13/12/14

ΙΓΚΟΡ ΣΤΡΕΛΚΟΦ: Ο Μεγάλος πόλεμος είναι αναπόφευκτος

«Ο Μεγάλος Πόλεμος, εξακολουθεί να είναι αναπόφευκτος. Η μηχανή εχει μπεί μπροστά και δεν θα τελειώσει με παραχωρήσεις. Σε αυτόν τον πόλεμο, δεν υπάρχει συμβιβασμός . Είτε θέληση για νίκη ή ήττα. Όσο νωρίτερα το καταλάβει ο Πρόεδρος τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσει και θα είναι λιγότερα τα θύματα του ρωσικού λαού στη Ρωσία και την Ουκρανία». Αυτό είναι το μήνυμα στα ρωσικά κοινωνικά δίκτυα του ο Ιγκόρ Στρέλκοφ.

Ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος «Δίκαιη Ρωσία» (Справедливая Россия), στο οποίο μετέχουν και οι εθνικιστές της «Πατρίδας», (РОДИНА), Μιχαήλ Εμελιάνοφ δήλωσε ότι η Δούμα «μπορεί να δώσει στον πρόεδρο Πούτιν εξουσιοδότηση να χρησιμοποιήσει τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στο έδαφος της Ουκρανίας, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες προμηθεύσουν με όπλα το Κίεβο» . (Ο Εμελιάνοφ αποσκίρτησε το 2007 από την «Ενωμένη Ρωσία» του Πούτιν. «Η Ουάσιγκτον δεν ενδιαφέρεται για την αποκλιμάκωση της έντασης στην Ουκρανία. Οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται για την μετατροπή της Ουκρανίας σε πυριτιδαποθήκη κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, και η Ρωσία, δεν θα περιμένει την ώρα που Ουκρανία θα είναι πλήρως εξοπλισμένη, αποτελώντας κίνδυνο για την Ρωσική Ομοσπονδία» δήλωσε ο Εμελιάνοφ, στο RIA Novosti.

2 σχόλια:

soulis είπε...

Το εβραικο κωλοπαιδο της κομσομολ που υιοθετησαν οι Ροτσιλντ για να τον χτησιμοποιησουν σαν φροντμαν στην επιχειρηση αρπαγης του εψσικου πλουτου ο Χοντορκοβσκι μιλησε εν τω μεταξυ στο εβραικο bloomberg.
Απειλει τον Πουτιν οτι καλυτερα ναφυγει εαν θελει να ζησει πολλα χρονια μιλαει με υπονοουμενα για Λενιν ακομη οτι πιθανον να γινει πραξικοπημα οτι ο ιδιος θαηθελε να γινει μεταβατικος προεδρος σε περιπτωση που γινει πραξικοπημα και ανατραπει ο Πουτιν και αλλα παραληρηματικα.Η μηπως δεν ειναι;
Τι λες Σπυρο ;.Ευσεβεις ποθους δικους του της Νουλαντ και των Ροτσιλντ εκφραζει το βρωμοσκυλο η εχουν βαση τα οσα λεει;.

soulis είπε...

Xρονια Πολλα Σπυρο για την γιορτη σου

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...