5/12/14

Μα είναι εντελώς γκα-γκα ο Αντωνάκης;

Του χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάει στα δόντια

Δεν ξέρω τι κατάλαβε και τι δεν κατάλαβε, ο φον Αντωνάκης αλλά το Βρετανικό Μουσείο έβαλε στο Κόλπο της Επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα τη Ρωσία.
«Προκαλεί τον Ελληνικό λαό η απόφαση του Βρετανικού Μουσείου να «δανείσει» ένα από τα γλυπτά του Παρθενώνα σε έκθεση στην Αγία Πετρούπολη», και είπε βλακωδώς :«ο Παρθενώνας και τα γλυπτά του δεν τεμαχίζονται, δεν δανείζονται και δεν παραχωρούνται!».
Η ουσία είναι ότι η χρυσή συλλογή από τον «Θησαυρό των Σκύθων», με περισσότερα από χίλια έργα τέχνης, που παρουσιάστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου στο μουσείο Allard Pierson του Άμστερνταμ, έχει παρακρατηθεί και δεν επιστρέφεται στην Κριμαία επειδή το Υπουργείο Πολιτισμού της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι η συλλογή πρέπει να επιστραφεί όχι στα Μουσεία από όπου προέρχεται αλλά στο Κίεβο, επειδή είναι κρατική ιδιοκτησία της Ουκρανίας. Μετά από αυτά τα τέσσερα μουσεία της Κριμαίας κατέθεσαν αγωγή σε δικαστήριο του Άμστερνταμ, ζητώντας να επιστραφούν τα εκθέματα τους.
Επομένως το Μουσείο της Ακρόπολης πρέπει να προσφύγει σε δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολής και να ζητήσει να επιστραφεί το κλεμμένο άγαλμα που δάνεισαν στο Ερμιτάζ οι άγγλοι, στον ιδιοκτήτη του, τον ελληνικό λαό.
Ακριβώς ότι ζητούν οι Ρώσοι στην Ολλανδία.

ΥΓ. Ξυπνήστε ρε κυβερνο- χαϊβάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...