13/12/14

Εξαφάνιση με ελληνική διάσταση στη Βουλγαρία

Η αναζήτηση του πρώην προέδρου της βουλγαρικής Κρατικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας, (ДАНС) , Πέτκο Σέρτοφ, (Петко Сертов), που έχει εξαφανιστεί, εδώ και επτά μέρες, συνεχίζεται, γράφει η εφημερίδα "Τρουντ".
Η αστυνομία , βρήκε το αυτοκίνητο του κ. Σέρτοφ στην περιοχή του Πετριτσίου, κοντά στα σύνοτρα με την Ελλάδα.
 Ο πρώην διοικητής της ДАНС συμμετείχε ως σύμβουλος στην εταιρεία «United Energy Traders» (ОЕТ) που αντιροσωπεύσει το 8% των βουλγάρικων εξαγωγών ηλεκτρικού ρεύματος σε Ελλάδα και Ρουμανία.
Η εξαφάνισή του Σέρτοφ, κατά πάσα πιθανότητα συνδέεται με την αγωγή που έχει κάνει εναντίον του η Ελληνική ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αρχή στο Αστικό Δικαστήριο της Σόφιας για την μη πληρωμή ρεύματος αξίας 14 εκ. ευρώ. που αγόρασε από την Ελλάδα η εταιρία Vivid Power που το πούλησε στην Τουρκία σε μια εταιρία του Βούλγαρου επιχειρηματία Angel Bozhilov, που είναι ο ιδιοκτήτης της «United Energy Traders» .
Σύμφωνα με αυτή την «εκδοχή» ο Σέρτοφ μεσω Ελλάδος κατευθύνεται στις ΗΠΑ όπου έχει πολλούς φίλους στις υπηρεσίες ασφαλείας.

ΥΓ. Έτσι βγαίνουν τα εκατομμύρια στην αέρα πατέρα οικονομία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...