14/11/14

ΔΟΛιος ελιγμός της Ψωροελίτ

Ο «πορφυρογέννητος» ΔΟΛιος βουλευτής Αθηνών , ο υιός του ΔΟΛιου Κυρ-Σταύρου,(με το εγκεφαλικό), αποχώρησε από την πολιτική αλλά παραμένει ενεργός στο «μαγειρείο» μαζί με τον μπαμπά του. 
 Ο υιός Ψυχάρης παραιτήθηκε από βουλευτής ,«έπειτα από προβληματισμό μηνών», γιατί διαπίστωσε «ότι δεν αξίζει» να υπηρετεί άλλο, «ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμη και για τα αυτονόητα» και να «εργάζεται από κοινού για τη σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας».
Οι ΔΟΛιοι πατήρ και υιός θα συνεχίσουν να μάχονται με δανεικά για να βελτιωθεί το βιοτικό τους επίπεδο και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο».

Λίγες ώρες μετά την έκκληση του φον Αντωνάκη για συναίνεση προκειμένου να προχωρήσει η αναθεώρηση του Συντάγματος, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ως τον Ιούνιο του 2016, υπάρχει επαρκής χρόνος για να τελειώσει η πρώτη φάση της συνταγματικής αναθεώρησης και να προχωρήσει στη συνέχεια η δεύτερη φάση από την επόμενη Βουλή,  οι ΔΟιοι της Ψωροελίτ τραβήξανε το χαλί κάτω από τα πόδια του Αντωνάκη και πάνε για βελτίωση βιοτικού επίπεδου με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ίσως ακολουθήσουν και άλλες παραιτήσεις σαν το Καλοκαίρι του 1993, κατά το φαινόμενο της Προμνησίας.(déjà vu).

Δεν υπάρχουν σχόλια: