1/11/14

Το αγγλοσιωνιστικό «χαλιφάτο» και τα όργανά του

Το Human Rights Watch πρωτοστατεί στον αγώνα των ελευθέρων αγορών κατά της «Νέας Τυραννίας» του Πούτιν και μαζεύει υπογραφές. Άλλωστε οι οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι υπεράνω πάσης πρακτορικής υποψίας.
Μερικές ΜΚΟ (Γιατροί Χωρίς Σύνορα) είναι γεμάτες κανονικούς πράκτορες, ενώ άλλες , (Freedom House, Open Society Foundation, National Endowment for Democracy NED, κλπ ), είναι ημι-επίσημα εργαλεία της CIA.
Ο Πούτιν στην ομιλία του στη λέσχη Valdai είπε ότι είναι απόλυτα έτοιμος για μια μακρά αντιπαράθεση με το «αγγλοσιωνιστικό χαλιφάτο». Οι Αθέατοι δεν μπορούν να εξαπολύσουν εναντίον του τα πορτοκαλί δικαιώματα γιατί εξελέγη από τον ρωσικό λαό, η δημοτικότητα του είναι κάπου στο 80% και ελέγχει απόλυτα τα «υπουργεία» που έχουν δύναμη, (Άμυνας, Εσωτερικών, Εκτάκτων Αναγκών), και την αστυνομία, την αντικατασκοπεία, αλλά και τους μεθοριακούς φρουρούς και τις ένοπλες δυνάμεις προστασίας των σιδηροδρόμων. 
 Με άλλα λόγια, η εκθρόνιση του είναι νομικά αδύνατη, φυσικά αδύνατη και πολιτικά αδύνατη.
Η Φιλελεύθερη αντιπολίτευση στον Πούτιν είναι σήμερα μετα τον πόλεμο στην Νοβορωσία πιο αδύνατη από ποτέ και ο κόσμος τους βλέπει ως εργαλείο των ΗΠΑ της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, όπως βλέπουν τους Βαχαμπίτες της Τσετσενίας και τους Ουκρανούς ΝεοΝαζί.
Τα "φιλελεύθερα μυαλά" στην κυβέρνηση έχουν στις πλάτες τους την καταστροφή των 90 και ισα-ισα είναι χρήσιμοι σαν κανάλι διαλόγου με το Αμέρικα. Οι Φιλελεύθεροι συνομιλούν με τη Δύση αλλά… υπό τον έλεγχο του «Τσάρου».

YΓ1 Άμα δείτε ποιους υποστηρίζει το Freedom House στην Ελλάδα και ποιοι αποτελούν το στρατό του Open Society Foundation στην Αθήνα θα καταλάβετε.

ΥΓ2. Α! έχουμε και το όργανο των επενδυτών της πράσινης ανάπτυξης και του χρηματιστηρίου των Ρύπων .(Greenpeace).

ΥΓ3. Το defencenet.gr μάλιστα σημειώνει ότι το Human Rights Watch , παρουσιάζει μια φωτογραφία του Reuters με σαφέστατη περιγραφή που δείχνει μια γυναίκα – συγγενή θύματος της σφαγής από τους νεοναζί στην Οδησσό που οδύρεται στην κηδεία του, ως ... “θύμα καταπίεσης στην Ρωσία του Πούτιν”!

ΥΓ4.Το αμερικανικό παρακράτος δυστυχώς αναβάλει διαρκώς τις διώξεις  των υπευθύνων της σφαγής στο Μέγαρο των Συνδικάτων στην Οδησσό, μετά μάλιστα την αποκάλυψη ότι έπαιρναν χρήμα από fund – χρηματοδότη της Αλ Κάιντα!

1 σχόλιο:

ENDYMION είπε...

Τα σκοτεινά μυστικά ενός κράτους επιτήρησης

https://www.youtube.com/watch?v=IWjzT2l5C34

Η Στάζι είχε δικό της πανεπιστήμιο.

Η Στάζι συνέλεγε ακόμα και τη μυρωδιά των ανθρώπων. Υπάρχουν αποθηκευμένα δείγματα σε κλειστά δοχεία, τα οποία και βρέθηκαν.

http://ermionh.blogspot.gr/2014/11/blog-post.html

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...