5/11/14

Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι

Ένα από τα φερέφωνα της αμερικανικής πρεσβείας ο «Κοεν-τζόγλου»* και άλλοτε υπουργός Προστασίας του μουσουλμάνου Πολίτη, κατέθεσε τον Σεπτέμβριο πρόταση για συμφωνία για Πρόεδρο και πρόωρες εκλογές έως τον Δεκέμβριο του 2015 παράλληλα με την έναρξη «διακομματικής συζήτησης για τις αλλαγές σε διοίκηση και κράτος». Ακριβώς την ίδια, (αμερικανική πρόταση) μπροστά στην «τουρκική προκλητικότητα» κατέθεσε και ο AXEL..

  * http://deltio11.blogspot.gr/2011/01/o_12.html  O Κοεν-τζόγλου και η πράσινη διακυβέρνηση ,τσιράκια του πρέσβη Δανιήλ. Έγγραφο της ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ αποκαλύπτει τις βαθιές σχέσεις του υπουργού προστασίας των μουσουλμάνων με τις ΗΠΑ.Οι ΗΠΑ πίσω από το Τζαμί και την μεταναστευτική πολιτική ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.Εμπιστευτικό διπλωματικό τηλεγράφημα , (Ιανουάριος 2010), που διέρρευσε το WikiLeaks αποκαλύπτει τις σχέσεις του τέως υπουργού Προστασίας του (μουσουλμάνου) Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με την πρεσβεία των ΗΠΑ καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόταν και διαχειριζόταν ο υπουργός την τρομοκρατία σε εγχώριο επίπεδο. Το τηλεγράφημα αφορά την 45λεπτη συνάντηση του Μ. Χρυσοχοΐδη με τον Αμερικανό πρεσβευτή Ντάνιελ Σπέκχαρντ……

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε ψάχνω
στα λαμπρά σφαγεία των δρόμων
στις νευρωτικές διαδρομές
σε σταθμούς και στοές
σε ψάχνω




Τουρκική αντιρατσιστικη πρόσκληση για αντιναζιστικη εθνικη συναινεση μέσα στην ελληνική διαπολιτισμικη Βουλή


Εξαιρετικά συναινετικος εντός του ελληνικού κοινοβουλίου εμφανίστηκε τούρκος βουλευτής προσκεκλημενος στης εθνικης συν-ενεσης, ζητώντας το μοίρασμα των κοιτασμάτων του φυσικού αερίου της διαπολιτισμικης Κύπρου, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές επιδιώξεις του συνταγματικου τοξου, μετά από έναν μήνα διεγερτικων προπονησεων των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου στην ΑΟΖ της με το Barbaros και τα πολεμικά συνοδευτικά.


Η δήλωση έγινε στο πλαίσιο οπερετας του ΝΑΤΟ, η οποία διεξήχθη στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής των τουρκελληνων.

Ο τούρκος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος της ελλαδος AKP, Οσμάν Μπακ, ο οποίος επιβεβαιωσε τις δηλώσεις περί συναινετικης προθερμανσης που έκανε λίγο νωρίτερα ο διαπολιτισμενος υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος o Α' , συμφωνησε ότι η κυπριακή πρωκτοκρηπίδα είναι προσβάσιμη και στις δύο κοινότητες και πως θα πρέπει από κοινού ν' αποφασίσουν πως θα χρησιμοποιηθούν οι πόροι του φυσικού αερίου.

Πρέπει να υπάρξει εθνικη συμφωνία μέσω του ΟΗΕ ώστε να μοιραστούν οι πόροι των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της Κύπρου σημείωσε χαρακτηριστικά ο ειδικος αγορητης βουλευτής, αποκλείοντας μονομερή τουρκοφοβικη δραστηριότητα στην περιοχή


ΕΛΛΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Έχοντας ήδη εμπνευσει το κλίμα εθνικης δημοκρατικης και αντιναζιστικης συναινεσης, εν συνεχεία ο Οσμάν Μπακ τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα πλεον υπαρξεως συνόρων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ζητώντας την εθνικη συνεννοηση για αντιρατσιστικη κατάργηση της υποχρέωσης χορήγησης ταξιδιωτικής βίζας στους τούρκους πολίτες για την εγκατασταση τους στη χώρα ολων μας .

Ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην κοινοβουλευτική συνέλευση του συντακτικου τοξου του ΝΑΤΟ ευχηθηκε οπως
η Κύπρος λειτουργεί σαν κυρίαρχη κανουλα στην περιοχή υπογράμμισε και σημείωσε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρια για πανεθνικη συναινεση, την ώρα που οι κίνδυνοι από τα φαινόμενα αστάθειας και οι εχθροι της νατοικης δημοκρατιας και διαπολιτισμου που εμφανίζονται απειλούν το σύνολο των κοινών μας συμφερόντων στην περιοχή.

Η παραμονή του Παπάγου στην Αθήνα ήταν δική του απόφαση

Από τα Πρακτικά της Συσκέψεως στα Ανάκτορα  Τατοίου στις 11 το πρωί  της 18ης Απριλίου 1941 . Παρόντες: Γεώργιος Β', Βασιλεύς των Ελλήνω...