18/11/14

H τραγωδία του (αφελούς) Πατριώτη

Κάποιοι χάρηκαν, επειδή ο Τόμα, η ντουμπλουφάς χορεύτρια, που κάνει ότι του πει ο αμερικανός πρέσβης τώρα που γύρισε στο Βελιγράδι, ο αυθεντικός, ο Βόγια, και τρίζει η καρέκλα του ,άρχισε να αλληθωρίζει προς ανατολάς.
Και με την άδεια του αμερικανού πρέσβη, είπε στον πατριάρχη Κύριλλο , ότι «ο τσάρος της Ρωσίας, ρισκάροντας τις ζωές του λαού του, πολέμησε τις δυνάμεις του σκότους για να σώσει την Σερβία κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο!».
Είπε , ο Τόμα, ο νεκροθάφτης, το παιδί των αμερικανών. Δεν είπε πόσο πάει το Κόσσοβο.
Ο «έτσι κι αλλιώς», νοιώθει ήδη την ανάσα του Σέσελι στον ιδρωμένο σβέρκο του. 10.000 στην πλατεία, να φωνάζουν όχι στην ΕΕ και ένωση με τη Ρωσία, δεν είναι λίγο τέτοιες μέρες.
 Οπότε θυμήθηκε και ο Τόμα τη Ρωσία, και τον αγωγό , και έκανε και ασκήσεις με τους Ρώσους. Αλλά λιγοστεύουν οι μέρες τους. Και της ντουμπλουφάς χορεύτριας και του Βούτσιτς, που πήρε συγχαρητήρια από το Στειτ Ντηπάρτμεντ. Έχει ο καιρός γυρίσματα που λέει και το αβάπτιστο της Μάργκαρετ.

2 σχόλια:

AvDarGOR είπε...

τον βρωμοΣιπταρη ΚΟΝΕ τον ειδες σημερα στο φιλικο με τα Σερβακια?.... ενας τσογλανι..... αυτη ειναι η εθνικη τους...πλεον... ουτε με τα Φεροε!....

Ανώνυμος είπε...

Ποια ειναι η ντουμπλφας χορευτρια;