6/12/14

Ζητήστε σήμερα στα περίπτερα τον «Ελεύθερο Κόσμο»

Με το πολυσέλιδο αφιέρωμα «Πολεμώντας τον Κόκκινο Δεκέμβρη... χθές σήμερα πάντοτε!», Κυκλοφόρησε σήμερα Σάββατο 6 Δεκεμβρίου ο «Ελεύθερος Κόσμος». «Πολεμώντας τον Κόκκινο Δεκέμβρη... χθές σήμερα πάντοτε!»
Στο νέο ανανεωμένο φύλλο μπορείτε να διαβάσετε: «Πολεμώντας τον Κόκκινο Δεκέμβρη... χθές σήμερα πάντοτε!»:
 Ένα αφιέρωμα 10 σελίδων στις μέρες που εκδηλώθηκε η κομμουνιστική ανταρσία στην Αθήνα.
Στο αφιέρωμα θα βρείτε άρθρο του Σπύρου Χατζάρα για τις σφαγές την «Ομηρία» και την «δολοφονική δράση της ΟΠΛΑ» η οποία περιορίστηκε στις λαϊκές συνοικίες και δεν επεκτάθηκε στην καρδιά της αστικής τάξης στο Κολωνάκι. Ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος γράφει για το «Παρασκήνιο της ανταρσίας» και ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος για το πως τον Δεκέμβριο του 1944, αλλά και εκείνον του 2008, η «Δεξιά πιάστηκε κυριολεκτικά στον ύπνο». Ο Νίκος Παπαγεωργίου ανασύρει τις «περιγραφές των κομμουνιστικών εγκλημάτων μέσα από τον Τύπο της εποχής» και ο Δημήτρης Νίκου γράφει για τον «Δεκέμβρη που. διδάσκει, φρονηματίζει και παρορμά» ,ενώ υπάρχει και μία εξιστόρηση της «Ηρωικής αντίστασης των ανδρών της Αστυνομίας Πόλεων» απέναντι στους συμμορίτες .Ο Πέτρος Μυλωνάς γράφει για τις «Εορτές τιμής και μνήμης των ηρωικών μαχητών του συμμοριτοπολέμου από τους Εθνικιστές στα δύσκολα χρόνια της Μεταπολίτευσης», το οποίο συνοδεύεται από σπάνιο φωτογραφικό υλικό.
Στο τελευταίο μέρος μπορείτε να διαβάσετε μία προδημοσίευση από το καινούργιο βιβλίο των εκδόσεων «Λόγχη» το οποίο θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, που «είναι μία συγκλονιστική μαρτυρία την οποία κατέθεσε στον συνεργάτη μας Νίκο Θεοδώρου, ο μοναδικός επιζών από την άνανδρη σφαγή στον σταθμό Χωροφυλακής του Λιτόχωρου Νικόλαος Παπακωνσταντίνου.
Ο Αρχιμανδρίτης Ιωήλ Κωνστάνταρος αναλύει το πόσο επιβλαβής είναι και από θρησκευτικής αλλά και κοινωνικής απόψεως η «κατάργηση της Αργίας της Κυριακής».
Η «Πρωτοβουλία για το δημόσιο σήμα» που έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, θέματα που αφορούν τον «Εθνικισμό» αναπτύσσουν οι: Γιώργος Δημητρούλιας, Νίκος Τζιόπας και ο Θοδωρής Σιώζος.
Ακόμη: «Επιχείρηση επιστροφή στο γαλάζιο μαντρί», η προσπάθεια των ανθρώπων της ΝΔ να φέρουν πίσω στο κόμμα, με διάφορα τεχνάσματα όσους περισσότερους μπορούν από τους δυσαρεστημένους, αλλά και για το πώς συμπεριφέρονται, σήμερα στον Γιώργο Καρατζαφέρη οι, κάποτε, υμνητές του. «Ένας απ' τους άλλους, η ΧΑ και οι Εθνικιστές» του Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Θα διαβάσετε, επίσης, μία αναδρομή στα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 1967 όταν ο Κωνσταντίνος προσπάθησε να ανατρέψει τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, τις «Ακρότητες» του Γιώργου Δασκαλάκη και τα ευρωπαϊκά Εθνικιστικά νέα με επιμέλεια του Δημήτρη Μπουγιώτη, μία ανάλυση του Γιάννη Κουριαννίδη για τον ραγιαδισμό τον οποίο επιδεικνύουν οι κρατούντες μας απέναντι στον κάθε επιβουλέα μας, μία ανάλυση από τον Ευθύμιο Πέτρου σχετικά με την νομοθεσία για την οπλοφορία στην χώρα μας και για το αν αυτή είναι σήμερα παρωχημένη.
Υπάρχουν ακόμα: μία απάντηση σε όλους αυτούς που βλέπουν φανταστικούς χρηματοδότες οι οποίοι κρύβονται πίσω από την επανέκδοση του «ΕΚ», μία εκ βαθέων συνέντευξη του ιδιοκτήτη των εκδόσεων «Πελασγός» Γιάννη Γιαννάκενα η σελίδα πολιτισμού την οποία επιμελείται με ιδιαίτερη φροντίδα ο υπεύθυνος επί των πολιτιστικών Γιώργος Πισσαλίδης , η «προσωπογραφία του Βιζυηνού» από τον Λ. Αλεξανδρου, αλλά και οι νέες κυκλοφορίες εθνικιστικών βιβλίων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στην ANTIFA αντιτάσσουμε την ANTIZOG

Zionist Occupation Government or Zionist Occupied Government (abbreviated as ZOG) is an conspiracy theory that holds that Jews secretly control a given country, while the formal government is a puppet regime.[1]

Σιωνιστική κατοχή κυβέρνηση ή σιωνιστική Κατεχόμενη κυβέρνηση (συντομογραφία ZOG) είναι μια θεωρία που υποστηρίζει ότι οι Εβραίοι ελέγχουν κρυφά μια δεδομένη χώρα, ενώ η επίσημη κυβέρνηση είναι ένα καθεστώς μαριονέτα.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...