 11 μονάδες πίσω. Από τους 21 βουλευτές θα βγάλει 10. (7 στη Β και τρείς στην Α).

 Ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε 30,4% τον Ιούνιο του 2012 εμφανίζει μια άνοδο περίπου 15% και ανεβαίνει στο 35%, ενώ η ΝΔ χάνει 80.000 ψήφους και πέφτει περίπου στο 22-23%. Η διαφορά της με τον ΣΥΡΙΖΑ από 3,5 μονάδες τον Ιούνιο του 2012 εκτινάσσεται στις 11+ μονάδες. Αυτό δεν αλλάζει πλέον.
Από εκεί και μετά. Η Χρυσή Αυγή σε Α και Β Αθηνών, βρίσκεται στο 9-10% Το ΚΚΕ κρατάει το 5%. ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, είναι μεταξύ 3,2-4,3 % .
Ο ΛΑΟΣ είναι πολύ κοντά στους 32.000 ψήφους των ευρωεκλογών, και βρίσκεται στο 2%, πάνω από τον Αβάπτιστο που έχει ναυαγήσει μαζί με τον κυρ Φώτη στο 1,5%.
Οι αναποφάσιστοι -ανεξακρίβωτοι λιγότεροι από 10%.
Άντε και καλή αντιπολωτική ψήφο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκλασε η νυφη σχολασε ο γαμοs ο κυριοs Ανακριτηs περιμενει να του ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΠ....ΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ...ΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και πω θα αντισταθούμε στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών του Άμποτ κε Χατζάρα; H ND δεν θέλει τη ΧΑ και η ΧΑ τη ΝΔ ώστε να ενταχθούν μερικά εκατομμύρια Πάκις

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Πέμ Ιαν 22, 12:40:00 μ.μ.
εχω λυση στο ερωτημα που σε βασανιζει: Μα φυσικα κανοντας τους ΟΛΟΥΣ Ορθοδοξους Χριστιανους! Ειναι ισως η ΜΟΝΗ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ για την ελλαδιτσα μας...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...