30/12/14

Να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι ο αρχηγός και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής

Εκλογές με προφυλακισμένο τον αρχηγό του τρίτου κόμματος δεν θα είναι ούτε ελεύθερες ούτε δημοκρατικές. Το σύστημα Σαμαρά-Αθανασίου-Δένδια παρασέρνει τη Δημοκρατία, στο βάραθρο που οι ίδιοι με την αντιλαϊκή πολιτική τους έπεσαν .
Ο κ. Μηχαλολιάκος και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καταδικαστεί. Δηλαδή δεν έχει αποφασίσει η ανεξάρτητη δικαιοσύνη για τις κατηγορίες που τους φόρτωσε το σύστημα Σαμαρά-Αθανασίου-Δένδια-Χάρρις. 
Η συνεχιζόμενη προφυλάκιση τους , και η απαγόρευση ουσιαστικά του δικαιώματος να ασκήσουν ελεύθερα τα πολιτικά τους δικαιώματα είναι συνταγματική εκτροπή.

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απολυτα σωστο Σπυρο.

Με προφυλακισμενους πολιτικους χωρις δικη επι μακρον δεν μπορει να γινουν Ελευθερες εκλογες. Δεν μπορει να ονομαζεται Δημοκρατια καθεστως χωρις Εθνικκη Ανεξαρτησια και Ελευθερες εκλογες. Ηρθε η ωρα οι Ελληνες να επανακτησουν την Εθνικη τους Ανρξαρτησια και να αναλαβουν τις ευθηνες τους. Διαφορετικα δουλεια τους αξιζει μεσα στιν Ευρωπη του ΕΥΡΩ των των τοκογλυφων.

Ανώνυμος είπε...

κ να μην τους αποφυλακισει που μαλλον αυτο ειναι το σιγουρο , θα τρεξουμε ολοι κ απο στομα σε στομα θα μαζεψουμε ψηφους..κ τα στελεχη κ εμεις οι οπαδοι. κ οταν ερθει η ωρα της κρισης ο καθενας θα αναλαβει τις ευθυνες του.
Νικος πειραιας

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...