18/11/14

Οι σκοτεινοί φόνοι του Πολυτεχνείου και οι αόρατες δυνάμεις

Στην μαϊμού επανάσταση της Ρουμανίας το 1989 οι πράκτορες του Ιλιέσκου πυροβολούσαν τους διαδηλωτές σαν τάχα «σεκιουριτάτε» που αντιστέκονταν. Το ίδιο έκανε και το «κλιμάκιο».
 Σκοτώνανε τυχαία κόσμοι για να αποδώσουν τους θανάτους σε αναρχικούς που είχαν όπλα αλλά δεν χρειάστηκε. Ο Παπαδόπουλος αυτοκτόνησε μόνος του.
Τη δράση των πρακτόρων την εντόπισε και ο Τσεβάς που ανέφερε στην έκθεσή του.
«Η ύπαρξις ελευθέρων σκοπευτών, εις τον χώρον του Υπουργείου (Δημοσίας Τάξεως) κινουμένων ελευθέρως, καθιστά ύποπτον πάσαν αντίθετον θέσινΆτομον εν πολιτική περιβολή, φέρον κόμην μακράν και γενειάδα, εκράτει μακρύκανον πυροβόλον όπλον και ου μόνον ελευθέρως και ανεμποδίστως ως εις οικείον και γνώριμον χώρον, εκινείτο μεταξύ των οργάνων του Υπουργείου ∆ημοσίας Τάξεως, αλλά και επυροβόλει δια του όπερ έφερε φονικού όπλου εκ διαφόρων σημείων σημείων του κτιρίου και από της ταράτσας, αλλά και εκτός αυτού, κατά του πλήθους ή και μεμονωμένων διαδηλωτών προς το Πολυτεχνείον και την οδό Αβέρωφ».
Ποιος ήταν ο μακρυμάλλης μουσάτος ο Τσεβάς δεν το έμαθε. Αγνώστου ταυτότητας UFO, ο δολοφόνος.Ουτε όμως η δεξια κυβέρνηση Καραμανλή ούτε η σοσιαλιστική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θέλησαν να μάθουν την τυατότητα του ούτε ασχολήθηκαν με τον ρόλο του Ρουφογάλη και της Cia στο Πολυτεχνείο.
Η πλάκα είναι πως ούτε η αριστερά ζήτησε να γίνει έρευνα έτσι για τα μάτια του κόσμου.

ΥΓ. Ο σκοτεινός κόσμος των μυστικών υπηρεσιών έμεινε 40 χρόνια «σκοτεινός» και οι χαζοί δεξιοί κάνοντας πλάτη στους πράκτορες λένε ότι δεν «υπήρχαν νεκροί».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νεκροι υπηρξαν οπως εχει δειξει και η ερευνα του ΕΙΕ. Το θεμα ειναι σε ποια σημεια των Αθηνων και απο ποιους.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...