15/11/14

Επιχείρηση παραπληροφόρησης από αλληλεγγύη στα Αφαντικά

Οι Ρουφιάνοι της εγχώριας Ενημέρωσης αναμεταδίδουν αμέσως ότι αρλούμπα τους στείλουν οι επικοινωνιολόγοι από τα ….Κεντρικά

 
 Από την συνάντηση των 5 στην Αυστραλία.Xi Jinping: BRICS countries should raise their voice in global economic governance

Ο Πούτιν δεν φεύγει από το Μπρισμπέιν. Ξεφτυλίστηκαν εντελώς και οι δικοί μας «δημοσιοκάφροι»!

Τα πρακτορεία και οι Πράκτορες κάνουν τη δουλειά τους, και δημιούργησαν την δήθεν είδηση , «Άρον άρον θα φύγει ο Πούτιν από το G20». Η Ναυτεμπορική έγραψε: «Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν σκοπεύει να επισπεύσει την αποχώρησή του από τη σύνοδο του G20 στην Αυστραλία, ύστερα από τις πιέσεις τις οποίες δέχτηκε από Δυτικούς ηγέτες σχετικά με την ουκρανική κρίση».
 Το ρουφιανομπλόγκ του Εισαγγελάτου , έγραψε: «Διπλωματικό επεισόδιο στη Σύνοδο της G20! Φεύγει άρον άρον από την Αυστραλία ο Πούτιν – Εξοργίστηκε από τις πιέσεις για την Ουκρανία! Έξαλλος με τους δυτικούς ηγέτες της G20 ο Βλαντιμίρ Πούτιν . Ο πρωθυπουργός του Καναδά του είπε: Πρέπει να φύγετε από την Ουκρανία "Σταμάτα να κάνεις τον νταή" φέρεται να του είπε και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον.
Οι ρουφιάνοι του Αλαφουζόλ πιο «σοβαροί» έγραψαν «Ενοχλημένος ο Πούτιν, αποχωρεί νωρίτερα από την G20», το ίδιο και οι Ρουφιάνοι του Εμπολα. «ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΡΩΣΟΣ .Αποχωρεί άρον άρον από τη Σύνοδο των G20 ο Πούτιν λόγω Ουκρανίας».

Ταυτόχρονα με τα παραμύθια των πρακτόρων, που τα μετέδωσε το ΑΠΕ και τα αναμετέδωσαν τζάμπα, από καθήκον οι ρουφιάνοι , ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ ,διέψευσε τις ανταποκρίσεις λέγοντας ότι πρόκειται για απόλυτες ανόσιες, προσθέτοντας ότι «στις διαπραγματευτές αυτό το ζήτημα τίθεται συνεχώς. Είναι μια συνηθισμένη ρουτίνα».

ΥΓ.Ουστ.Ρουφιάνοι!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ντουλάπα προφανώς είχε και μικροφωνική, γιά να μπορέσει να "την πεί" στον Βλαδίμηρο, από εκεί μέσα εννοείται, ο τιτανοτεράστιος Χάρπερ!