15/11/14

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ Φ Α Υ Λ Ο Ι

Φθίνοντος του έτους    και κάνοντας αναδρομή στον χρόνο πού φεύγει, μένουμε ενεοί με τους λόγους και πράξεις των πολιτικών, αυτού του άθλιου και αντιδημοκρατικού πολιτικού συστήματος πού υπάρχει. 
 Τα υποκείμενα αυτά, δηλαδή οι δήθεν πολιτικοί ταγοί, έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και ομιλούν και συμπεριφέρονται ως να μην έχουν, απέναντι του Λαού, καμία ευθύνη. Η υποκρισία τους είναι απύθμενη, θεωρούν τον Λαό μας ανίκανο να αντιληφθεί την δική τους ανικανότητα. 
 Όντες παντελώς αποτυχημένοι οι ‘ φωστήρες ’ των διαφόρων οικονομικών «school» κορδακίζονται και προβάλλονται ως τιμητές όλων των γεγονότων, και το πλέον εξωφρενικό είναι να προτείνουν και λύσεις επί προβλημάτων τα οποία οι ίδιοι δημιούργησαν. 
 Οι ανάξιοι και φαύλοι παρουσιάζονται ως σωτήρες. 
 Τα υποκείμενα αυτά είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, από τους πάτρωνές τους, για να παίζουν αυτούς τους προδοτικούς ρόλους. Είναι ασυνείδητοι με πλήρες ψυχοδιανοητικό κενό ευρισκόμενοι σε κατάσταση φρεναπάτης. Διότι η απλή λογική επιτάσσει να υπήρχε εκ μέρους αυτών, των πολιτικών απατεώνων, στοιχειώδες αίσθημα ντροπής. 
Είναι φαίνεται σε τέτοιο βαθμό ηλίθιοι πού δεν αντιλαμβάνονται την κατακραυγή του Λαού. Ενώ είναι πνιγμένοι στα σκάνδαλα, ενεχόμενοι μάλιστα και σε πράξεις του ποινικού δικαίου. Σκέτη τρέλα. Πρέπει κανονικά να περάσουν από ειδικό δικαστήριο, ως προδότες της Πατρίδος.
Ήθελα να ξέρω, σε ποιους νομίζουν ότι απευθύνονται ; νομίζουν ότι ο Λαός μας δεν ξέρει τι κουμάσια είναι ; νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο ; 
 Αλλά φαίνεται ότι αυταπατώνται επειδή τους υποστηρίζουν και τους προβάλλουν, για τα συμφέροντά τους, ορισμένοι εξωνημένοι καναλάρχες, αχρείοι δημοσιογράφοι, και αμοραλιστές εκδότες. 
 Τραγικό άμα και γελοίο παράδειγμα φρεναπάτης είναι ,o   Σαμαράς, αρχηγός κόμματος, να είναι λάβρος κατά του μνημονίου και αυτοστιγμή να αλλάζει και να γίνεται υπέρμαχος του φονικού μνημονίου με τίμημα εξαγοράς του την ‘καρέκλα’. 
 Θα υπάρξει βεβαίως ο αντίλογος και θα μας πουν, μα αφού τους ψήφισε ο Λαός. 
 Ναι άλλα όμως υποσχέθηκαν ότι θα πράξουν και άλλα έπραξαν και πράττουν. 
 Επομένως η ψήφος τους δόθηκε με εξαπάτηση του Λαού, άρα είναι προϊόν απάτης και αυτοί κοινοί πολιτικοί απατεώνες. 
 Προσπαθούν με βερμπαλισμούς και με ακατάσχετη φλυαρία ( δεν ξέρουν και τίποτα άλλο, αυτό έμαθαν στις λέσχες ) συνεχώς αδολεσχούντες κοινώς παπαρδελίζοντες, να παραπλανήσουν τους Έλληνες πολίτες. 
 Βέβαια, αυτοί αγωνίζονται με ψεύδη να κρατήσουν το καταρρέον κληρονομηθέν πολιτικό επάγγελμά τους, όμως αν είχαν στοιχειώδη συνείδηση της πλήρους αποτυχία τους έπρεπε να ντρέπονται το ολιγότερο ή μάλλον, με 7000 αυτοκτονίες συμπολιτών μας να κάμουν χ α ρ α κ ί ρι, οι αφιλότιμοι. 
 Αυτοί όμως ως ασυνείδητοι, συνεχίζουν την ίδια πολιτική, με υπερφορολογήσεις, κατασχέσεις και κλείσιμο καταστημάτων και επιχειρήσεων. Θα επιμένουν μοιραίως, μέχρι την πλήρη εξαφάνισή τους και την διάλυση των θλιβερών κομματικών τους τιμαρίων. Για να σωθεί η πατρίδα μας πρέπει όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα να εξαφανισθεί και να εκλείψουν πολιτικώς δια παντός οι άθλιες πολιτικές οικογένειες που τους εξέθρεψαν. 
 Η επερχόμενη πνευματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ θα σαρώσει αυτούς και τους πάτρωνές τους, όπως επίσης και τους δολοφόνους ιδιωτικούς τραπεζίτες πού καθημερινά δολοφονούν ψυχές.
Η πνευματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ θα πρέπει να αλλάξει τα πάντα, όλο το πολιτικό και οικονομικό υπάρχον σήμερα σύστημα και να δώσει νέες προοπτικές στο Λαό προ πάντων στους Νέους μας στα παιδία μας. Επομένως : Κατάργηση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος, πραγματική δημοκρατία-δικαιοκρατία χωρίς κόμματα συμμορίες. Κατάργηση του υπάρχοντος τραπεζικού συστήματος. Κατάργηση του τόκου.
Έτσι θα απαλλαγούμε διά παντός από τον όφι τον αρχαίο, δηλαδή από την ολέθριο σπείρα του συνεδρίου της ματαιότητας των Θεοστυγών ( θεομίσητων ).

Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...