20/11/14

Ξανανοίγει η «Σιβηρία» για τους πράκτορες

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι ο «πορτοκαλί» εξτρεμισμός της Cia θα τιμωρηθεί με όλη την αυστηρότητα του νόμου και η τιμωρία θα είναι αναπόφευκτη

Ο Πούτιν ετοιμάζει το εσωτερικό μέτωπο για τη μάχη στο εσωτερικό μέτωπο και θα κάνει ότι χρειάζεται ώστε να μην γίνει ποτέ «πορτοκαλί εξέγερση» στη Ρωσία. Αφού είπε στον Ρώσο πολίτη ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να υποτάξουν τη Ρωσία, αλλά δεν θα το καταφέρουν ποτέ», και αφού ζήτησε από τον Πρεσβευτή των ΗΠΑ, να πάψουν παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας, ετοίμασε το πλαίσιο για τη σύλληψη και τιμωρία των «πορτοκαλί» ακτιβιστών, σαν τις «πούσι ράιοτ» που θα τους φάει όλους η…. Σιβηρία. 
  Το Συμβουλίο Ασφαλείας της Ρωσίας ενέκρινε σήμερα το σχέδιο στρατηγικής για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού. « Το πλαίσιο του σχεδίου έχει εγκριθεί. Η κυβέρνηση έχει εντολή να εκπονήσει το σχέδιο εφαρμογής», είπε ο Γραμματέας του Συμβουλίου Νικολάι Πατρούσεφ, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Βλαντίμιρ Koλoκόλτσεφ είπε ότι η «το σχέδιο εφαρμογής θα είναι έτοιμο ως τον Ιούνιο του 2015».
Ο Πούτιν στην εισήγηση του τόνισε: «Στον σύγχρονο κόσμο ο εξτρεμισμός χρησιμοποιείται ως ένα γεωπολιτικό εργαλείο, αλλά και ως ένα μέσο για να αναδιαμορφώνονται οι σφαίρες επιρροής. Βλέπουμε ποιες είναι οι τραγικές συνέπειες των λεγόμενων χρωματιστών επαναστάσεων.Για εμάς αυτό αποτελεί ένα μάθημα και μια προειδοποίηση. Θα πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να μην γίνει ποτέ κάτι παρόμοιο στη Ρωσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...