30/4/14

Ο Δημοκράτης Πούτιν και οι Καρά-Χουντάρες

Ο αρχηγός του ρωσικού κράτους Β. Πούτιν από το Μίνσκ ,  έστειλε σήμερα το μήνυμα προς όλους, ότι για να επιλυθεί η Ουκρανική κρίση «θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι άνθρωποι, και θα πρέπει να γίνονται σεβαστά τα νόμιμα δικαιώματά τους».
Και ο Βλαδίμηρος έχει ήδη τονίσει ότι η ψευτοκυβέρνηση των αμερικανικών ανδρεικέλων στο Κίεβο είναι Χούντα διότι χρησιμοποιεί βία εναντίον των αμάχων πολιτών.
Χούντα και η αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο που θεωρεί τρομοκράτες τους αντιαμερικανούς και αντιευρωπαίους διαδηλωτές στο Χάρκοβο. 

O Πούτιν σαν γάτα δεν απαντά στο μαυρο ποντίκι

Ο Πούτιν είναι ο ισχυρός  το ξέρει και το δείχνει. Αποφάσισε να μην ακολουθήσει τον «αδύναμο» Ομπάμα  στην κλιμάκωση της έντασης, αλλά να συμπεριφερθεί απέναντι στα ποντίκια  σαν ισχυρός  ηγέτης.
Η γάτα  δεν βιάζεται να απαντήσει στις κυρώσεις των «αδύναμων»  ενώ απειλεί με κυρώσεις στο μέλλον,   τις «παντοδύναμες» αμερικανικές και ευρωπαϊκές πετρελαϊκές εταιρείες.

«Η κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας μου έχει ήδη προτείνει ορισμένες αντίποινα» είπε σήμερα στο Μίνσκ , και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι δεν είναι ακόμα ανάγκη.Αν κάτι τέτοιο συνεχιστεί, φυσικά, και θα πρέπει να σκεφτούμε ποιος και πώς θα μπορεί να λειτουργεί στους βασικούς κλάδους της οικονομίας, περιλαμβανομένης της ενέργειας, στη Ρωσική Ομοσπονδία . Δεν θα θέλαμε να καταφύγουμε  σε κάποια βήματα , αντίποινα , και ελπίζω ότι δεν θα υπάρξει ανάγκη».

ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Nτόχα ή μπόχα ; Έχει σημασία

του Δημήτρη Ι. Τσαλαπάτη

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στο μέτωπο της ενημέρωσης, καθώς πλησιάζει η επόμενη μέρα μετά τις ευρωεκλογές, ώστε να προετοιμασθεί το έδαφος για την τελική επέλαση στα ατομικά δικαιώματα τις ατομικές ελευθερίες και την κοινωνική ασφάλιση.
Το σχέδιο προβλέπει απόλυτη χειραγώγηση της ενημέρωσης ώστε ούτε τα στοιχειώδη να μην φτάνουν στην κοινή γνώμη, με εξαίρεση τον… καιρό.
Η πρωτοφανής παρέμβαση της γερμανικής πρεσβείας να δώσει άλλοθι στη διοίκηση του ΑΠΕ , και στην Κυβέρνηση για την λογοκρισία στην ανακοίνωση της Μέρκελ που κουκουλώθηκε από το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ δίνει την διάσταση του αργού θανάτου της δημοσιογραφίας.
Στο Βερολίνο τα «μέτρα λιτότητας» είναι πειθαρχία. Εκτός συνόρων όμως είναι καταναγκασμός η αποικία που θυμίζει την άλλη πλευρά του τείχους το οποίο στην ουσία απλώς γκρεμίσθηκε το ‘ 89 .
Η διαχωριστική γραμμή παραμένει και αφήνει έξω τον ευρωπαϊκό νότο. Αποδεικνύεται με τον τρόπο αυτό ότι και ο βιομηχανικός καπιταλισμός και ο χρηματοπιστωτικός ( από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού) εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος.
Δημοσκόποι-παπαγάλοι, μέσα και έξω ,δίνουν, λέει αυτήν την εβδομάδα, προβάδισμα στο Σύριζα για την Ευρωβουλή και έναν αέρα στη ΝΔ για τις εθνικές εκλογές.
Οι εργολάβοι όμως έχουν ήδη ήσυχο το κεφάλι τους με τις παραχωρήσεις και τα διόδια σε αττικές διαδρομές και άλλες κατευθύνσεις στις εθνικές λακκούβες, (στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Αντίρριο κλπ).
 Τα έχει κλειδώσει ο Χρυσοχοϊδης. Έτσι το έχουν ρίξει σε δουλειές κι έξω.
Το μετρό στη Ντόχα, τον δρόμο στα Σκόπια, κάποιες δουλειές στο Κόσσοβο, τη σήραγγα εκτροπής στο Ερμπίλ του Ιρακινού Κουρδιστάν τα παίρνει ο εθνικός μας εργολάβος που αφήνει όμως απλήρωτους τους εργαζόμενους στα δικά του ΜΜΕ ή τους πετάει στο δρόμο.
Μαζί με τους συνεταίρους του- Offshore και άλλους- έχουν διαλέξει το «Ποτάμι» τους και το χαμόγελο από τα Δυτικά Προάστια, με το σακίδιο στον ώμο για να γίνει παιχνίδι. Ο πολυκερματισμός τους έρχεται γάντι. Ο χώρος προσφέρεται. Μέχρι και ο Σόρος παραθέτει κι αυτός γεύμα σε κεντρικό ξενοδοχείο, ενώ ο σωρός απορριμμάτων είναι ζήτημα που παίζεται στο δεύτερο γύρο αυτοδιοικητικών εκλογών σε κάποιες περιφέρειες.

Οι υποψηφιότητες για την Ευρωβουλή τύπου Καψή, Σπυράκη, Κύρτσου και άλλων που αν και ομολογούν στην προεκλογική τους καμπάνια τα ψέματα ,(έστω και κατά συνθήκη), που έλεγαν στο γυαλί εκλιπαρώντας τώρα για ένα σταυρό, μόνο τυχαίες δεν είναι.
Στην αξιωματική αντιπολίτευση δυστυχώς οι επιλογές στη Θράκη, η έκτακτη εισφορά που ο Σταθάκης βλέπει να μένει, η υπόκλιση Δραγασάκη στους Γερμανούς αλλά κυρίως η επιστροφή του φετίχ για το νόμισμα βάζει πολύ κόσμο στο δίλημα: «κορώνα η γράμματα»;
Η εκποίηση όμως συνεχίζεται παρά την προεκλογική περίοδο. Στις εφημερίδες και τα κεντρικά ιδιωτικά κανάλια επικρατούν μόνο σχόλια για όλα αυτά και το καρμπόν στα παράθυρα για την ...βελτιωμένη προσφορά Λάτση ( τελικώς 148 € το στρέμμα) για το Ελληνικό. Ακολουθεί η ιστορία με την Αγορά που έρχεται, ώστε να πάρει ο καθένας το κομμάτι του «μπίρ παρά», οι δουλειές στο Δέλτα, το νότιο μέτωπο και η Πανεπιστημίου που γίνεται πεζόδρομος με WI FI στους φανοστάτες του Δήμου.
 Είναι και η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ που μας φέρνει γάλα μπαγιάτικο και ψωμί από την κατάψυξη που ψήνεται επιτόπου αλλά σε τιμές ανταγωνισμού.
Κάτι σαν τα ναύλα της AEGEAN που διαμορφώνονται με ανταγωνιστή την θυγατρική της , δηλαδή τα ρέστα της Ολυμπιακής. Το αποτέλεσμα βέβαια είναι τραγικό. 
 Χάνουμε τον Χατζηδάκη που γίνεται Δαμανάκη στις Βρυξέλλες. Είναι το πολιτικό bonus από τον ανταγωνισμό. Και το αντίτιμο για τα κανάλια; Kάπου 80 εκ. ευρώ αποτιμούν το σήμα καναλιού οι Τράπεζες και χρηματοδοτούν κοινοπρακτικά την εταιρία που το έχει , έστω και αν η μετοχή της έχει παρκάρει και ξεκουράζεται, καιρό τώρα, στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου.
Και έπεται συνέχεια για άλλα και άλλους.
Η αντιπαροχή για τις εφημερίδες; Mπορεί να κυκλοφορούν –λεει- και χωρίς συντάκτες. Οι εκδότες , σύμφωνα με το σχέδιο, θα μπορούν να αγοράζουν τις…ειδήσεις από αυτοδιαχειριζόμενες εταιρείες και με εργαζόμενους που θα αυτασφαλίζονται. Κάτι σαν εταιρεία συντακτών… Το ΕΣΠΑ να είναι καλά και η ενημέρωση περνάει σε όρους αγοράς.
Και τα δημόσια ΜΜΕ ως αντίδοτο για τα ιδιωτικά;
-Tα δημοτικά ραδιόφωνα μάλλον βάζουν λουκέτο η αναζητείται στρατηγικός επενδυτής.
-Το ΑΠΕ-ΜΠΕ που είναι ήδη ΔΕΚΟ έχει μπει στην λίστα συγχώνευσης με την ΓΓ Ενημέρωσης , πρώην Υπουργείο Τύπου.
Άλλωστε για αυτό προωθείται και ΠΔ ως νέος οργανισμός, ώστε οι δημοσιογράφοι να μεταβληθούν σε υπάκουους δημοσίους υπαλλήλους με την βούλα –δυστυχώς- εκπροσώπων τους αλλά και της ΕΣΗΕΑ.
-Η δημόσια τηλεόραση είναι πλέον κρατική με τη ΝΕΡΙΤ να παίρνει την σκυτάλη από την ΔΤ (την ΕΒU να υποδύεται τον κωφάλαλο) και να έχει στο εξής ενοικιαζόμενους δημοσιογράφους.
Σύνολο απασχολουμένων: 44 συντάκτες.
-Με προχθεσινή όμως τροπολογία Σταμάτη – Στουρνάρα δίνονται όλα τα φιλέτα, από την ακίνητη περιουσία της ΕΡΤ, στο ΤΑΙΠΕΔ μαζί με κέντρα εκπομπής σε βουνά και νησιά παραθαλάσσιες και παραλίμνιες εκτάσεις.
Και η ειδική διαχείριση παρατείνεται άλλα δύο χρόνια.
Με άλλα λόγια στήνεται το Βατοπέδι στην ενημέρωση και δεν ανοίγει μύτη. -Σκηνές ροκ αθλιότητας με πρωταγωνιστή τον Προκοπάκη της ΝΕΡΙΤ, διαδραματίσθηκαν την Παρασκευή το πρωί στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Σε έξαλλη κατάσταση ο θυρωρός της παράγκας Καψή, καταγγέλλει με ανακοίνωση της η ΚΕΔ, έβριζε όποιον έβρισκε μπροστά του μετά το εξώδικο σε αυστηρή γλώσσα για τον διαγωνισμό μαιμού, που έστειλε σ αυτόν και στον Θ. Φορτσάκη του Εποπτικού Συμβουλίου, το δικηγορικό γραφείο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτη.
«Οι δημοσιογράφοι είναι αλήτες», κραύγαζε ο Προκοπάκης στον τέταρτο όροφο του ραδιομεγάρου. Και τον κρατάνε ακόμη στη θέση του.
Ίσως επειδή δήλωσε ότι ανήκει στο « Ποτάμι».
-Επιστρέφει όμως και ο Κεδίκογλου, από το «πολιτικό ψυγείο» , ώστε μετά το μαύρο στην ΕΡΤ να συνεχίσει το έργο που άρχισε πέρυσι τον Ιούνιο με τις χειροπέδες στην ενημέρωση μαζί (τότε ) με την Κυβέρνηση των τριών πολιτικών εταίρων.
Α, ναι, είναι και το άλλο. Ψηφίζουμε σε ένα μήνα…

πηγή www.matrix24.gr

29/4/14

Η αρκούδα βρυχάται ……….

«Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με τη Ρωσία με αυτή τη γλώσσα»

του Σπύρου Χατζάρα


«Οι αδύναμοι πολιτικοί (της δύσης) κατανοούν ότι οι γεωπολιτικές τους φιλοδοξίες έχουν αποτύχει και προσπαθούν να κατηγορήσουν άλλους», είπε από την Κούβα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ τονίζοντας ότι οι νέες κυρώσεις που επέβαλαν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ εναντίον της χώρας του αντίκεινται στην κοινή λογική και είναι έργο αδύναμων δυτικών πολιτικών.

"Υποστηρίζουμε τη διευθέτησης αυτής της κρίσης, που προκλήθηκε από ένα πραξικόπημα το οποίο υποστήριξαν οι δυτικές δυνάμεις, το συντομότερο δυνατόν μέσω ενός εθνικού διαλόγου που θα περιλαμβάνει τις απόψεις όλων των περιοχών της χώρας. Αυτός είναι ο μοναδικός πιθανός δρόμος", υπογράμμισε ο Λαβροφ.

Στη Μόσχα, ενώ το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση του είπε ότι,
 "η ΕΕ ακολουθεί τα προστάγματα των ΗΠΑ" και «θα έπρεπε να ντρέπεται» για τις νέες κυρώσεις που κάθε άλλο παρά θα συνδράμουν στην σταθεροποίηση της κατάστασης στην Ουκρανία, η πρόεδρος της Ανω βουλής Βαλεντίνα Ματβιένκο , αναφερόμενη στις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας είπε ότι «δεν θα έχουν καμία σοβαρή επίδραση στην οικονομία μας», διότι,
« η Ρωσία έχει μεγάλο περιθώριο ασφαλείας για να αντιδράσει σε πιθανές ζημιές από τέτοιες κυρώσεις ».
  Η κ. Ματβιένκο τόνισε ότι , «η προσπάθεια να πιεστεί με τις κυρώσεις η Ρωσία για να μεταβάλει την εξωτερική της πολιτική είναι εντελώς απαράδεκτη, όπως είναι απαράδεκτη η πολιτική των εκβιασμών για οποιοδήποτε κυρίαρχο κράτος στον κόσμο». «Πολύ περισσότερο» , ειπε, «όταν πρόκειται για ένα κράτος ισχυρό όπως η Ρωσία που παίζει τεράστιο ρόλο στην παγκόσμια πολιτική και οικονομία », και προανήγγειλε ρωσικά αντίμετρα τονίζοντας:
«Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με τη Ρωσία με αυτή τη γλώσσα»!

Η κ. Ματβιένκο πάντως ευχαρίστησε τη Δύση γιατί με τις ενέργειες της ενίσχυσε το εθνικό φρόνημα και την ομοψυχία στη ρωσική κοινωνία ενώ θα συμβάλει στην ταχεία διαφοροποίηση της οικονομίας της Ρωσίας και στην αύξησης της παραγωγής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας .

Στο πλαίσιο των «στοχευμένων κυρώσεων» των τσιφούτηδων η
εμπόλεμη Standard & Poor’s, μείωσε το αξιόχρεο της Ρωσίας από το «BBB» στο «BBB-», ώστε το ρωσικό χρέος να θεωρηθεί ως «σκουπίδι», χωρίς δηλαδή επενδυτική αξία, επειδή οι κυρώσεις θα οδηγήσουν σε φυγή κεφαλαίων αυξάνοντας έτσι σημαντικά το «ρίσκο» για να επενδύσει κανείς στη Ρωσία και δυσχεραίνοντας τον δανεισμό της Ρωσίας από τις εβραιοκρατούμενες διεθνείς αγορές που θα ζητήσουν υψηλότερα επιτόκια.

Εάν όμως ο Πούτιν αποσύρει τη Ρωσία από το σύστημα πληρωμών που βασίζεται στο δολάριο και το οποίο καθιστά δυνατές τις κυρώσεις, αφού το σύστημα αυτό είναι ένα το μέσο με το οποίο η Ολιγαρχία των ΗΠΑ ασκεί την ιμπεριαλιστική της οικονομική πολιτική, δεδομένου ότι καμία χώρα που λειτουργεί μέσα στο σύστημα πληρωμών της Ουάσιγκτον δεν μπορεί να έχει ανεξάρτητη πολιτική, τότε οι σιφούτ-τσιφούτ θα κλάψουν με μαυρο δάκρυ.

 Η απόσυρση της Ρωσίας μεσοπρόθεσμα από το εκμεταλλευτικό σύστημα της Ουάσιγκτον , την οποία είναι πιθανό να ακολουθήσει η Κίνα και οι χώρες BRICS , θα προκαλέσει την κατάρρευση της «αυτοκρατορικής εξουσίας της Ευρωατλαντικής Ολιγαρχικής Ελίτ», που ελέγχει τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

Μόλις παύσουν να χρησιμοποιούν το αμερικανικό δολάριο ως αποθεματικό νόμισμα και ως μέσο διεθνών πληρωμών οι χώρες BRICS , (Βραζιλία , Ρωσία, Ινδία , Κίνα και Νότια Αφρική), θα ακολουθήσουν όλες οι αναπτυσσόμενες οικονομίες με επιρροή στις περιφερειακές και παγκόσμιες υποθέσεις και τότε ο νέος δημοκρατικό πολύ-πολικός κόσμος θα γίνει πραγματικότητα.

Επομένως ανθρωπάκι ο Ομπάμα που απέτυχαν οι γεωπολιτικές του φιλοδοξίες, ανθρωπάκια και οι ευρω-πέοι που ακολουθούν σαν σκυλάκια τα προστάγματα του αφεντικού και θα έπρεπε να ντρέπονται. Και  φυσικά,κανείς δεν μπορεί να βγάζει γλώσσα στη Ρωσία.

ΥΓ. Θα έπρεπε να ντρέπεται  και η επιτυχημένη ελληνική προεδρία;

Ξεσηκώθηκε και το Λουγκάνσκ κατά των ΗΠΑ και του ΔΝΤ


Ουκρανοί αντιαμερικανοί ακτιβιστές,  που ζητούν την αυτονόμηση των περιοχών τους από τον ‘έλεγχο του ΔΝΤ και της κυβέρνησης του Κίεβου, κατέλαβαν σήμερα το γραφείο του περιφερειακού εισαγγελέα και το ραδιομέγαρο στο Λουγκάνσκ , ενώ προηγουμένως είχαν καταλάβει την έδρα της Περιφέρειας.
Οι ρωσόφωνοι αντιαμερικανοί ακτιβιστές που είχαν καταλάβει στις 12 Απριλίου το κτήριο των υπηρεσιών ασφαλείας, (SBU ) στο Λουγκάνσκ , σηκώνουν οδοφράγματα κοντά στα καταληφθέντα κτήρια.
Παράλληλα περίπου άλλοι 1.000 αντιαμερικανοί διαδηλωτές κατέλαβαν το αρχηγείο της αστυνομίας στη Λουγκάνσκ , εισβάλοντας από την πίσω πόρτα του αρχηγείου. Οι διαδηλωτές έκαψαν την ουκρανική σημαία.

Ο δοτός πρόεδρος της Ουκρανίας Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ ζήτησε την αποπομπή των διοικητών της αστυνομίας των πόλεων Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ, λέγοντας ότι «τα γεγονότα στα ανατολικά απέδειξαν την αδράνεια, την ανικανότητα και κάποιες φορές την εγκληματική προδοσία των δυνάμεων ασφαλείας στις περιοχές Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ. Η μεγάλη πλειονότητα των μελών των δυνάμεων ασφαλείας στα ανατολικά δεν είναι σε θέση να εκπληρώσουν το καθήκον τους» ειπε, δηλαδή,
να χτυπούν τους πολίτες
για λογαριασμό της Ευρωατλαντικής Ολιγαρχικής Ελίτ,
και των δισεκατομμυριούχων Ουκρανών επιχειρηματιών.

Ο φαβορί Προεδρικός υποψήφιος, ο πολυεκατομμυριούχος βασιλιάς της Ουκρανικής Σοκολάτας και εκλεκτός της Γκαργκγιλλ κ. Πορόσενκο, ζήτησε από το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) να υποστηρίξει απόφαση το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της προσωρινής κυβέρνησης της Ουκρανίας. Ενώ ο ιουδαίος Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Jack Lew, είπε ότι μπορεί να ληφθούν περισσότερα μέτρα εάν η στάση της Ρωσίας δεν αλλάξει και πρόσθεσε ότι οι διεθνείς κυρώσεις ασκούν ήδη πίεση στην οικονομία της Ρωσίας.

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ, δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στις προσπάθειες για να εξασφαλιστεί η απελευθέρωση των επτά Ευρωπαίων παρατηρητών του ΟΑΣΕ που κρατούνται από τους αντιαμερικανούς και αντιευρωπαϊκούς ακτιβιστές. Ο Βιατσεσλάβ Πονομαριόφ, ο αυτοανακηρυχθείς δήμαρχος της πόλης Σλαβιάνσκ, δήλωσε ότι θα συζητήσει με τη Δύση την απελευθέρωση των κρατούμενων στρατιωτικών παρατηρητών μόνον εφ' όσον η ΕΕ άρει τις κυρώσεις εναντίον των επικεφαλής του κινήματος για την αυτονομία της ανατολικής Ουκρανίας.

Η αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο, που δεν καταδίκασε ποτές την τρομοκρατία των αλητών του «μαιντάν», με μια ανακοίνωση μαύρης προπαγάνδας ξανακατέβει τους Ουκρανούς πράκτορες που ξυλοκοπήθηκαν με τους στρατιωτικούς του ΟΑΣΕ που ουδείς τους πείραξε όπως οι ίδιοι δήλωσαν σε συνέντευξη τύπου, και αναφέρει: «Καταδιάζουμε τις απαγωγές από τους αυτονομιστές Ουκρανών και διεθνών παρατηρητών, ορισμένοι εκ των οποίων ξυλοκοπήθηκαν άγρια (...) Πρόκειται σαφώς για τρομοκρατία» για να υποστηριχτεί η αντιτρομοκτατικοή επιχείρηση που διέταξε η Cia και ο υπάλληλός της Τουρτσίνοφ . Οι ΗΠΑ εκφράζουν επίσης τον αποτροπιασμό τους επειδή έφαγαν ξύλο στο Ντονέτσκ, οι έμμισθοι διαδηλωτές που τάσσονται υπέρ της κυβέρνησης του Κιέβο.Αν είχαν φάει ξύλο οι αντιαμερικανοί διαδηλωτές η «πρεσβεία» δεν θα μίλαγε.

Σπύρος Χατζάρας

Μαυρίστε Ευρω-δεξιούς και ευρω-αριστερούς.

Ψηφίστε Πατρίδα Εθνική Ανεξαρτησία
Δημοκρατία Ανάπτυξη και Σεισάχθεια

Η παγκόσμια Ολιγαρχία και Ευρωατλαντική Χούντα των τέκνων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των ευρω- Σοσιαλδημοκρατών που επιβάλει σε όλους την παγκόσμια λιτότητα, τη φτώχεια, την πείνα και την ανεργία για τους πολλούς και δίνει λεφτά, πολλά λεφτά για τους Ολίγους θα πέσει με την ψήφο μας.

Η απάτη Στουρνάρ- φον Αντωνάκη

Το ΕΛΛΕΙΜΜΑ του ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ το 2008 ήταν 22,3 δισ ευρώ και το 2013, που θα το στρίψουν το καράβι, ήταν 23 δις σύμφωνα με την Eurostat που βεβαίωσε το πρωκτογενές πλεόνασμα των 3,4 δισ. ευρώ.
Έλλειμμα ή πλεόνασμα.
22,3 δις έλλειμμα «πριν το πρόγραμμα» , 23 δις το έλλειμμα μετά τη θεραπεία και με πρωκτογενές πλεόνασμα !!!!

Το δε χρέος στις 31-12-2009 ήταν 299,7 δις. ευρώ! (σύμφωνα με την Eurostat) αλλά το ελληνικό ΑΕΠ ήταν 235 δις και η σχέση χρέους προς ΑΕΠ ήταν 127%, το οποίο θεωρήθηκε πάρα πολύ και μας έστειλαν στο ΔΝΤ για θεραπεία.

Το 2013 (σύμφωνα με την Eurostat) το χρέος   ήταν 318,7 δισ.ευρώ, αφού όμως μεσολάβησε το PSI  και το «κούρεμα» των ομολόγων που είχαν τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία οι ελληνικές τράπεζες και οι μικροομολογιούχοι.
Το ΑΕΠ μετά από πέντε χρόνια αποπληθωρισμού και λιτότητας κατέβηκε στα 182,054 δισ. ευρώ, χάσαμε δηλαδή 53 δις πλούτο, εκτός των 50 δις που χάθηκαν στο κούρεμα, και ο λόγος του χρέους προς ΑΕΠ είναι 175,1%, και επομένως γιναμε καλά και άνοιξαν οι αγορές και μας δανείζουν με 5,24%, ενώ στην Δωροθέα δίνουν με 0,70%.

Ιδού το δούλεμα! 

Η Πράσινη….ανάπτυξη

Η οικολογική απάτη και το εμπόριο μολυσμένου αέρα κοπανιστού!

Οι ωραίοι και Ναζωραίοι έβγαλαν από την πλάτη και την τσέπη μας 196,5 δις ευρώ με τους μηχανισμούς της αγοράς του Κιότο, που θα σώσουν τον πλανήτη*

-38,5 δις ευρώ το 2013 (λόγω ύφεσης)
- 62 δις ευρώ το 2012
-96 δις ευρώ το 2011
Και «ελπίζουν» σε αύξηση του τζίρου κατά 75% φέτος και του χρόνου.

*Έδωσαν και κάποιο «πουρμπουάρ» στους ΜΚΟ ποδηλάτες –οικολόγους-εναλλακτικούς

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, στην ομιλία του κατά τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στο Κορωπί είπε ότι το πρώτο βήμα για να υπάρξει ανάπτυξη και να βρουν δουλειά οι άνεργοι είναι η διαγραφή των χρεών των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων προς το Κράτος από τους άδικους και επαχθείς φόρους και τις Τράπεζες από τα άδικα και επαχθή επιτόκια και τα πανωτόκια. 

  Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κατά τον χαιρετισμό του, είπε ότι ο ΛΑΟΣ αγωνίζεται για την Ευρώπη των Εθνών και κάλεσε τον ελληνικό λαό να επιλέξει την Ευρώπη της Ελευθερίας , της δικαιοσύνης και της ισότιμης συμμετοχής ανεξάρτητων και κυρίαρχων Κρατών για την οποία αγωνίζονται οι ευρωσκεπτικιστές στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης, ή την Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των Σοσιαλδημοκρατών στην οποία κουμάντο θα κάνει η κυρία Μέρκελ.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αναφέρθηκε λεπτομερώς στην άνοδο του Ευρωσκεπτικισμού που καλπάζει στην άλλη Ευρώπη , οι οποίοι εκπροσωπούνται πατρίδα μας από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, υπενθυμίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ευρωκοινοβούλιο, είχε διατελέσει και Αντιπρόεδρος της ευρω-ομάδας, με Πρόεδρο τον Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος στη Βρετανία προηγείται στις δημοσκοπήσεις με 31%.

Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στην επιστολή του πρόεδρου του ΕΛΚ Ζοζέφ Ντολ, στο οποίο ανήκει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προς το VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι με την οποία εκφράζει την υποστήριξη του ΕΛΚ προς τη «Μακεδονία» και τους «Μακεδόνες», για την οποία αντέδρασε ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Σαλαβράκος, αλλά κανένας ευρωβουλευτής της ΝΔ, και κάλεσε τους πολίτες οι οποίοι ανήκουν στον χώρο της ευρύτερης δεξιάς και αισθάνονται «άβολα» στα κόμματα που ανήκαν,
να πλαισιώσουν τις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ, που αποτελεί το μόνο γνήσια πατριωτικό κόμμα.
Αναφερόμενος στη Ν.Δ τόνισε ότι το κόμμα του κ. Σαμαρά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη Ν.Δ των Καραμανλή, Αβέρωφ, Μητσοτάκη, όσον αφορά δε στην «πρόσκληση» που του απεύθυνε ο Υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης, να επιστρέψει στη ΝΔ, ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Ας καθίσει ο κ. Γεωργιάδης εκεί που βρίσκεται και νιώθει άνετα. Εγώ δεν χωράω εκεί, γιατί ούτε ψεύτης είμαι, ούτε κλέφτης, ούτε προδότης» .

28/4/14

Και πάλι το γερμανικό τραπεζικό πρόβλημα

Όπως λένε στη Moody’s και στο Bloomberg, εν όψει των ευρωstresstests,
οι γερμανικές τράπεζες HSH Nordbank, Commerzbank και Norddeutsche Landesbank Girozentrale έχουν σοβαρό πρόβλημα με τα ναυτιλιακά δάνεια. Ενδεικτικά, η HSH Nordbank, ο μεγαλύτερος δανειστής στη ναυτιλία παγκοσμίως, ανακοίνωσε στα αποτελέσματα δ' τριμήνου του 2013 ότι τα «κόκκινα» ναυτιλιακά δάνεια της ανέρχονται σε 9 δισ. ευρώ και αντιστοιχούν στο 43% των συνολικών ναυτιλιακών δανείων της , ενώ στην Commerzbank, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια ανέρχονταν στα 3,9 δισ. ευρώ ή στο 27% των ναυτιλιακών δανείων της στο τέλος του 2013.

Δηλαδή, αν τους δώσει μια κόκκινη πιστωτική σφαλιάρα ο Βλαδίμηρος, λόγω των κυρώσεων που του επιβάλουν η Δωροθέα, θα πέσει κλάμα ή γέλιο;

Οι Γερμανικές Τράπεζες έχουν δώσει στη Ρωσία δάνεια 24 δις ευρώ και κάνουν τον «μάγκα» διότι αυτό είναι μόνο το 0,25% του ενεργητικού τους. Οπότε αφού τα 24 είναι φιστίκια , γιατί ανησυχούν για τα 12 χαμένα θαλασσοδάνεια; Σύμφωνα με τα στοιχεία της BIS και της ΕΚΤ το άνοιγμα των ευρωπαϊκών Τραπεζών στην Ρωσία είναι 184 δις ευρώ, των ΗΠΑ 36,7 δίς και της Ιαπωνίας; 16,3 δις.

Από τις ευρωπαϊκές Τράπεζες, οι γαλλικές, με πρώτη τη Societe Generale (22.4 δις ευρώ), έχουν δώσει 51 δις, και ακολουθούν οι Ιταλικές με 29, οι Γερμανικές με 24, οι Αγγλικές με 19, οι Ολλανδικές με 18, οι Σουηδικές με 14 , η Raiffeisen Bank της Αυστρίας με 10.2 δις ευρώ και οι ελβετικές τράπεζες με 7 δις.

Σύμφωνα με την Κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, τα δάνεια προς τις ρωσικές επιχειρήσεις και τράπεζες των «δυτικώνΤραπεζών», (εκτός BRICS) ήσαν 732 δις δολλάρια . (530 δις ευρώ).

Ο Γιένς Βάιντμαν, το εβραιόπουλο της BUBA έκανε και τον πολύ μάγκα λέγοντας (25 Μαρτίου) ότι η Ρωσία έχει να χάσει περισσότερα από την Ευρώπη, διότι «η κλιμάκωση της σύγκρουσης θα οδηγήσει σε μαζικές εκροές κεφαλαίων, σε σημαντική πτώση της αξίας του ρωσικού ρουβλίου και σε αύξηση του κόστους δανεισμού, σημειώνοντας ότι , «ακόμη και στην περίπτωση μιας σοβαρής ύφεσης της ρωσικής οικονομίας, ο αντίκτυπο στις οικονομικές επιδόσεις της ευρωζώνης και της Γερμανίας θα ήταν περιορισμένος, διότι η έκθεση των τραπεζών της ευρωζώνης σε ρώσους πελάτες είναι 77 δις. ευρώ , 2% του συνόλου»,
και η Ρωσία έχει «περίπου την ίδια σημασία όπως η Πολωνία ή την Τουρκία».

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έγιναν στις Βρυξέλλες, η Ρωσία θα έχανε από την ευρωπαική αγορά φυσικού αερίου , (τα 28 κράτη της ΕΕ) 36.5 δις ευρώ, ενώ για την ΕΕ, το κόστος της αντικατάστασης ρωσικού φυσικού αερίου με το Νορβηγό, της Βόρειας Αφρικής, και περισσότερες εισαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου θα ήταν 10,8 δισεκατομμύρια, ή 0,08% του ΑΕΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Βέβαια η Ρωσία δεν θα έχανε τίποτα γιατί θα πούλαγε το αέριο στην Κίνα, ενώ οι Ευρωπαίοι, τα 10,8 δις θα τα έχαναν, και βέβαια θα έπρεπε να ζεσταίνονται «με σπίρτα» μέχρι να τους φτάσει το αέριο της Νορβηγίας. 

  ΥΓ. Στις Βρυξέλλες συνέρχονται σήμερα οι πρέσβεις των 28 χωρών - μελών της ΕΕ με αντικείμενο την επιβολή περαιτέρω κυρώσεων εναντίον της Μόσχας υπό τη μορφή απαγόρευσης εισόδου και παγώματος λογαριασμών σε βάρος και άλλων ρώσων και ουκρανών αξιωματούχων.

Μ. Βρετανία: Πρώτο το UKIP με 31%

Εκλογές Ευρωβυζιόν και προβλέψεις


Λοιπόν, στις 13 και 14 Απριλίου έγραφα εδώ στο μπλόγκ. Το UKIP θα είναι πρώτο με 31,5%. (Το 2009 ήταν δεύτερο με 16,6%. Σχεδόν θα διπλασιάσει τα ποσοστά του, όχι όμως και τους ψήφους του). «Το Οι γκέι –παρέιντ Εργατικοί του μέλλοντος, του Ιουδαίου Μιλιμπαντ θα είναι πιθανόν δεύτεροι με 27% και οι Συντηρητικοί του επίσης Ιουδαίου Κάμερον , θα πέσουν στο 18%. 

 Χθες οι «The Sunday Times» δημοσίευσαν δημοσκόπηση της YouGov που έγινε στις 24-25 Απριλίου με δείγμα 1835 ατόμων το οποίο έδωσε.

UKIP 31%, Εργατικοί 28%
(και πέφτουν), Συντηρητικοί 19%, (και πέφτουν).

Άλλη δημοσκόπηση, της ICM, με δείγμα 2000 ατόμων , για την εφημερίδα Daily Telegraph, έδειξε ότι το 37% των ψηφοφόρων (του παρελθόντος) των Συντηρητικών θα γίνουν ψηφοφόροι του μέλλοντος του UKIP στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Σας το είπα. Πρώτοι στην Αγγλία, πρώτοι και στη Γαλλία οι ευρωσκεπτικιστές.

Χούντα Παντού

Πούτιν: «Οι αρχές στο Κίεβο εφόσον κάνουν χρήση βίας εναντίον των αμάχων είναι Χούντα»

Δικτατορίες! Χούντες  ρεεεεε.!Χούντα Φρανγκφούρτης, Χούντα Βρυξελλών, Χούντα του  Ομπάμα, Χούντα του Ολάντ, Χούντα του Δαβίδ στο Λονδίνο, Χούντα ΝΑΤΟ, Χούντα Κιέβου, Χούντα του φον Αντωνάκη, και πάει λέγοντας.
  Στο κερασάκι ο Ματέο το κεντροαριστερό κομματόσκυλο.

Ο Αριστοτέλης χρησιμοποιούσε τον όρο Ολιγαρχία για να αναφέρεται στην κυριαρχία των πλουσίων. Στην Ολιγαρχία άρχουν οι ολίγοι. Δηλαδή μια μικρή ομάδα διεφθαρμένων προνομιούχων , που συνήθως αποτελείται από μερικές ισχυρές οικογένειες ασκεί έλεγχο για ιδιοτελείς σκοπούς. Οι Ολίγοι ασκούν και την πολιτική και την δικαστική και την οικονομική εξουσία και την διατηρούν από γενιά σε γενιά. Οι ολιγαρχίες στην πράξη υιοθέτησαν τον αγγλικό κοινοβουλευτισμό και οι δημοκρατίες τους είναι εκλεγμένες ολιγαρχίες.

U.S. is oligarchy, not republic

President Lincoln’s declared “government of the people, by the people, for the people” may be in danger of perishing from the earth after all.

A recent study by professors Martin Gilens of Princeton and Benjamin I. Page found that the U.S. now resembles more of an οligarchy than a democratic republic. «The central point that emerges from our research is that economic elites and organized groups representing business interests have substantial independent impacts on U.S. government policy, while mass-based interest groups and average citizens have little or no independent influence .»

Read more at http://www.wnd.com/2014/04/study-u-s-is-oligarchy-not-republic/#cv7tMsg0tcEEfLzC.99

Οι G7, (ΗΠΑ, Βρετανίας, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία), μαζί με την ΕΕ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι έτοιμοι να λάβουν άμεσα μέτρα που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια στην Ουκρανία και θα εξασφαλίσουν την ελεύθερη, ειρηνική και δημοκρατική ψηφοφορία στις προεδρικές εκλογές της 25ης Μαΐου.

Για την «ελεύθερη», «ειρηνική» και «δημοκρατική ψηφοφορία» στις προεδρικές εκλογές της 25ης Μαΐου, σκοτώνουν οποίον δεν γουστάρει τον Πιροτσέκνο της Γκαργκίλλ, εξαπολύουν τα τεθωρακισμένα και τις μυστικές υπηρεσίες τους.

Για την Ολιγαρχική «Δημοκρατία» τα κάνουν όλα!!!!

Η Αλήθεια δεν έχει χορηγό


Ου μην αλλά (26-04-2014)


27/4/14

Καλά έχει να πέσει πολύ γέλιο

Σε «πλήρη ετοιμότητα και γενική επιφυλακή» έθεσε την Αεροπορία και τις αντιαεροπορικές μονάδες της νότιας και της ανατολικής Ουκρανίας το ….ουκρανικό υπουργείο Άμυνας.

Το μικρό, «misfortune cookie», Shanghai Surprise, δεν το έχουν μόνο οι αμερικανοί. Για λόγο αυτό οι ρώσοι πιλότοι δεν φοβούνται τα s-200 και s-300 των Ουκρανών, των οποίων η χαμηλή μαχητική αξία ειχε αποκαλυφθεί στις 4 Οκτωβρίου του 2001 όταν ματα από δοκιμαστική βολή ενός s-200 κατέρριψαν πάνω από την Μαύρη Θάλασσα ένα Tu 154 της Siberia Airlines, , που εκτελούσε την πτήση 1812 από Τελ Αβίβ προς το Νοβοσιμπίρσκ , και σκότωσαν τους 78 επιβαίνοντες.

  Άλλωστε, κατά την κατάληψη της Κριμαίας, 6 ουκρανικές αντιαεροπορικές συστοιχίες με πυραύλους S-300, S-200 και Βuk-M1 και οι 700 άνδρες τριών Συνταγμάτων αντιαεροπορικού πυροβολικού (50ο, 55ο και 147ο) παραδόθηκαν στους Ρώσους.

Συρία-ειδήσεις

-Ο στρατός της Συρίας τις τελευταίες 48 ώρες στο Χαλέπι, εκκαθάρισε από τους σουνίτες μισθοφόρους της Σαουδικής Αραβίας του ΚΑΤΑΡ και των ΗΠΑ τις γειτονίες al-Ramouseh και al-Matahen.
Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις έγιναν ακόμα στις επαρχίες Νταράα, Χάμα, Λατάκια, και Ιτλίμπ.
Στον πόλεμο μεταξύ των σουνιτών, 1500 άνδρες της Αλ Νούσρα επιτέθηκαν χθες στις δυνάμεις της Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε» (ISIL), στην Ar-Raqqah 160 χλμ ανατολικά από το Χαλέπι.
Πιό ανατολικά, στα σύνορα με το Ιρακ, ελικόπτερα του ιρακινού στρατού επιτέθηκαν σε κομβόι φορτηγών της ISIL και κατέστρεψαν 8 βυτιοφόρα που μετέφεραν καύσιμα προς τις μονάδες της

scripta manent

Η περιγραφή του Μακρυ-γιάννη του «λαμπρού Έλληνα του Αγγλικού κόμματος» για την υπόθεση του συναδέλφου δον Πατσίφικο. Είχε δίκιο ο άνθρωπος. Διαβάστε και φρίξτε.

" Μίαν Λαμπρὴ καμπόσοι πολίτες, συντρόφοι τοῦ Κωλέτη καὶ τοῦ Τζαβέλα, κι᾿ ἄλλοι ἀπὸ τὸ μπαγιράκι τοῦ Κυργιακοῦ πῆγαν κι᾿ ἀλιμούργιαξαν τὸ σπίτι ἑνοῦ Ὁβραίου ξένου, ὀνομαζόμενου Πατζίφικου, καὶ τὸ καταχάλασαν· καὶ κιντύνεψαν καὶ οἱ ἄνθρωποι τοῦ σπιτιοῦ καὶ τρόμαξαν νὰ σωθοῦνε. Ἡ Κυβέρνηση δὲν ἔλαβε καμμίαν πρόνοια. Ἀναφέρθη πολλάκις ὁ Ὁβραῖος καὶ μποροῦσαν τὸ πολὺ μὲ δεκαπέντε ὡς εἴκοσι χιλιάδες δραχμὲς νὰ σβέσουνε αὐτὸ τὸ κακό. Ὅσες φορὲς ἀναφέρθη, τίποτας δὲν ἔκαμαν. Ἦταν καὶ σούντιτος Ἄγγλος. Ἀναφέρθη ὁ πρέσβυς του, κι᾿ αὐτὸς δὲν εἰσακούστη. Ἦταν κι᾿ ἄλλα παράπονα τῆς Ἀγγλίας, κανένας δὲν τοὺς ἔδινε ἀκρόασιν. Ὁ Κωλέτης εἶχε τὸν Φίλιππα καὶ τὸν Γκιζότη βοηθούς· κι᾿ ὁ Πισκατόρης τὸν δυνάμωνε εἰς τῆς ὄρεξές του. Γίνεται ἡ μεταβολὴ ῾στὴ Γαλλία – πέθανε κι᾿ ὁ Κωλέτης πρωτύτερα – τότε ὁ Πάλμεστρον ἑτοιμάζει ἕναν σημαντικὸν στόλο μὲ βατζέλα, μὲ φεργάδες, μὲ μπρίκια καὶ μὲ στρατέματα κι᾿ ὁ Πάρκερ ναύαρχος κ᾿ ἔρχονται εἰς τὸν Περαία κι᾿ Ἀμπελάκι καὶ μᾶς κάνουν στενὸν μπλόκο μὲ τὸν λόγον ὅτι ζημιώσαμεν τὸν Ὁβραῖον καὶ τὸν Φίνλεϋ – Ἄγγλος κάτοικος εἰς τὴν Ἀθήνα, ῾διοχτήτης καὶ σύβουλος ἐπαρχιακός· τοῦ πῆραν ἕναν τόπον πλησίον εἰς τὸ Παλάτι καὶ δὲν τὸν εἶχε ἀποζημιώση τὸ δημόσιον.
Σὲ ὀλίγον καιρὸν ἦρθε ὁ Πάκερ μὲ ὅλο τὸ στόλο του, ὁ ναύαρχος τῆς Ἀγγλίας, καὶ μᾶς μπλοκάρισε καμπόσον καιρόν. Τότε μὲ διόρισαν ἀρχηγὸ κ᾿ ἑνώθηκα μὲ ὅλους τοὺς Ἀθηναίους· καὶ πῆγα καὶ μίλησα τοῦ ἀξιοσέβαστου Γκενερὰλ Τζούρτζη καὶ τὸν περικάλεσα μὲ δάκρυα νὰ πάη νὰ μιλήση τοῦ Πάκερ. Τότε ὁ Γκενεράλης πῆγε καὶ μίλησε. Ὁ Βασιλέας καὶ ἡ Κυβέρνηση μοῦ ἔστειλαν τὸν Γαρδικιώτη καὶ μοῦ εἴπανε νὰ βαρέσω ντουφέκι. Τοὺς εἶπα, ντουφέκι δὲν βαρῶ, ὅτι ὅσα κανόνια ἔχει ὁ Πάκερ, δὲν ἔχομε ντουφέκια ἐμεῖς. Καὶ τότε ἤτανε ἐταιρία νὰ τὸν σκοτώσουνε». * Καὶ παίρνουν ὅλα τὰ ἐθνικὰ πλοῖα καὶ τὰ ἐμπορικά· κι᾿ ἀφανίζουν τὸ ἐμπόριον γενικῶς καὶ τοὺς δυστυχισμένους τοὺς νησιῶτες. Βάσταξε ὁ μπλόκος μπαίνοντας ὁ Γενάρης τὰ 1850 ὡς τὸν Μάρτιον. . Καὶ μᾶς ἔφκειασαν ὅλους νοικοκυραίους. Καὶ φοβέριζαν σήμερα θὰ κινηθοῦν διὰ τὴν πρωτεύουσα κι᾿ αὔριο θὰ κινηθοῦν. Τὸ κόμμα τὸ Ἀγγλικὸν ἀδύνατο· νέκρωσε ἀπὸ τὸ μίσος τῶν ἀνθρώπων. Κ᾿ ἑνώθη ὅλο τὸ ἔθνος ἀναντίον τους. Διόρισε κ᾿ ἐμένα ἡ Κυβέρνηση ἀρχηγὸν τῶν Ἀθηναίων. Ἐγὼ εἶπα νά ῾χωμεν φρόνησιν καὶ γνώση, ὅτ᾿ εἶναι μία δύναμη μεγάλη κ᾿ ἐμεῖς μικροί· καὶ νὰ μὴ χαθοῦμεν. Κι᾿ ὁ Θεός, ὁποῦ μας γλύτωσε τόσες φορές, μᾶς ἔσωσε καὶ τότε."

Ίδου και η άποψη του υπέροχου Έλληνος για το Μνήμονιο την τρόικα και το ιερόν καθήκον να πληρώσουμε τον κ. Ρότσιλντ!

«Οἱ δανεισταί μας ζητοῦν τὰ χρήματά τους, λεπτὸ δὲν τοὺς δίνομεν ἀπὸ – κάνουν ἐπέβασιν εἰς τὰ πράματά μας. Καὶ ποτὲς δὲν βρίσκομεν ἴσιον δρόμον. Πῶς θὰ σωθοῦμεν ἐμεῖς μ᾿ αὐτὰ καὶ νὰ σκηματιστοῦμεν εἰς τὴν κοινωνίαν τοῦ κόσμου ὡς ἄνθρωποι; Ὁ Θεὸς ἂς κάμη τὸ ἔλεός του νὰ μᾶς γλυτώση ἀπὸ τὸν μεγάλον γκρεμνὸν ὁποῦ τρέχομεν νὰ τζακιστοῦμεν». «ἀπὸ τὸν μεγάλον γκρεμνὸν ὁποῦ τρέχομεν νὰ τζακιστοῦμεν».

Τα προέβλεπε και το PSI και το ΔΝΤ και τον Στουρνάρα και τον Άδωνη-Θάνατο, o «αείμνηστος» σκατόψυχος.

* Ο σύντροφος ιστορικός Νίκος Γιαννόπουλος (ο υπομνηματογράφος του Κουφοντίνα)
πλαστογράφησε  ξεδιάντροπα το κείμενο του Βλαχογιάννη και πρόσθεσε το επίθετο «σκύλοι» για να εμφανίσει ως πατριώτη τον αρχιρουφιάνο :
«Ο Ιωάννης Μακρυγιάννης στα γραφόμενά του απόδωσε πολύ χαρακτηριστικά την περίοδο του αποκλεισμού: «…και ένας μεγάλος στόλος των σκύλων μας έχουν μπλόκον οπούναι περίπου από τρεις μήνες και μας πήραν όλα τα καράβια και μας κατακερμάτισαν όλο το εμπόριο και τζαλαπάτησαν την σημαίαν μας και πεθαίνουν της πείνας οι ανθρώποι των νησιών και εκείνοι οπούχουν τα καράβια τους γκιζερούν εις τους δρόμους και κλαίνε με μαύρα δάκρυα…».

Αμαν πιά με τους "Εθνικόφορνες".

Τον αράπη κι αν τον πλένεις τον  Πατσίφικο 
και την Αγγλία   δεν τον  τους ...χαλάς

Στις 27 Απριλίου, με το παλιό ημερολόγιο, δηλαδή στις 10 Μαΐου με το Γρηγοριανό, ξεβρόμισε ο τόπος. Αλλά, οι «Μουκουρίστας», στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, γράφουν :
«Σαν σήμερα το 1864 πέρασε στην αιωνιότητα ο Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης»!
Επειδή προφανώς εμπνέονται από την «αρετή» και τον «πατριωτισμὸν» του αρχιρουφιάνου των Άγγλων, του μπράβου της συμμορίας της Ύδρας , του αδελφού μασόνου των Στοών του Λέοντος και του Ηρακλέους, του αρχιτοκογλύφου και αρχιψεύτη σκατόψυχου , που συνέπραξε και στη δολοφονία του Κυβερνήτη.

Γεμάτοι θαυμασμό για τα σοφά λόγια του αρχιρουφιάνου βάζουν και αποσπάσματα από τη «Σοφία Ενώχ», του πράκτορα Μινχάουζεν!

Ο Μακρυ-Γιάννης  δικάστηκε για τα εγκλήματα του και καταδικάστηκε σε θάνατο το 1851, αλλά έμεινε μόνο δυο χρόνια στην φυλακή, διότι η μητέρα Στοά και η ιγγλιτέρα δεν επέτρεψαν να τιμωρηθεί.

Η «αγιοποίηση» του αρχιρουφιάνου των Άγγλων ως «υπόδειγμα Έλληνος», και ως «ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», έγινε με επιδότηση του «Αντωνίου» Μπεν-άκη, από τον Γιάννη Βλαχογιάννη, το 1907, και μετά βέβαια , τον υιοθέτησε και η ιντελιγκέντσια …  της «εθνικής» αριστεράς, αφού τα πρακτικά της δίκης του, (στο A Διαρκές Στρατοδικείο Aττικής) , το οποίον «σκεφθέν κατά τον νόμον, κεκλεισμένων των θυρών, εκήρυξε διά της πλειονοψηφίας, 6 ψήφων επί 7, ένοχον εσχάτης προδοσίας τον υποστράτηγον I. Mακρυγιάννην ...», σχολίασαν η Έλλη Aλεξίου και ο Γ. Πικρός .

Στα απομνημονεύματα του ο ρουφιάνος φυσικά, δεν μας άφησε τις σκέψεις του για τον συνάδελφό του Δον Πατσίφικο και τη Δούκισα της Πλακεντίας, ούτε για την  (μαρξιστική) "Πολωνική Λεγεώνα"

Να μου πεις τώρα ότι οι «Μουκουρίστας», κουκιά έφαγαν κουκιά μαρτυράνε. Αφού τους είπαν οι ΝικοΔήμοι του Εδαίτικου παρελθόνος ότι ο αρχιρουφιάνος και αρχιτοκογλύφος είναι υπόδειγμα εβραιο-πατριωτισμού, και "καλό άντρωπο",
το πιστέψανε. Για αυτό λέω….Τον αράπη κι αν τον πλένεις….

ΥΓ1. Άντε το πολύ-πολύ να δείρουν κανέναν λαθραίο μικροπωλητή εμπνεόμενοι από τον σκατόψυχο τοκογλύφο οι... "εθνικόφρονες".

ΥΓ2. à propos! τα μαθήματα πακιστανικών σταμάτησαν ή συνεχίζονται;

ΥΓ3. Απίστευτο! Επί του υπέροχου Έλληνος συμφωνούν indymedia και Χρυσή Αυγή !!! https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=77329


* Το "Κομμουνιστικό μανιφέστο", εκδόθηκε στις 21/2- 6/3 του 1848, με εντολή της Communist League, μιας οργάνωσης "Γερμανών" μεταναστών, οι οποίοι είχαν συναντήσει το Μαρξ στο Λονδίνο.

Στο Πανεπιστήμιο Γκουλάκ

Ο Τζώνυ ο ρατσιστής



Παράκληση. Κάποιος που ξέρει και μπορεί να βάλει ελληνικούς υπότιτλους

27 Απριλίου 1941. Οι Γερμανοί εισέρχονται στην Αθήνα

.

O Κώστας Σταυρόπουλος είχε την ευκαιρία να φωνάξει, Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων από το στούντιο το Ζαππείου και να προειδοποιήσει τους ακροατές του. «Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αθηνών ύστερα από λίγο δεν θα είναι ελληνικός. Θα είναι γερμανικός και θα μεταδίδει ψέματα. Έλληνες, μη τον ακούτε. Ο πόλεμος συνεχίζεται και θα συνεχισθεί μέχρι της τελικής μας νίκης. Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων». Τώρα δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία. Οι τηλε-πελάτες έπρεπε να ξέρουν από το 1941 ότι τα ΜΜΑ (μέσα μαζικής αποβλάκωσης) της Κατοχής του ΔΝΤ μεταδίδουν ψέματα.

Ο Κώστας Σταυρόπουλος, εγγονός του εθνικού ευεργέτη Πανταζή Βασσάνη, ήταν ο πρώτος αρχιεκφωνητής του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αθηνών,που δημιούργησε παράδοση και «σχολή» εκφωνητών. Γεννήθηκε στην Αίγυπτο και πέθανε στην Αθήνα το 1974. Προσελήφθη το 1939 με πανελλήνιο διαγωνισμό για την κάλυψη μιας θέσης εκφωνητή. Από τους 180 υποψήφιους, πέτυχε πρώτος. Ο Σταυρόπουλος μετέδωσε το ανακοινωθέν της κήρυξης του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940-41 κι αυτός μετέδιδε που κάθε βράδυ στις 23:20 το λακωνικό ανακοινωθέν του Ελληνικού Στρατηγείου. Όταν τα εχθρικά στρατεύματα έμπαιναν στην Αθήνα, ο Σταυρόπουλος μπροστά στο μικρόφωνο, με φωνή που έπαλλε από συγκίνηση, εκφωνούσε από στήθους: «Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αθηνών ύστερα από λίγο δεν θα είναι ελληνικός. Θα είναι γερμανικός και θα μεταδίδει ψέματα. Έλληνες, μη τον ακούτε. Ο πόλεμος συνεχίζεται και θα συνεχισθεί μέχρι της τελικής μας νίκης. Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων».
Το απόσπασμα αυτής της συγκλονιστικής μετάδοσης κι άλλα πολεμικά ανακοινωθέντα, των οποίων οι μαγνητοταινίες χάθηκαν στην Κατοχή, ηχογραφήθηκαν ξανά μετά τον πόλεμο από τον ίδιο τον Σταυρόπουλο για το ηχητικό ντοκουμέντο «Ο Μεγάλος Πόλεμος» που βγήκε σε βινίλιο.

Ου μην αλλά (25-4-2014)


Δημοσκοπήσεις με καπέλο και ουράαα

ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ+ λαδωμένοι +«βρόμικο Ποτάμι»= 40-45%.

«Πρώτο Θέμα» και ALCO κοροϊδεύουν χοντρά τον κόσμο. Ενώ η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζουν στοιχεία αποσυσπείρωσης, παρουσίασαν τους δυο φίλους και συνεργάτες των Τούρκων της Θράκης, να συγκεντρώνουν τάχα 43,2%-44,5%. (ΝΔ 21,8%-22,2% ΣΥΡΙΖΑ 21,5%-22,3%). Τέτοιο πράγμα ούτε στα όνειρα τους, δεν βλέπουν.
Πρώτο Θέμα» και ALCO εβαλαν ξεδιάντροπα χοντρό καπέλο 10%, διότι ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κάτω από το 35%, και μαζί με την «λαδωμένη Ελιά» και το «βρόμικο Ποτάμι» θα κινηθούν από το 40%-45%. (Εφόσον η συμμετοχή είναι 65% και άνω).

Η συνταγή του γλυκού είναι: ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ+ λαδωμένη Ελιά» +«βρόμικο Ποτάμι»= 40%-45%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ALCO-«Πρώτο Θέμα», οι άλλοι τρεις του «συνταγματικού τόξου» θα είναι από 10%- 11%. ( ΚΚΕ 4,7%-5%, ΑΝΕΛ 3,4%-3,6%, ΔΗΜΑΡ 2,2%-2,5% ).

Οπότε , για τα «άλλα κόμματα» τους «αναποφάσιστους» και τη «Χρυσή Αυγή» απομένει το 44%-50% και τα ποσοστά που δίνουν είναι δημοσκοπικά κουραφέξαλα. (Χρυσή Αυγή 6,7%-7%, Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό 1,1% Οικολόγοι 0,9%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,9%, Εθνικό Μέτωπο 0,7%, ΛΑΟΣ 0,5%, άλλο 2,5 Aναποφάσιστοι 15,5%.)

Η δημοσκόπηση ALCO-«Πρώτο Θέμα», επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για τη Μεγάλη Ανατροπή.

Το 60% είναι εναντίον και των "ευρω-συντηρητικών" και των "ευρω-προοδευτικών". Δεν είναι ούτε «κεντροδεξιό λάθος» ,ούτε με το κεντροαριστερό ούτε με αριστερίστικο λάθος, ούτε με το βρόμικο Ποτάμι και δεν εμπιστεύονται ούτε τον φον Αντωνάκη ούτε τον Αlexis Tέξας.

Για να αλλάξουν αυτά τα ποσοστά η αποχή πρέπει να ανέβει στο 50%, και να ψηφίσουν λιγότεροι από 4.800.000, διότι οι "φιξαρισμένοι" τηλε-πελάτες των δημοσκόπων είναι μόνο 3.250.000. Με αυτούς βγάζουν τα "αποτελέσματα".  Αν εμφανιστεί "πανστρατιά "στις κάλπες,  θα κάψουν τα πτυχία, τα ποστίς και τις ...καλτσοδέτες τους.  

Από εκεί και πέρα ,το τι θα κάνουν με την ψήφο τους, οι Πεινασμένοι, οι Απολυμένοι, οι Θυμωμένοι, οι Απελπισμένοι, οι Αγανακτισμένοι, οι Άρρωστοι, οι Φτωχοί , οι Οικογενειάρχες, οι μικρομεσαίοι, οι υπάλληλοι, οι εργάτες, οι αγρότες, οι φοιτητές, οι "ένστολοι", οι μικροϊδιοκτήτες , οι ψαράδες και οι ναυτικοί, το ξεύρει ο θεός και η ψυχή τους.
Εμείς θα το μάθουμε το βράδυ της 25ης Μαΐου.

Σπύρος Αλ. Χατζάρας

ΥΓ. Δια της συμμετοχής στις εκλογές και του μαυρίσματος του Εβραίο-τόξου, έρχεται 
 η μανδάμ Ανατροπή. (Μαζί και η Ανάπτυξις)

26/4/14

Οι φαλακροί δημοσκόποι τραβούν τα μαλλιά τους

Οι προεκλογικές εκστρατείες είναι «πορεία στα τυφλά» με την ελπίδα ότι είτε η αποχή είτε η τηλε-προπαγάνδα θα δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο ένας στους τρεις που ρωτάνε τους κλείνει το τηλέφωνο. Από τους υπόλοιπους μόνο το 30% των πελατών τους αποτελεί «σταθερή βάση». Οι υπόλοιποι είτε δηλώνουν «αναποφάσιστοι», είτε ότι θα ψηφίσουν διαφορετικά από το παρελθόν. 

Οι αναποφάσιστοι, είναι οι μισοί μεταξύ των κομμάτων της «κεντροδεξιάς» (από 24%) και της κεντροαριστεράς (από 24%) και οι άλλοι δεν λένε. Κρατάνε κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. 
Χαμός  γίνεται και στις μετακινήσεις και οι φαλακροί δημοσκόποι τραβούν τα μαλλιά τους. Οργισμένοι Δεξιοί πάνε στο ΚΚΕ  ενώ πασόκοι μαζί με Νεοδημοκράτες πάνε  στη Χρυσή Αυγή.
Ένας στους τρείς "επανατοποθετείται", και δεν πηγαίνει ούτε προς τη ΝΔ ούτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε προς την «κεντροαριστερά» αφού η «Ελιά» και η «ΔΗΜΑΡ» χάνουν 4,5% από τη γνωστή και σταθερή πελατεία.
Για αυτό βρέθηκε το «Ποτάμι» που είναι ηπιότερης μορφής από τον ΣΥΡΙΖΑ, και το οποίο θα βοηθήσει τη ΝΔ να παλέψει για την πρώτη θέση με ποσοστό γύρω από το 17%.

Εκ των «σιωπηλών», περίπου το 20% του συνόλου των ψηφοφόρων κινούνται εκτός του «συνταγματικού» και του «ευρωπαϊκού» τόξου. Μεταξύ του «Άλλο Κόμμα» και Χρυσής Αυγής, που σε όλες τις επίσημες δημοσκοπήσεις έχουν, η μεν Χρυσή Αυγή από 7%-11% και το «Άλλο Κόμμα» από 5%-8% . Και αυτό μπορεί να κρύβει και την έκπληξη από ένα ευρωσκεπτικιστικό «μικρό κόμμα» αλλά και την ανατροπή από την πλευρά των προφυλακισμένων και διωκόμενων της Χρυσής Αυγής.
 Εδώ έχουμε ένα 35% που αποτελεί αντιπολίτευση προς το σύστημα, που μοιράζεται (θεωρητικά) το 65%.

Ενώ απέχουμε λιγότερο από 30 μέρες από τις εκλογές, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται και δημοσκοπικά σε φάση «αποσυσπείρωσης», γεγονός που εξηγεί τα ιστορικά χαμηλά των δυο «μεγάλων κόμματων» που συγκεντρώνουν θεωρητικά μόνο το 30-35%.
Η πραγματικότητα όμως μπορεί να αποδειχθεί πολύ χειρότερη.

Για τη ΝΔ ακούγονται ποσοστά από 14% ως 18%, και για τον ΣΥΡΙΖΑ από 16%-20 %. Για τη ΔΗΜΑΡ ακούγονται ποσοστά από το 1,5% ως το 2,8% και για την ΕΛΙΑ από 2,7 ως 4,6%. Οι ΑΝΕΛ κινούνται μεταξύ 3,8% και 5%, το ΚΚΕ μεταξύ 6%-7,5% και εκεί γύρω ίσως είναι και το «ΠΟΤΑΜΙ». Δηλαδή από 50 % ως 60%, ενώ η Χρυσή Αυγή όπως προείπαμε κινείται από 8% ως 11%. 
  Αυτό σημαίνει ότι το «Άλλο Κόμμα», στο οποίο περιλαμβάνονται και οι εκτός ΣΥΡΙΖΑ αριστεροί και οι εκτός ΝΔ και Χρυσής Αυγής , «δεξιοί», μπορεί να εκφράσει θεωρητικά, (αναλόγως της αποχής) μέχρι το 30-35%. Απόλυτη «αστάθεια» δηλαδή.

 Για αυτό και οι προβλέψεις ότι το «Ποτάμι» θα πάρει πάνω από 10%. Τηλεμπούρου-Μπούρου, και «υπνοπαιδεία», στο τέλος μπορεί να γίνει το «θαύμα». 

  Οι εκλογομάγειροι έχουν αποδεχτεί ότι «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά», και ότι δεν μπορούν να εκτιμήσουν αξιόπιστα προς τα πού γέρνει η πλάστιγγα για τις ευρωεκλογές, ούτε το ποσοστό της αποχής.

Δηλαδή μηδέν εις το πηλίκον.

28 Χρόνια Τσερνόμπιλ

Ήταν ξημερώματα της 26ης Απριλίου του 1986, όταν έγινε η έκρηξη του αντιδραστήρα 4 του πυρηνικού εργοστασίου της Чернобыльская АЭС -Β.Λένιν. Στην Ελλάδα ,  μάθαμε τα μεσάνυχτα της 27ης Απριλίου, από το δελτίο των 24.00 της ΕΡΤ1, ότι «κάτι έγινε» σύμφωνα με τις πληροφορίες των διεθνών πρακτορείων. Την είδηση έγραψε ο Γ.Μητραλιάς, και την μετέδωσα εγώ. Το ραδιενεργό νέφος (Καίσιο 137) άρχισε να εισέρχεται στην Βόρειο Ελλάδα το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής 2 Μάιου 1986. Εκείνο το πρωί ο μακαρίτης Κατσιφάρας σαν υπουργός Εμπορίου μου ζήτησε να μην λέμε από την ΕΡΤ στους καταναλωτές να αποφεύγουν τα ζαρζαβατικά, για να μην πληγούν οι παραγωγοί.
 
Η μόλυνση συνέχισε να εξαπλώνεται στην Ελλάδα και την κάλυψε ολόκληρη το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, (3 Μαΐου 1986), με διαφορετικές εντάσεις ανά περιοχή και ώρα. Περισσότερο επλήγησαν η βόρεια Ελλάδα και η Θεσσαλία.
Η ραδιενεργός μόλυνση εντάθηκε την Δευτέρα του Πάσχα (5/5/1986) και παρέμεινε επάνω από την Ελλάδα τουλάχιστον μέχρι την 9η Μαΐου.

Ο κρατικός μηχανισμός άρχισε να κάνει συστάσεις για αποφυγή του φρέσκου γάλακτος και το καλό πλύσιμο φρούτων και λαχανικών από τις 5 Μαΐου και μετά.

Το ατύχημα στο Τσερνόμπιλ είχε επιπτώσεις στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, αφού η περιοχή που μολύνθηκε καλύπτει το 40% της επιφάνειας της.(Οι χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, η Φινλανδία, η Σουηδία, η Γερμανία, η Τσεχία, η Αυστρία, η Σλοβακία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία, η Νορβηγία, η Ρουμανία, και η Πολωνία δέχτηκαν περισσότερα από ένα πεταμπεκερέλ (1015 Bq) καισίου 137. Περισσότερο από το μισό του ιωδίου 131 που διέφυγε από το Τσερνόμπιλ κατέληξε εκτός ΕΣΣΔ. Το ραδιενεργό ιώδιο προκαλεί αύξηση του καρκίνου του θυρεοειδούς και σύμφωνα με εκτιμήσεις, παρουσιάστηκε αύξηση αυτής της μορφής καρκίνου σε Ηνωμένο Βασίλειο και Τσεχία. Αύξηση της παιδικής λευχαιμίας καταγράφηκε στη Δυτική Γερμανία, την Ελλάδα και τη Λευκορωσία. Έχοντας υπόψη ότι τα περισσότερα είδη καρκίνου χρειάζονται 20 με 60 χρόνια μεταξύ έκθεσης στο αίτιο και εκδήλωσης της ασθένειας, είναι προφανές ότι είναι ακόμα νωρίς για να εκτιμήσουμε τις πραγματικές διαστάσεις των επιπτώσεων του ατυχήματος.

Το εργοστάσιο της Чернобыльская АЭС λειτουργούσε ως τον Δεκέμβριο του 2000. Τον Σεπτέμβριο του 2007 η κυβέρνηση της Ουκρανίας ενέκρινε την κατασκευή ενός ατσάλινου κελύφους πάνω από τον αντιδραστήρα, σε αντικατάσταση της υπάρχουσας σαρκοφάγου, η οποία κινδύνευε να καταρρεύσει από τη γαλλική κοινοπραξία Novarka στην οποία μετέχουν 50/50 οι «Vinci Construction Grands Projets» και η «Bouygues Travaux Publics».
Το έργο αναμενόταν να τελειώσει το 2015. Η νέα σαρκοφάγος κατασκευάζεται σε σχετική απόσταση από τον αντιδραστήρα και μόλις ολοκληρωθεί θα μετακινηθεί πάνω σε ράγες προς την τελική της θέση, πάνω από την προϋπάρχουσα σαρκοφάγο. Μετά το πέρας της κατασκευής θα ξεκινήσει η αποδόμηση του πυρήνα 4.

Τώρα θα λέγεται αξιολόγηση και όχι απόλυση

Προεκλογικό φρένο στις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων βάζει η Κομισιόν μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης αξιολόγησης για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
«Στόχος τώρα δεν είναι η μείωση του προσωπικού, αλλά η βελτίωση της ποιότητας στο Δημόσιο», δήλωσε ανώτατο στέλεχος της Κομισιόν, μια μέρα μετά τη συνέντευξη του αρμόδιου υπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο FAZ.
Τo ζήτημα των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα έχει πλέον ποιοτικό χαρακτήρα και όχι ποσοτικό.
"Η κατεύθυνση για το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης πλεον είναι η προσφορά ποιοτικότερων υπηρεσιών από πλευράς της δημόσιας διοίκησης, με την οποία τη χωρίζει το «τείχος» της αξιολόγησης".

Οι αθηναϊκές δουλειές και η παρέα του Σόρος

Ο αρχι-τσιφούτης Σόρος επανέκαμψε χθες για να απολαύσει την «ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της Αθήνας». Αμφιτρύωνας ήταν ο «ζαβός» Στέλιος Ζαββός, κουμπάρος του «μεγαλοεπενδυτή» που έστειλε τις προσκλήσεις προ δύο εβδομάδων.
Στο γεύμα στη Μεγάλη Βρετανία  παρακάθισαν 80 συνδαιτυμόνες, μεταξύ των οποίων, υπουργοί εφοπλιστές και τραπεζίτες που συζήτησαν το μεταναστευτικό-προσφυγικό πρόγραμμα του Σόρος, την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, τη δυναμική του ευρώ, την γεωπολιτική κρίση με επίκεντρο την Ουκρανία, και τις ενεργειακές προοπτικές.

Από τους υπουργούς μετείχαν ο (ιουδαίος) Κυριάκος (Μητσοτάκης), ο Μιλτιάδης του Βαρβιτσιώτη, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο αφορολόγητος Γιώργος Μαυραγάνης , ο Νότης ο φελλός , ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και ο ιουδαίος πρώην υπουργός Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ «Φίλιππος» Σαχινίδης, ο ιουδαίος Χρ. Ροζάκης, ο Τ. Γιαννίτσης, του Σημίτη, και ο ΔΟΛιος Π. Ευθυμίου, ενώ είχε προσκληθεί μεν και ο ιουδαίος Κωστής (της συναγωγής του Ρεθύμνου), ο οποίος όμως δεν παρευρέθηκε λόγω του προγραμματισμένου Συμβουλίου για την Καινοτομία.
Ήταν ακόμα ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Θ. Φέσσας, ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής, Γιώργος Ζαννιάς και ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς, ενώ το εφοπλιστικό «παρών» έδωσαν οι Νίκος Τσάκος, Γιώργος Προκοπίου,Πάνος Λασκαρίδης και Ευγενίδης. Ησαν ακόμα , η κυρία Φράγκου, η καθηγήτρια και υποψηφία ευρωβουλευτής κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη, η επιχειρηματίας κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου (μπισκότα), οι πρεσβευτές της Βρετανίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Τουρκίας, της Νορβηγίας και της Αυστραλίας.

Ουζεεεε! Έρχονται

Οι απανταχού «αδελφοί Μασόνοι», για να κάνουν προπαγάνδα και για να «ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες γύρω από το ρόλο της μασονίας στη σύγχρονη κοινωνία», σε «ανοιχτές συζητήσεις» «για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν εκ του σύνεγγυς την μασονική κοινότητα»,θα μας έρθουν από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου σε παραλιακό ξενοδοχείο της Αττικής, διότι επιθυμούν και να ενισχύσουν τον «ελληνικό» Τουρισμό και να απολαύουν την «ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της Αθήνας».

ΥΓ. Φυσικά τον Αύγουστο, ο «Επαναστατικός Αγώνας» θα είναι στα νησιά για βουτιές και…. αναλήψεις.

25/4/14

Καλά τώρα!

Η παροιμία λέει: Έλα παππούλη να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου.Το θυμήθηκα τωρα που ορισμένοι έμαθαν τώρα ότι Εθνικό Μέτωπο οδηγεί την κούρσα των ευρωεκλογών στην Γαλλία. Εγώ το έγραφα στις 14 Απριλίου (βλ. http://deltio11.blogspot.gr/2014/04/blog-post_3226.html   ),
 και το ξαναέγραψα στις 19 Απριλίου.

 - Έξω πάμε καλά ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΥΡΩΒΥΖΙΟΝ:Πρώτη δύναμη το FN στη Γαλλία
Νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Ifop, που έγινε στη Γαλλία από τις 9-14 Απριλίου, επιβεβαίωσε τα ευρήματα της προηγούμενης της Taylor Nelson Sofres, (για την οποία γράφαμε στις 14 Απριλίου βλ. http://deltio11.blogspot.gr/2014/04/blog-post_3226.html ), σύμφωνα με τα οποία το Εθνικό Μέτωπο οδηγεί την κούρσα των ευρωεκλογών και προηγείται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων με 24% με σαφείς τάσεις ανόδου, που μπορεί να φτάσει το 31%.
-Στην Ιταλία η Λίγκα του Βορρά ανεβαίνει, 5,2% και στη Γερμανία η Αλτερνατίβα είναι στο 6%.

Και αυτό όχι γιατί είμαι πολύ μάγκας αλλά γιατί ξέρω να διαβάζω τι κρύβουν και πώς οι δημοσκόποι. Αφού σας το είπα και με το ποσοστό 24% , σήμερα θα διαβάσετε αλλού ότι «για πρώτη φορά στις δημοσκοπήσεις του τρέχοντος έτους, το "Εθνικό Μέτωπο" της Μαρίν Λεπέν καταλαμβάνει την πρώτη θέση»|.

ΥΓ.Πας προφήτης μετά Χριστό......

Τα λιοντάρια της Ρόταρυ

       Ψηφήσατε Ροταρυ κάνει καλό!

Στο DEB των Τούρκων όλοι οι μειονοτικοί υποψήφιοι της ΝΔ στην Ξάνθη

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Αχμέτ Κουρτ του ΤΣΥΡΙΖΑ συνάντησε το Ντεβλέτ Μπαχτσελί και εκφράστηκε θετικά για το μειονοτικό κόμμα DEB που κατέρχεται στις ευρωεκλογές, μια φωτογραφία που αναρτήθηκε από το κόμμα DEB προκαλει νέο σάλο. Όλοι οι μειονοτικοί υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού της ΝΔ με επικεφαλής τον Γ. Παυλίδη, επισκέφθηκαν τα γραφεία του κόμματος DEB και φωτογραφήθηκαν με τον υπεύθυνο του κόμματος στην Ξάνθη Οζάν Αχμέτογλου !
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ που έχει δημοσιευτεί στο μειονοτικό τύπο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, οι υποψήφιοι δήλωσαν ότι αυτή δεν ειναι εθιμοτυπική αλλα ουσιαστική και ότι συμβολίζει την πλήρη στήριξη τους στο DEB για τις ευρωεκλογές, για τις οποίες του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.
Με αφορμή την υπόθεση Κουρτ, οι άνθρωποι της ΝΔ στην Αθήνα χαρακτηρίζουν το κόμμα ως «εθνικιστικό» αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αρκετά μέλη της ΝΔ στην Ξάνθη που είναι ταυτόχρονα και μέλη του κόμματος DEB !
Και να μην ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος του ΕΛΚ Ζοζέφ Ντολ, με μήνυμά στο VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι εξέφρασε την υποστήριξη του ΕΛΚ προς τον υποψήφιο του κόμματος αυτού στις προεδρικές εκλογές Γκιόργκι Ιβάνοφ, ονοματίζοντας τα Σκόπια ως "Μακεδονία" και τα μέλη του κόμματος ως "Μακεδόνες"!!!
-Ξεφτιλισμένοι Κεντροδεξιοί....


 

Ρουφιανορεπορτάζ

Παρά τις άναρθρες κραυγές των τηλε-ρουφιάνων , για την επιχείρηση του «Ουκρανικού Στρατού» το Σλαβιάνσκ παραμένει και σήμερα Ελεύθερο.

USA: Αντι-τρομοκρατική επιχείρηση στο χωριό των σφουγγαράδων

Καθυστερημένο αλλά σημαντικό.
Το Μέγα Σάββατο στο Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριντα στο χωρίο των σφουγγαράδων στήθηκε τεράστια αστυνομική επιχείρηση, με την συμμετοχή σκύλων, ελικοπτέρου, οχήματος υποκλοπής τηλεφωνικών συνομιλιών, και ειδικών δυνάμεων τοπικών αρχών και του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας ΗΠΑ για την...''ανακάλυψη'' και ''εξουδετέρωση εκρηκτικών'' ΜΕΣΑ στον καθεδρικό του Αγίου Νικολάου. Για ώρες, από απόγευμα Μ. Σάββατου ίσαμε λίγο πριν την Ανάσταση, σκύλοι και αστυνομικοί έψαχναν μέσα στην εκκλησία(!!!), ενώ τα...βεγγαλικά θα έπεφταν έξω. Η ρήψη βεγγαλικών ''βαφτίστηκε'' περίπου ως επικείμενη...''τρομοκρατική ενέργεια'', από τους ''κακούς 'Έλληνες που δημιουργούν προβλήματα με την Ανάσταση και τα Επιφάνεια''. Κάμερες ακόμα και έξω από...καφενείο για να ''καταγραφούν οι δράστες ρήψης εκρηκτικών'' (''βαρελότων''). Συστηματικός ''διωγμός'' με πρόστιμα χωρίς λόγο και αιτία, ακόμα και Ελληνοαμερικανών οδηγών αυτοκινήτων από την τοπική αστυνομία.
Περισσότερα στο  www.kalami.net   

ΥΓ1. Η υπόθεση βρωμάει από μακριά, διότι τόσο η Αρχιεπισκοπή όσο και η Μητρόπολη της Ατλάντα, πήγανε πάσο , καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος Τάρπον Σπρινγκς Χριστόφορος Αλαχούζος (;) που είναι Καλύμνιος. Και στην Κάλυμνο η Ανάσταση είναι… εκρηκτική.
Το Τάρπον Σπρινγκς που το θυμήθηκε μέχρι και ο Ομπάμα στην πρόσφατη προσευχή (μετά φέτας) για τον ξεσηκωμό του 21, δεν είναι πια ελληνικό χωριό. Από τους 22.000 κατοίκους μόνο το 20% είναι ελληνικής καταγωγής και μόνο το 9% ομιλεί την ελληνική στο σπίτι.

ΥΓ.2  Αν το εκαναν αυτό, (δηλ. το εθιμο με τα μπομπακια), οι εβραιοι σε οποια εβραιογειτονια τους, θα τολμουσαν να πανε οι μπατσοι και πολυ περισσοτερο να απειλουν αυτους που θελουν να κρατησουν ζωντανα τα θρησκευτικα τους εθιμα και πιστευω;
Εκει θα εβλεπες απ' το πρωϊ μεχρι το βραδυ τα μεγαλα τσοντοκαναλα των εβραιων απ ακρου σ' ακρο στις ΗΠΑ να ωρυονται για νεα ολοκαυτωματα και νεες διωξεις εβραιων λογω των θρησκευτικων τους πεποιθησεων. Ο δε τοπικος Σεριφης θα ειχε τεθει σε διαθεσιμοτητα και θα ηταν ετοιμος να φαει την κλωτσια οριστικως και αμετακλητως ως.........αντισιμητης.
Για τους εκει ντοπιους πολιτικαντηδες της κεντρικης Φλοριδας δεν το συζητω.
Ο υπ' αριθμον ενα κωλογλυφτης των οβριων ειναι ο μισελλην κογκρεσμαν Gus Μπιλιρακης ο οποιος "κληρονομησε" την εδρα του απ' τον πατερα του δικην κληρονομικου δικαιου, και ο οποιος καθε τρις και λιγο κανει τζαμπα ταξιδακια στο ισραηλ για "μετεκπαιδευση" δηλ. πως να ψηφιζει νομοθετηματα που οφελουν ΜΟΝΟ τους οβριους και το ισραηλ τους.
Αλλα αυτοι ειμαστε εμεις οι Ελληνες. Και του εξωτερικου και του εσωτερικου.
Βγηκανε 10 νοματαιοι που προσπαθουν και ειναι ικανοι να βαλουν μια ταξη στην Πατριδα και τους κλεισαμε στην φυλακη ενω ταυτοχρονα τους φωναζουμε "Ναζι και Δολοφονους".
Και μετα παραπονιομαστε γιατι ο κοσμος κι ο ντουνιας μας γραφει στ' αρχιδια του.

Ευρω-unfair

Οπα! Εδώ ήρθαμε. Ευρωπαϊκό δεν πληρώνω δεν πληρώνω. Η ΕΕ θα δώσει βοήθεια στο Κίεβο για να αποπληρώσει το χρέος της προς την OAO Gazprom, δήλωσε χθες από τη Μπρατισλάβα, ο γερμανός κομισάριος ενέργειας της ΕΕ, χερ Guenther Oettinger, αλλά διευκρίνισε ότι τα χρήματα που θα δοθούν θα αφορούν στους λογαριασμούς που η ΕΕ θα κρίνει ως δικαιολογημένους (justified), και όχι στις χρεώσεις που θα κριθούν καταχρηστικές (unfair).

Αντε ρε παιδιά. Αυτό λέω και εγώ και δεν με ακούνε.
Να πληρώσουμε τους φόρους που είναι justified και όχι τους unfair και τα χαράτσια και να ξοφλήσουμε με justified επιτόκιο τα δάνεια που πήρε η χώρα μας και όχι τα unfair εποτόκια του τραπεζικού καρτέλ που στείνει το λίμπορ του Λονδίνου. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η δωροθέα.

22/4/14

Ο ΝΤΟΝ ΚΙΧΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΑΝΘΡΩΠΟΙ

Εἶναι Δεδηλωμένον πλέον ὃτι ἐμεῖς εἲμεθα Καλοί ἐπιχθόνιοι, δηλαδή Καλοί ἂνθρωποι, καὶ ἒχομεν συνυπογράψει τὴν Δεδηλωμένην Σπύρου Χατζάρα περί τοῦ θέματος.
Δὲν ἀνήκομεν ὡς ἐκ τούτου εἰς τὴν Συνομοταξίαν ἐκείνων οἱ ὁποῖοι ἀποζητοῦν κουβάδες αἳματος εἲτε εἶναι ἰσλαμισταί, ὃπως κατήγγειλε πρὸ ἡμερῶν χριστιανή Ἡγουμένη ἐκ Συρίας, εἰς τὴν «Ντόϋτσε Βέλλε», εἲτε εἶναι ὀπαδοί τοῦ Καμένοφ. Οὒτε ἀνήκομεν εἰς τὴν Ὁμοταξίαν τῶν Κομμουνίστας οἱ ὁποῖοι τραγουδοῦν ἀκόμη: «Ἀφοῦ ἒτσι κι ἀλλιῶς ἡ Γῆ θὰ γίνῃ κόκκινη ἢ κόκκινη ἀπὸ ζωή ἢ κόκκινη ἀπὸ θάνατο θὰ φροντίσουμε ἐμεῖς γι’ αὐτὸ...»
Ὃπως λοιπόν ὑπάρχουν Καλοί ἐπιχθόνιοι, οἱ Ἂν-θρωποι, ὑπάρχουν Κά-θρωποι, Ὑπά-θρωποι ἀλλά καὶ Παλαιά-θρωποι.
Παλαιάθρωπος ἦτο καὶ Ντόν Κιχότε τοῦ Θερβάντες. Παλαιάθρωπος ἀλλά ὁ πλέον συμπαθής χαρακτήρ τῆς Κλασσικῆς διηγηματογραφίας.
Σήμερον τὴν 17ην Ἀπριλίου ἑορτάζομεν τὴν ἐπέτειον τῆς ἐπιστροφῆς τοῦ Ντόν Κιχότε, ἓνα χιλιόμετρο ἒξω ἀπὸ τὴν Νέα Μανωλάδα εἰς τα σύνορα Ἀχαΐας Ἠλείας. Ἐκεῖ ἐνεφανίσθησαν 40-50 φαντάσματα, κάπως ὡς ἀνύπαρκτες ὀντότητες. Πρῶτος εἶδεν αὐτὰ τὰ φαντάσματα, ὁ ἐλαφροΐσκιωτος βοηθός ἐκείνου ὁ Σάντσο Πάντσα, ὃταν αὐτὰ εἶχαν πλησιάσει πολύ κοντὰ καὶ ἀνέμιζαν λοστούς καὶ ρόπαλα. Τότε λοιπόν ὁ ἒφιππος Ντόν Κιχότε, τὴν 17ην Ἀπριλίου 2013, ὡς νεαρός καὶ ἀξιόμαχος, ἃρπαξεν τὸ δίκανον κυνηγετικόν του ξίφος καὶ τὰ ἒτρεψεν εἰς φυγήν τοὺς ἀνύπαρκτους γεμίζοντάς τὰ πόδια των μὲ σκάγια.
Ἡ ἐπιστροφή ὃμως τοῦ νεανία Ντόν Κιχότε, ὁ ὁποῖος συνεχίζει εἰς τὸ διηνεκές νὰ καταδιώκει ἀνύπαρκτους καὶ φαντάσματα, αὐτήν τὴν φοράν ἐπέσυρεν τὴν μῆνιν τῶν φίλων τῶν λαθραίων, τῶν ἀνύπαρκτων καὶ τῶν ἂλλων εγκληματικῶν στοιχείων, οἱ ὁποῖοι ὡς φαντάσματα εἰσβάλλουν εἰς τὴν Ἑλλάδα.
Τότε, κατὰ ἐντολήν τῆς Εὐρωπαίας Στρατηγίνας Cecilia Malmström ἒχρισεν τὰ φαντάσματα αὐτὰ ὁ Φαλακρός τοῦ «Σπηλαίου τῶν Ἀθανάτων», ὡς ἀνθρώπους διὰ νὰ ἀποκτήσουν ὓπαρξιν καὶ νὰ ἐκδιωχθῇ νομικῶς ὁ Ντόν Κιχότε, ὁ οποῖος ἐκτίει ποινήν εἰς ἀγροτικάς φυλακάς.
Οἱ δὲ ἒκπληκτοι κάτοικοι τῆς περιοχῆς διεσύρθησαν εἰς τὸ ΔΙΕΘΝΕΣ ὡς «ἀνθρωποφάγοι» καὶ τὰ προϊόντα των ἀπηγορεύθησαν ὡς «αἱματηραί φράουλαι».

Ἀντὶ λοιπόν νὰ κλαίομεν, διότι ἐθανατώθη τὸ Γελαστόν, τὸ Σκυθρωπόν καὶ τὸ Ἀνέκφραστον Παιδίον, ὁ Μέγας Παῖς, ὁ Ἂδωνις, διὰ τῆς Ἀνοχῆς τοῦ Ὑπέρ-Ποντίου Πελάτου, τοῦ Γκόλντμαν Σάκς ΧρηματοΣοροῦ, Ἀντί νὰ κλαίομεν καὶ νὰ ὀδυρόμεθα, διὰ αἱματοβρεγμένων λαμά... λαμαρινῶν, χαράσοντες τὴν ἡμῶν ράχην, διὰ τὸν υἱόν Ἰμάν Νουέλ, τὸν ὀνομαζόμενον σήμερον Ἰμάμ Νέλ, Ἀντὶ νὰ θρηνοῦμεν τὸν ἣρωα, λοιπόν, κάποιον ὀνομαζόμενον Ἀθάνάσιον Κλαρᾶν ἢ Μιζερίαν, ὃστις οὐδέποτε κατεδικάσθη εἰς θάνατον, ἀλλά ἐγκατελείφθη ἐκ τοῦ Ὑπερ-Ποντίου Πελάτου, μὲ συνέπεια νὰ συλληφθῇ εἰς Τροίαν – Πέργαμον καὶ χωρίς νὰ ὁδηγηθῇ εἰς τὴν Ρώμην ἀπεκεφαλίσθη καὶ ἡ κάρα αὐτοῦ ἐτέθη εἰς δημοσίαν θέασιν παρὰ τοῖς Τρικάλοις, ἐπιτρέπομεν εἰς φαντάσματα νὰ σκυλεύουν τὸ δέρας τῶν Ἑλλήνων ἀγροτῶν.
Πρὸς τοῦτο ἐντάσσω ὃλους τοὺς ἀπελθόντας Γραικούς Εὐρωβουλευτάς, εἰς ἓνα κόμμα, τὸ κόμμα τῶν «Γραικῶν Εὐρωβουλευτῶν».
 Ὃλους λοιπόν αὐτοὺς ἀλλά καὶ ὃλους τοὺς Εὐρωβουλευτάς, πλὴν τοῦ Nigel Farage, ἀποκαλῶ ὡς «πολιτικά σκουπίδια» καὶ «κοινωνικά παράσιτα» τῆς Εὐρώπης.
Ἂς ἀποδείξουν τὸ ἀντίθετον. Ἐπὶ πλέον καταγγέλω ὃλους τοὺς ἐξουσιάζοντας τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἑνώσεως ὡς διὰ τὰς μυριάδας αὐτοκτονούντων εἰς τὴν Εὐρωπαϊκήν Ἓνωσιν ἀπὸ τὸ 2008 μὲ τὴν ἒναρξιν τῆς Διεθνοῦς Οἰκονομικῆς Κρίσεως ἒως τὸ 2014, ὑπευθύνους διὰ ἐγκλήματα κατὰ τῆς Ἀνθρωπότητος.

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Οὐψάλα Σουηδία

Ο μετεωρίτης

Τον σπρώχνουν με τα 1000. Είναι 39 ετών. 21 ετών έγινε μέλος του «κεντρώου, Partito Popolare Italiano, το 1999, 24 ετών έγινε επαρχιακός γραμματέας του κόμματος στην περιοχή της Φλωρεντίας. Το καλοκαίρι του 2004, 29 ετών ηγήθηκε της κεντρο-αριστερής συμμαχίας και εκλέχθηκε Πρόεδρος της Επαρχίας της Φλωρεντίας. Το 2009, 34 ετών εκλέχτηκε δήμαρχος Φλωρεντίας, και τωρα ανέλαβε Τόνι Μπλερ της Ιταλίας.
Ότι τον σπρώχνουν τον σπρώχνουν.
Οι «The Times of Israel» σημείωναν ότι έχει φιλοισραηλινό προφίλ. Όταν επισκέφθηκε το Ισραήλ δήλωσε: « Israel is a country that is surrounded by organizations that wish its destruction, starting with Iran. Israel has a right to live without threats ».

Και η εκτίμηση για τον Ιταλό Τόνι Μπλερ: "Renzi attended a demonstration entitled “For the Truth, for Israel,” during which Israeli and Italian flags were waved. «I don’t really know why, but he has always shown very pro-Israel ideas the few times he talked about foreign policy», said Nathan Servi, a Jewish native of Florence who has been following Renzi’s political career closely over the years. “It seems we may get a European center-left prime minister who doesn’t hate Israel after all. A slight pro-Atlanticist swing may be expected, as well as a more careful consideration of Israel’s stances in Middle Eastern policy».

ΥΓ. Έχει και μια κόρη που τη λένε Εσθήρ. Βρήκα και κάτι παλιούς του «συγγενείς» τον Raffaele και τη Stella Recchi από τη Γένοβα που βαπτίστηκαν. Όποιος ξέρει περισσότερα ας βοηθήσει.

Η απεξάρτηση

Στο ερώτημα «τα δικά μας ποια θα είναι»; Απαντώ.

Η απεξάρτηση από την παγκόσμια Χούντα της υπερ-ατλαντικής ελίτ .

Οι yesmen του Αφεντικού

Από το «έγκυρο ρεπορτάζ» του «πρώτου Θέματος».

Με το σλόγκαν «yes, we can» υποδέχθηκε ο Ρέντζι τον Ομπάμα κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου. Η φρεσκάδα του νέου Ιταλού πρωθυπουργού γοήτευσε τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος δήλωσε πως τον «εξέπληξε η ενέργεια και το όραμα του Ματέο».

Αφού ο Ομπάμα «γοητεύτηκε» από το «Όραμα» του Ρέντζι που είπε «yes»,
και ο τηλε-αρχηγός των τηλε-κατευθυνόμενων, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1. σημείωσε πως αυτά που ο ίδιος λέει, προσιδιάζουν στις «θέσεις» του νέου πρωθυπουργού της Ιταλίας, Ματέο Ρέντζι.

Όπως γοητεύτηκε από τον Ματεο ο Ομπάμα , γοητεύτηκε με τον Σταύρο το πρακτορείο Economist που έγραψε έναν ακάθιστο ύμνο για τον 50χρονο Τήλε- αρχηγό «που γυρίζει την Ελλάδα με T-shirt, αθλητικά παπουτσια και το χαρακτηριστικό του σακίδιο, μιλώντας στους ψηφοφόρους που έχουν απαυδήσει με τους παραδοσιακούς πολιτικούς, για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, και προωθώντας την αξιοκρατία και τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους νέους».
Ιδού η νέα Ιδεολογία. Στον Ομπάμα λέμε «Υes, we can» δηλαδή, για μια «δίκαιη Ευρώπη». Διότι, όπως υποσχέθηκε ο Ματέο Ρέντζι, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Τορίνο, από το 2015, θα αυξηθούν οι συντάξεις που είναι κατώτερες των 1.000 ευρώ, ενώ σκοπεύει να μειώσει το όριο των ετήσιων αποδοχών των μάνατζερ του δημοσίου στις 238.000 ευρώ. (Από το 2015).

Και επειδή το αφεντικό λέει ότι , «οι μούτσοι που γαμούσαμε τώρα καπετάνιοι», ο Σταύρος, κατήγγειλε τον «αριστερό λαϊκισμό», που λέει μούτσο, «μείνε εκεί, θα ψηφίσω ένα νόμο και θα γίνεις καπεταναίος».

Τα Πρόβατα που πανηγύριζαν επειδή τα έβγαλαν στην (Κρεατ)ΑΓΟΡΑ, βαλάζουν και μετά τη σούβλα και θα ψηφίσουν όπως τα συμβούλεψε το αφεντικό.
Το πρακτορείο Economist το έχει σίγουρο .Το Ποτάμι έχει μαζέψει ψηφοφόρους με ιλιγγιώδη ταχύτητα, φθάνοντας στην τρίτη θέση με ποσοστό 11-15%, μέσα σε τρεις εβδομάδες από τη σύστασή του.

21/4/14

Το Δημοψήφισμα της Σκωτίας

Με το καλό και στα δικά μας

Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις στη Σκωτία, που παρακολουθούν τις «εξελίξεις» στις διαθέσεις της Κοινής Γνώμης για το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία που θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου που δημοσιεύτηκαν χθες,  έδειξαν ότι το «ΝΑΙ» στην ανεξαρτησία συνέχισε την άνοδό του και ανέβηκε στο 39%, ενώ το «ΟΧΙ», που ξεκίνησε στο 53%, όταν ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα έχει πέσει στο 42%, και οι «αναποφάσιστοι» είναι 19%. 

  Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της ICM για την εφημερίδα «Scotland on Sunday», το κίνημα υπέρ της ανεξαρτησίας έχει φτάσει στο 39% και χρειάζονται μόνο 3% για να κερδίσει την ανεξαρτησία, καθώς το ΟΧΙ έπεσε στο 42 % .

Η έρευνα αποκάλυψε τη σημασία της ψήφου των πολιτών της Σκωτίας η οποίοι «έχουν γεννηθεί στην Αγγλία» από τους οποίους μόνο το 28% υποστηρίζει την ανεξαρτησία. Αντίθετα αν ληφθούν υπόψη μόνον οι ψήφοι εκείνων που γεννήθηκαν στη Σκωτία, το αποτέλεσμα θα είναι συντριπτικό της Ανεξαρτησίας.

Ο κ. Μπλερ Τζέκινς, ο επικεφαλής της Εκλογικής Επιτροπής του ΝΑΙ είπε στο RIA Novosti ότι τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων δείχνουν ότι οι «γυναίκες ψηφοφόροι» και οι υποστηρικτές των «Εργατικών» μεταστρέφονται προς το ΝΑΙ και ότι «η αρνητικότητα της εκστρατείας του Γουέστμινστερ, για το ΟΧΙ είναι ο καλύτερος προπαγανδιστής του ΝΑΙ».

Η εκστρατεία του ΟΧΙ προσπαθεί να φοβίσει τους Σκωτσέζους λέγοντας του , ότι δεν θα έχουν την κάλυψη του ΝΑΤΟ, ότι θα χάσουν την λίρα και την βασίλισσα, και ότι δεν θα είναι μέλη της ΕΕ, ενώ έτσι και αλλιώς η πλειοψηφία θέλει να φύγει από την ΕΕ, αφού το σύνολο της Ευρώπης και η Σκωτία, ελέγχονται από την υπερ-Ατλαντική ελίτ της Bilderberg .Των μεγάλων τραπεζιτών με το τραπεζικό καρτέλ, των πετρελαϊκών και των άλλων μεγάλων εταιρειών και των βαρόνων των μέσων αποβλάκωσης που εκτείνονται και στις δυο ακτές του Ατλαντικού την ΕΕ και τις ΗΠΑ.

Όπως φαίνεται στη Σκωτία υπάρχουν πάρα πολλοί που θέλουν να αποσχιστούν από τη Bilderberg και την υπερ-Ατλαντική ελίτ. Και ακολουθεί η Καταλονία που προσπαθεί να ξεφύγει από την «ισπανική κυβέρνηση» όπως ακριβώς και οι Βενετσιάνοι στην Ιταλία, και πιο πρόσφατα, στην ανατολική Ουκρανία που ο κόσμος ξεσηκώνεται κατά της παγκόσμιας χούντας.

Θράσος γεννά τους τυράννους

Ο Ιούδας , ο Άννας, και ο Καϊάφας ευχήθηκαν στον Εσταυρωμένο «Χριστός Ανέστη», και στον ελληνικό λαό είπαν: Και στα δικά σας.

Τηλε-Πρόβατα και τηλε-Γουρουνάκια (Γκογίμ) Ουζέ και χοπ!

Μην ξεχαστούμε....*

Το 2013 ο τζίρος της αγοράς των αεριτζήδων ήταν μόνο 38,5 δις ευρώ, ενω το 2012 ήταν 62 δις ευρώ, και το 2011, 96 δις ευρώ, αλλά ελπίζουμε εις το μέλλον.
- 70% rise in emissions covered by emission trading by 2015.

Ο απανταχού εβραϊσμός και οι συνεργαζόμενοι οικολόγοι του Κιότο εορτάζουν αύριο Τρίτη 22 Απριλίου την Ημέρα της Γης (Tu B'Shvat).

Περισσότεροι από 1 δις. τηλε-πελάτες, δηλαδή Γουρουνάκια, από 192 χώρες θα συμμετέχουν βελάζοντας , και «θα υλοποιήσουν δραστηριότητες που προωθούν την ιδέα της βιωσιμότητας των πόλεων και της μείωσης του αποτυπώματος διοξειδίου του άνθρακα», με το σύνθημα, «Πράσινες Πόλεις».

Στο μεταξύ ο Οβριοί θα ασχολούνται με το Emissions Trading ή cap and trade που είναι «a market-based approach used to control pollution by providing economic incentives for achieving reductions in the emissions of pollutants», διότι ο καλός εβραίος βγάζει λεφτά πουλώντας και μολυσμένο αέρα κοπανιστό. 

  Οι οικολόγοι- τηλε-πελάτες , που βελάζουν και μετά το σούβλισμα, πληρώνουν πράσινο φόρο μέσω της ΔΕΗ.

*Η Διεθνής Ημέρα της Γης καθιερώθηκε το 1970

Για την επέτειο του Πήτερ Κορομηλάς

Άλλο το Γενικό και άλλο το Ειδικό

Πριν 47 χρόνια οι ΗΠΑ δια της Cia, του ΝΑΤΟ, του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας επέβαλαν μια διαφορετική βάρδια εξουσίας που αντικατέστησε τους έμμισθους πολιτικάντηδες.
Η «δικτατορία» δεν κατέλυσε το Σύνταγμα και δεν κατάργησε τα δημοκρατικά δικαιώματα του ελληνικού λαού, διότι σήμερα, εν πλήρη Ευρω-κρατία το Σύνταγμα καταπατάται βάναυσα από την Κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η βουλή είναι κολοβή, και η δικαιοσύνη χειραγωγείται .
Αμερικανοκρατία το 1967 , αμερικανοκρατία 2014. Τίποτα δεν άλλαξε. Μόνο στην Κύπρο που είναι μακριά είχαμε «αλλαγές». Η ρίζα της συμφοράς βρισκόταν και βρίσκεται στην εξάρτηση της Πατρίδας μας.

Πέρασαν τα χρόνια, και τώρα που ζούμε στην εποχή των νέων μνημονίων και οι «δημοκρατικοί» οι «μαρξιστές» και οι «φασίστες» κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι στις 21 Απριλίου 1967 δεν ανέλαβε ο ελληνικός στρατός και οι Έλληνες αξιωματικοί τις "τύχες του Έθνους",  αλλά ο Πήτερ Κορομηλάς που μας επέβαλε ένα «μνημόνιο» , στο πλαίσιο της εξάρτησης της Ελλάδας από το «ιμπεριαλιστικό κατεστημένο» των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, για να εξυπηρετηθούν πιο αποτελεσματικά τα στρατιωτικά και οικονομικά συμφέροντα των μεγάλων μονοπωλίων.
Η επέμβαση δια της Cia, του ΝΑΤΟ, του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας το 1967, ήταν λοιπόν ένα «Μνημόνιο».
Για παράδειγμα η «μεταρρύθμιση» του ασφαλιστικού συστήματος που εισηγήθηκε στον Λουκά Πάτρα η Παγκόσμια Τράπεζα είναι Dale quale η σταδιακή «μεταρρύθμιση» των κυβερνήσεων «Ευρωπαϊκού Τόξου», Καραμανλή-Αλογοσκούφη, Παπανδρέου-Goldman Sachs, Papadimos, Σαχλαμαρέλων .

Τα πάντσερ των διεθνών τοκογλύφων περνούν αλλά δεν ξεχνούν τις «σαρωτικές» μεταρρύθμισεις.

Ο Πήτερ Κορομηλάς διόρισε υπουργό Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση Κόλλια τον πράκτορα Παύλο Τοτόμη, που ήταν υπάλληλος της TWA και μετά του Τομ Πάπας,  και τον υπάλληλο της Cia, Αδαμάντιο Ανδρουτσόπουλο υπουργό οικονομικων, καθώς και τους τσιφούτ- τσιφούτ Ιωάννη Ροδινό – Ορλάνδο απόγονο των κλεπτών του δανείου των Ρότσιλντ ως υπουργό Συντονισμού και τον Λεωνίδα Ροζάκη (Ρόζενστάιν) ως υπουργό Δικαιοσύνης. (Του οποίου υιός ήταν ο διάσημος (Χρήστος) Ροζάκης).

Στα ειδικότερα, υπήρξαν και οι αξιωματικοί, υπήρξε και η ΜΟΜΑ. Αλλά στα ειδικότερα. Στο υψηλό επίπεδο Πήτερ Κορομηλάς και Γκάς Αβράκωτος.

ΥΓ1. Παράκληση: Όποιος γνωρίζει ανακοίνωση της American Jewish Committee για την κατάλυση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα να μας τη στείλει για να την μάθουμε. Έστω και αργά

  ΥΓ2. Το σύνθημα του Πολυτεχνείου Εργάτες-Αγρότες και Φοιτητές ανήκει στον Γιώργο Οικονομίδη στιχουργό του Ύμνου της 21ης Απριλίου. (Μέσα στ' Απρίλη τη Γιορτή, το Μέλλον χτίζει η Νιότη, αγκαλιασμένοι – δυνατοί, μ' Εργάτη, Αγρότη, Φοιτητή, και πρώτο τον Στρατιώτη).