5/12/14

Υποπρακτορείο των ΗΠΑ η Γαλλία

Μετά τη χθεσινή βόμβα Πούτιν για τους Ευρω-κολαούζους των ΗΠΑ που θεωρούν την Εθνική Κυριαρχία ως μεγάλη πολυτέλεια», ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρ.Ο Ντμίτρι Ραγκόζιν εξειδίκευσε το ζήτημα με τη Γαλλία και δήλωσε ότι οι Γάλλοι δεν λαμβάνουν αποφάσεις σαν κυρίαρχο κράτος.
«Ελπίζαμε ότι οι Γάλλοι λαμβάνουν κυρίαρχες αποφάσεις, όπως όμως αποδείχθηκε η κατάσταση είναι διαφορετική», ειπε, αναφερόμενος στην προμήθεια από την Γαλλία των ελικοπτεροφόρων Μιστράλ. 
  «Η απόφαση για την προμήθεια στρατιωτικού εξοπλισμού από το εξωτερικό ήταν ένα καταστροφικό λάθος», είπε και τόνισε ότι προσωπικά πίστευε πάντα ότι, «η σύμβαση με τη Γαλλία για τα ελικοπτεροφόρα ήταν ένα λάθος».

ΥΓ. Περί της ρωσικής προφοράς των ονομάτων. Εάν ο τόνος ήταν στην λήγουσα η προφορά θα ήταν Ραγκαζίν, εάν είναι στην παραλήγουσα η προφορά είναι Ραγκόζιν. Και δεν γράφουμε Ρογκόζιν, όπως δεν γράφουμε Χοροσό αλλά Χαρασό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

23 Απριλίου 1999. Η στυγνή δολοφονία από το Κράτος Δικαίου 23 εργαζόμενων στην Ενημέρωαη. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την ελευθερία της Γνώμης.

  ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ  Ο.Δ.ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ Tα ξημερώματα της 23η...