13/12/14

Ειδήσεις (Πα)-ΣΟΚ

Ο υπέρβαρος Συνταγματολόγος του ΠΑΣΟΚ κρέμεται από μια κλωστή. «Εάν κοπεί, η χώρα μπορεί να οδηγηθεί στην απόλυτη καταστροφή, στην περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος Δημοπρασίας από την παρούσα Βουλή».
Η Κάπα Research, που τα παίρνει από τον ΔΟΛιο κυρ Σταύρο με το εγκεφαλικό, διαπίστωσε ότι το 57,8% των τηλεθεατών ζητεί εκλογή Προέδρου της Δημοπρασίας από την παρούσα Βουλή. Σε ερώτηση εάν έχει αποφευχθεί ο κίνδυνος εξόδου της χώρας από το ευρώ, το 59,1% των ερωτηθέντων απαντά αρνητικά. Επειδή, η πλειοψηφία των τηλεθεατών συμφωνεί με τα συνθήματα του von Murutis, η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. μειώνεται στο 2,8%, από το 3,6% το Νοέμβριο. Ακλουθούν το ηρωικό ΠΑ-ΣΟΚ με 6,7%, το Ποτάμι με 6%, η «Χρυσή Αυγή» με 5,9% και το ΚΚΕ, με 5,8%.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μεσα σε τρεις μηνες η ΧΑ εχασε 5% απο την εκλογικη της δυναμη. κανε μας μια αναλυση κ. Χατζαρα πως μπορει να γινει αυτο. με τρωει η περιεργεια.
Νικος πειραιας
χρονια πολλα κ για τη γιορτη σου

Ανώνυμος είπε...

Στην Β' Αθηνών δεύτερο κόμμα η ΧΑ και τρίτο η ΝΔ . Μετά την κατάρρευση Κωλοτούμπα δυναμώνει η ΧΑ και περνάει μπροστά από την ΝΔ .
Μιλάμε για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας .

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...